icon

Úzkostná porucha - máte s nimi skúsenosti?

24. júl 2021

Zdravím má niekto skúsenosť s úzkosťami? Ja tým trápim a potrebuje radu čo nato jasne že ad ale nechcem to brat to svinstvo umelé poprosím vás názor čo Vám pomohlo

Strana
z3
autor
24. júl 2021
autor
24. júl 2021
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
palisko
24. júl 2021

@bambulienka25 ale neublížia a takisto pomáha ľahká strava s množstvom vlákniny. Mne tiež bývalo kadejako keď som sa napchal, rýchlo do seba jedlo nahádzal, rozbúši sa mi srdce, obleje ma pot mdloby, závrate. Čiže príznaky úzkosti ako vyšité. Stavebné prvky serotonínu sa tvoria v črevách. Ak je trávenie v pohode, aj my sme v pohode. Tak som zmenil stravovanie, ľahké jedlá, menšie porcie veľa zeleniny a cítim sa skvele.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kristianka2255
24. júl 2021

@palisko ked sa ti rozbusi srdce po jedle mozes mat aj histaminovu intoleranciu, alebo sibo a z toho byvaju tiez uzkosti.

palisko
24. júl 2021

@kristianka2255 sibo co to je?

marion30
25. júl 2021

Ahoj,keď to vezmeš z lekárskej stránky,pomôžu ti minimálne anxiolityka,ak nie AD..lieky sú na niečo dobré,na iné zle..(kopec vedľajšie účinky) ak by sme sa pozreli na východnú medicínu,chýba ti kus energie,zdravé jedlo,dobrý spánok..máš oslabené pľúca a srdce emóciami,tie vyvolávajú paniku,úzkosť,depresie.. takže tie orgány treba ovplyvniť stravou,cvičením,meditáciami...je len na tebe akú si vyberieš cestu

janulka182
25. júl 2021

Ake AD uzivas?

lagunka0000
25. júl 2021

Pridaj sa do skupiny tu na mk, panicka porucha, tetania. Je tam viac dievčat ktoré majú podobné problémy

irusa
25. júl 2021

@lagunka0000 tá skupina ju stihne ešte nižšie.. každý deň sa tam niekto sťažuje ako mu je zle a veru na psychike jej to ešte pridá

maminkadeticiek
25. júl 2021

Na zaciatok si stiahni bezplatnu apku Nepanikar.Je tam krasny postip co robit,ako si sama pomoct ked to na teba pride.A samozrejme psycholog je fajn,pomoze ti vyriesit pricinu.

betka233
25. júl 2021

Inac mne napadlo... neprekonala si nahodou koronu niekedy v tom case ked ti zacali tieto problemy? Moze to byt aj post-covid stav ktory po case prejde...

luccija
25. júl 2021

@palisko sibo je dýchací test na zistenie baktérií v čreve.Moze z toho bolieť brucho a iné zažívacie problemy
Autorka, keď máš ovuláciu aj mňa boli pichá brucho.Si precitlivela úzkostná treba To lieky nebudeš sa toľko pozorovať.Ked sú vyšetrenia v poriadku bude to psychika.Byt celý deň na mobile Ti čo dáva zdravé?aj to presťahovanie možno tam nie si spokojná, nezvykla si si..začni dobre jesť, minerály, vitamíny a dobrú psychologicku.Inac si spokojná so životom rodinou školou prácou?niečo Ta ťahá dole možno si malé iné túžby, sny...

autor
26. júl 2021
autor
26. júl 2021

@luccija no bolesti sú vzruchu žalúdku postupne idu hore dole, bola som okrem hadičky mám robené všetko možné

betka233
26. júl 2021

Ja som mala po korone minuly rok v oktobri nieco podobne... busenia srdca, neustaly pocit stresu, nervozity, uzkost, pozorovania sa... bola som z toho na nervy... a tiez som mala interne vysledky ok... ale ono mi to postupne preslo aj bez AD, na tie busenia som brala betablokatory a som sa tym upokojovala, ze ma podrzia... moze to mat suvis aj s tym travenim, ked ti nic nenasli, moze byt ze je to tiez post covid ktory vymizne... chce to cas...

autor
26. júl 2021

@betka233 akože zažívacie problémy so žalúdkom boli už pred covidom potom vymizli a terat znova nastali :/

betka233
26. júl 2021

Helikobakter mozno? Sice to by ti asi uz zistili... a aku mas stravu? Nemas to podrazdene stravou? Skusala si jest velmi dietne?

autor
26. júl 2021

@betka233 vieš čo na helikobskter mi robili stolicu brsli mi krv na zápaly aj na rôzne intolerancie a alergie, no už 4 deň má boli brucho a žalúdok pod rebrami sko keby má nadúva ide to dole ale bolesť je až pichava

betka233
26. júl 2021

A zlcnikovy kamen? Sono si mala robene?

autor
26. júl 2021

@betka233 áno mala som usg robené

janulka182
26. júl 2021

Ake AD prosim ta uzivas? Preco neodpovies,

autor
26. júl 2021

@janulka182 odpoviem v správe