Vypadávanie vlasov pri liečbe Crohnovej choroby
Dobrý deň, znepokojuje ma vec, totiž dočítala som sa ze pri liecbe crobnovej choroby medikamentózna liečba spôsobuje vypadávanie vlasov. Ked s tym ma niekto skusennosť, prosím.do akej miery to je?
@barbora2025 ak aj nemáte možnosť, padanie vlasov je len dočasné vo väčšine prípadov. Trošku vám môžu zrednut vlasy lebo lieky spôsobia spomalenie delenia buniek a vlasy to môže naozaj zasiahnuť ale len do určitej miery.
snád je dôležitejšie aby si žila a mala čo najkvalitnejši život ohladne zdravotnej stránky
vlasy to je to posledné čo rieš
teraz to napíšem hnusne ale budem len citovat jednoho lekara , ako ked to povedal kamoške mala som ho chut preplieskat ale sadlo to , začala spolupracovat a prestala vychylovat pre vlasy - " snád je dôležitejšie sa do truhly dostať čo najneskôr pre deti , ak budete bez vlasov stále vás tam tak nemusi nik vidieť , vlasy nie sú všetko .. je to len 150 000 chlpov a uprimne drviva čast bab ich aj tak ma zničene odfarbenim bez strihu v 40
baba doma 2 deti a ona riešila vlasy a čo povie okolie, ako chápem že okolie a spoločnost riešit niečo takéto , ale snad ženu robí ženou niečo iné nie len vlasy
@barbora2025 a nemáte možnosť biologickej liečby ? Tam je padanie vlasov naozaj rarita .
@anonym_a3b0d3 prosím Vás pri akej liečbe padajú? Momentálne riešim diagnostiku.Máte s tým skúsennosť?
@anonym_a3b0d3 prosím Vás pri akej liečbe padajú? Momentálne riešim diagnostiku.Máte s tým skúsennosť?
@barbora2025 Vlasy zvykli padať pri imunosupresivach. Niekto ich znáša v pohode, iný nie, ja nemám žiadne komplikácie.

@barbora2025 a nemáte možnosť biologickej liečby ? Tam je padanie vlasov naozaj rarita .