icon

Zápal maternice po kyretáži

10. jan 2021

Ahojte, ake ste mali prejavy?
som 2t po kyr., boli ma od vcera trochu podbrusko a mam trochu zvysenu teplotu do 37,5.
na kontrole pred 2dnami mi povedal lekar ze ostalo tam trolinku krvy vnutri a ze to sa vyplavi pri ms, ze kusky tam nie su.
Mali ste niekto zapal po kyretazi? Ako sa prejavoval?

anjelicek26
•
10. jan 2021

Ako si prisla na to, ze to moze byt zapal maternice? Ved mozes dostat napriklad prvu menstruaciu po kyrete. Ked lekar pred dvoma dnami vravel, ze to je v poriadku, pochybujem, ze sa stav tak rychlo zmenil.

kubkovamama
•
10. jan 2021

To asi nebude zápal,ja som mala a dr.mi vysvetlila,že nemusí byť priamo zápal maternice,ale aj závesný aparát panvového dna,vajecnik apod,že často to býva po zaneseni baktérií z nástrojov pri zákroku.Mne bolo hrozne cca 3 deň po,horúčka,veľké bolesti,pri nich nemôžeš ani chodiť.Dostala som antibiotiká a do 2 týždňov to prešlo.

janinah
•
10. jan 2021

To by bola dosť neskorá reakcia po výkone.ale zvys.teplota svedčí o zdrav.probleme.ine prejavy nič?

autor
•
10. jan 2021

@janinah inak nic, boli ma podbrusko pichlavo

mily7
•
10. jan 2021

No ja som bola na kyrete po potrate. Došla som domov,horúčky 40 tky,víkend,v pondelok kontrola. Tam na mňa drzo vyšiel,že to mám nachladnutie, čo tam rob

autor
•
10. jan 2021

@mily7 a mala si to z coho?

mily7
•
10. jan 2021

Blbne mi mobil prepáč. No poslal ma na sono a tam zvyšky. To ma nepustili z nemocnice,zostala som tam tak bez veci na hospitalizáciu,ale strašné sa bál má pustit domov zrazu. Nasledoval ďalší kyret lebo primár nákazal. Takže to môže byť aj tak a ani o tom clovek nevie. Ja som šla na kontrolu pre istotu,ale bola som nachladnuta, z toho horúčky. Pri prvej hospitalizácii som prechladla, plakala som na chodbe po nociach.

autor
•
10. jan 2021

@mily7 to mi je luto