Ukrutná bolesť hlavy
ahojte prosim vas o nieake rady co mam robyt uz dva mesiace chodim po doktorch ze ma boly hlav no nic mi nezistily a kazdy den ma hlava boly co raz intenzyvnejsie a neboly ma len hlava ale ide mi to aj do usi aj pichanie bolia ma oci neda sa mi ani pozerat riadne ako keby mi ich vytlacalo cele okolo oci a nosa ako keby merave tak niejak neviem ozaj co to moze byt dakujem za kazdu radu
@samantha223 presne tak to citim aj ja
Ahojte, u nas v rodine ma jeden clen migrenu, ale vzdy iba na druhy den po zjedeni urcitych potravin, napr. medovniky, bryndza+paprika, plesnivy syr, cervene vino. Bol na vysetreni u alergologicky a zistila mu histaminovu intoleranciu. Takze sa vyhyba tym potravinam, co mu robia zle, alebo si da pred jedlom pripravok Daosin. Pozrite si www.daosin.sk. Je tam aj o potravinach, o diete .... Poradila nam to alergologicka.
@nezbedna02 hoci aj kava a zistila som ze cim viac kofeinu, tym lepsie
@nezbedna02 inak baby s migrenou by vobec nemali napr cervene vino a niektore ine veci, dobre by bolo nastudovat...
@nezbedna02
Ahoj, ak by si mala zaujem, tak by som ta pozvala ku nam do centra na diagnostiku pomocou biorezonancie. Nasi lekari by sa ti na to pozreli, co to moze byt ,lebo dovod a pricinu tu budeme darmo odhadovat. Mali sme jedneho pana, ktory maval bolesti hlavy, dokonca take zavraty, co odpadaval. Na magnetickej rezonancii mu lekari nic v hlave nenasli a ani ziadne vysetrenia nic neukazali. Prisiel ku nam a doktorka mu diagnostikovala upchatu cievu, kt. vedie do mozgu a ta mu toto vsetko sposobovala. Na zaklade zisteni a urceni diagnozy, ti nasi lekari predpisu aj cielenu liecbu, s cim treba zacal ako prvym pri liecbe. ....tak ak by si mala zaujem, mozem ta na diagnostiku objednat u niektoreho z nasich lekarov. Viac info o nas si mozes precitat aj tu na MK: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/aurolea/
@samantha223 ja nepijem nic ani nefajcim 🙂
@nezbedna02 ale su aj potraviny co to vyvolavaju, to bol len priklad, to som si zapametala
@nezbedna02 no a neurológ ti povedal čo? akože nechápem čo to bolo za doktora, prvá vec pri častých bolestiach hlavy je vyšetrenie CT alebo MR... aj ja mávam časté migrény a tieto vyšetrenia boli medzi prvými čo mi robili... tabletky len potláčajú bolesť, ale treba nájsť jej príčinu, pýtaj sa na vyšetrenie poriadne 😒
@nezbedna02 ja permanentne mavam v lete a v zime migreny, niekedy trvaju 2-3 tyzdne, no viem ze je to z krcnej chrbtice, citim ako mi to odtial vyzaruje. Dam si gajakuran na uvolnenie a chrbat povoli a migrena mizne. dokonca ked mam migrenu, tak sa mracim, ze ma aj zuby zabolia. je to retazec, ktory zacina s chrbticou, nakolko dvyham deticky uz niekolko rokov...
Ahojte mamulky chcela by som sa opýtať či niektorá z vás už niečo také podobne mala ani neviem ako to opísať ale ide o to ako keby ma palila hlava od temena hore. Bola som už aj na pohotovosti a tam mi vraveli ze to je od chrbtice idem sa objednať na neurológiu. Môj tlak je nízky ale to mam bežné taký. Krvné testy sú ok. Ale najhoršie je ze tabletky od bolesti hlavy nezaberajú. Nemám to celý deň ale keď to začne tak trvá dlho kým ta bolesť alebo ta palivosť prejde. Ďakujem za každú radu alebo info

@samantha223 može byt aj kava