icon

Wobenzym po operácii kolena. Skutočne urýchľuje hojenie?

13. apr 2026

caute, som mesiac po plastike krížneho väzu a koleno mám stále ako dula, hrozne opuchnuté. čítala som že ten Wobenzym je zázrak na hojenie rán a opuchov, len to balenie 800 kusov stojí skoro stovku. máte dako reálnu skúsenosť že sa vám to rýchlejšie zahojilo? lebo tie dávkovania sú tam šialené, dako 15 tabliet denne, tak či to dako nezaťaží žalúdok.

anonym_d00a81
13. apr 2026

Zahoji sa to s tym, aj bez toho. Zalezi na celkovom zdravotnom stave, veku ... Cize je to iba na tebe, ci do toho pojdes. Co povedal lekar?

liesik
13. apr 2026

Môjmu otcovi odporučili brať Revitanerv po operácii na regeneráciu a pomohol 🙏

hytal
13. apr 2026

Mala som a mne veľmi zaťažoval žalúdok, nemohla som ho užívať.

bykaterina
13. apr 2026

ano ja za seba odporucam, uzivala som aj po extrakcii zubov aj po gyndos. operaciach a teda super rychlo sa to zahojilo. aj segra ked bola po operacii ked jej diagnistikovali rakovinu tak to uzivala, lepsie sa to hoji len je to drahsie

janinah
13. apr 2026

Kupis 800 tbl a po dvoch dňoch zistiš,že tvoj žaludok to nezvláda. Kašli na to.Aescin si brala? Dr.čo na ten opuch?

bielasovicka
13. apr 2026

Ja mam TEP kolena, a pekne sa mi to zahojilo aj bez wobenzymu. Samozrejme po mesiaci ešte opuchnuté, ale to je normálne. Je to dlhší proces.

ivicatolic
13. apr 2026

@anonym_autor kašli na tablety, oblbovák na peniaze, preto až toľko zjesť za deň 😂, správne bandáže a lymfo, zospodu hore

anonym_acf66f
13. apr 2026

Nie, medicinsky je to placebo, bez EBM.

Na hojenie bude potrebovat kludovy rezim a vyvazenu stravu, hlavne dost bielkovin.

Usetrene peniaze investuj.

Nemas zac.

muzula
13. apr 2026

S Wobenzymom sa ti to bude hojit mesiac, bez neho styri tyzdne.

anonym_acf66f
13. apr 2026
@muzula

S Wobenzymom sa ti to bude hojit mesiac, bez neho styri tyzdne.

@muzula haha, top😂😂😂😂