Volali vám z RÚVZ?
Volajú ešte covid pozitívnym z RUVZ kvoli karanténe a kontaktom? Lebo mne zatial nevolali či už to tak nefunguje? Nie som PN.
Uz sa to neobvolava, to len na zaciatku, tie pocty nie je sanca uz ani vykazovat v systeme, nie to este obvolavat...
Mojim rodičom áno, dokonca 2x raz z BB a raz z BA. V priebehu jedného týždňa. Tak, ale to asi nie je pravidlo.
Ano, volali pred mesiacom, ked sme boli pozitivni na pcr teste, teraz sme boli len na antigen a uz nevolali.
Ano, boli sme pozitivny pred 2 tyzdnami. Volali mne, manzelovi a mne aj za syna.
Mne volali v utorok, par hodin po pozitivnom antigenovom teste. Vypytovali sa kde pracujem, ake mam priznaky a podobne. Asi 7-8 minutovy rozhovor.
Áno, volali mi, minulý týždeň. Ale len chceli vediuet aké som mala priznaky a kde pracujem. Nič ine
Áno, volali. Aj známym. Asi dosť záleží, cez čo sa objednávas. Ja som išla cez súkromnú a presne tie isté otázky ako su v dotazníku.cez korona.gov. To volal dajaky chalanisko, čo robí štatistiky podľa mňa. My tu máme jednu súkromnú momku, kde prídeš, otestujú a nič neriešia
My sme mali covid nedavno..vysiel pozit mladsi syn tak volali...o 5 dni ja, tiez vollali... Za par dni starsi syn a to nevolali vôbec