Zabudla som dať synovi poslednú dávku Klacidu
Klacid posledná dávka zabudla som dat ráno o 8 co robiť?
Prosím Vás bolí sme preč a teraz som si uvedomila ze som nedala je to posledná dávka.. dat? Nedať? 4hodiny ubehli
Tak si ju daj teraz.
Tak si ju daj teraz.
S kedy ju mam dat potom?
@anjelicek26 to je chapec malý 3rocny
Berie každých 12hodin
A toto je už posledný 7 deň
Das teraz a dalej normalne podla vzorca po 12h
O 12 vnoči ho mam budiť?
Tak samozrejme, ved to bude 1x a mate lieky dobrate. Ved zavolaj lekarke, ale povie ti to iste...
Tak samozrejme, ved to bude 1x a mate lieky dobrate. Ved zavolaj lekarke, ale povie ti to iste...
@anjelicek26 a nič sa nestane keď meškám stou jednou dávkou 4hodiny?
Tak neni to dobre, ale je to lepsie, ako ked to das po 5-6-7h (stale lepsie poi 4h)...
Tak neni to dobre, ale je to lepsie, ako ked to das po 5-6-7h (stale lepsie poi 4h)...
@anjelicek26 tak dala som mu teraz po 4hodinach .. tak uvidim mozno ho zobudim o polnoci a dam mu poslednu.. on uz dnes mal aj tak koncit.. berie atb uz 2tyzdne .. a uz je aj tak zdravy
Ty by si potrebovala skôr neurol ako klacid
ATB podat v takom pripade VŽDY HNEĎ,KEĎ SI NA TO SPOMENIETE,ze bolo treba dat a nedali ste. Treba kvoli tomu dieťa aj zobudiť a to aj v noci. Potom pokracovat zas o 8 či 12 hodin podla ordinacie lekara.
ATB podat v takom pripade VŽDY HNEĎ,KEĎ SI NA TO SPOMENIETE,ze bolo treba dat a nedali ste. Treba kvoli tomu dieťa aj zobudiť a to aj v noci. Potom pokracovat zas o 8 či 12 hodin podla ordinacie lekara.
@janinah dakujem dala som dnes aj tak koncime celkovo s atb

Dať, teraz.