icon

Vyliečili ste sa z rakoviny pečene a pankreasu?

12. jan 2025

Mamky poznáte niekoho kto mal rakovinu pečene a pankreasu a vyliečil s z toho?

Strana
z5
cacianka
•
14. jan 2025

@dennissa16 áno, tumor je nejaké ložisko , hrča, ale keďže sa najviac spomína v súvislosti s onko ochorením, tak sa bežne tento výraz inde nepoužíva. tumor je teda viac zaužívané pomenovanie nádoru, ako ložisko hnisu či zápalu, výrastok.

sofia1979
•
14. jan 2025

@liv1 to vážne a ani iné príznaky?Kedze sa o tom, že má rakovinu dozvedel asi nie náhodou?

liv1
•
14. jan 2025

@sofia1979 vramci prevencie. Dokonca dr ze tu mate nejaku cystu a nechali ho uplne tak. Nevedeli ze to ma. Riesili by to. Az po niekolkych mesiacoch zistili ze je to ono, ked bol velmi spavy a unaveny. A na konci “len” ozltol to bolo vsetko.

magic08
•
14. jan 2025

@liv1 v ramci akej prevencie vedia zistit nador na pankrease? ja som bola na preventivke minuly rok a okrem krvneho obrazu nerobil nic... asi zmenim doktora 😒

liv1
•
14. jan 2025

@magic08 on bol talian. Ale opytam sa tety presne ako to bolo. Ono ten pankreas je tazko vidno, viem ze tam sa casto na to prichadza neskoro.

liv1
•
14. jan 2025

@magic08 a to ti fakt nebrali moc, nemerali tlak, nerobili ekg???

grof_monte_christo
•
14. jan 2025

Pri rakovine pankreasu je ťažko hovoriť o nejakej prevencii. Príde to náhle. Minulý rok sme mali úmrtie na rakovinu pankreasu v rodine. Jej dcéra je lekárka, nic sa nezanedbalo co sa týka vyšetrení a aj tak nebolo pomoci.

sofia1979
•
14. jan 2025

@liv1 pane bože to mi je veľmi ľúto

palicka
•
15. jan 2025

@grof_monte_christo ale ona o urgentne nepísala. Mala som podobne problémy, chvalabohu s iným záverom, vyzerali teda dosť urgentne a neviem, ako inde, ale v našej nemocnici sa CT a mrzí robí alebo akútne pri hospitalizovanom pacientovi (ak by mala také bolesti, domov by jej neodporúčali ísť), alebo plánovaným vyšetrením

magic08
•
15. jan 2025

@liv1 nie, tlak som si merala predtým sama, tak som došla na to ze je vysoký, žiadne EKG, žiadny moc. Vzali len krv, to bolo všetko

magic08
•
15. jan 2025

@liv1 ved práve, ze ten pankreas ze zákerný v tom ze dlho ma príznaky iného ochorenia. Nedávno u nás zomrel mladý človek a niekoľko mesiacov ho riešili na bolesti chrbta, kým sa prišlo na to ze je to pankreas bolo neskoro

liv1
•
15. jan 2025

@magic08 kukni si na co vsetko mas vramci prevencie pravo, budes pozerat. Opytaj sa na to dr

magic08
•
16. jan 2025

@liv1 urcite si to pozriem a budem riesiť

monika_nm
•
24. jan 2025

Pekný deň prajem, je mi to veľmi ľúto čím orechadzate, verím, že je nádej, veľmi drzim palce.A ako ste dopadli na onkológii? Poslali Vás ešte na ďalšie vyšetrenia? A prosím bolelo Vás brucho a k tomu kríze? A kde prosím? Ja mam tiež veľké oroblemy s pankreasom, aj cysty po celom pankreasu a býva mi zle, je mi ťažko a som smutná.Moc Vam prajem , aby ešte bola nadej na uzdravenie a mohla ste tu byt s rodinkou, je to strašne.A vôbec ste ani neschudla ani neozltla?Lebo všade píšu, že chudnutie a ozltnutie koze bývajú časté.Velmi na Vas myslím a držím palce.

zorka71
•
24. apr 2025

Ako ste dopadli, dajte vedieť

personaljesus13
•
20. júl 2025
@anonym_autor

@laurikagab mám 49 rokov, malé deti. To ma najviac mrzí. Zasiahnutá je pečeň, kde sú metastázy a hlava pankreasu.
@sofia1979 priznaky mám posledných 8 dni, bolesti brucha.
@ivanasi Bolesti ako kedy. V noci sú veľmi silne vtedy si musím davat lieky. Cez deň sa to dá prežiť.
@soldi v Martine sú odborníci? To som nevedela. Vedela by si mi poskytnúť viac informácii?

@anonym_autor Môj priatel mi zomrel teraz v utorok na tuto hnusnu pliagu v decembri mu ju diagnostikovali mal na hlave pankreasu nador a metastazy na pečeni bojoval ako lev srdce mi puka od zialu za nim 24 rokov sme spolu boli brat sme sa mali zomrel ako 49 rocny

napetra
•
20. júl 2025
@personaljesus13

@anonym_autor Môj priatel mi zomrel teraz v utorok na tuto hnusnu pliagu v decembri mu ju diagnostikovali mal na hlave pankreasu nador a metastazy na pečeni bojoval ako lev srdce mi puka od zialu za nim 24 rokov sme spolu boli brat sme sa mali zomrel ako 49 rocny

@personaljesus13 Úprimnú sústrasť.
Je to veľmi smutné, veľa síl.

lucialasklo
•
19. dec 2025
@lodkadiz

Kolegov ocko to mal a vyliečil sa, pekne nastúpil na liečbu, chemoterapie, pol roka to bolo že fakt náročné a teraz už je dobre 🙂 treba aj hlavu nastaviť, ísť k psychologovi a mat pri sebe rodinu

@lodkadiz Prosím Vás v akom štadiu to mal? A išlo o rakovinu pankreasu? Aj mu zobrali vzorku? Či aj bez toho mu dali chemoterapiu?

Strana
z5