Zápal močových ciest bez nálezu: čo robiť?
Keď má ofukne alebo mi je zima od noh. Som dosť zmrzlina aj v lete alebo napr pri mori keď je studenej voda hneď má boli reze mechúr. A mám blbe ppciry pri cikaní proste klasický zápal. Ok.
Nikdy mi nič nezistia v moci ani krvi. Len slávnu monural alebo ciprnol. Teraz sa s tým potýkam zase a zase len mam to isté od mora pálenie rezanie bolesti v krížovú vyrázajúce až do obličiek. Bola. som na urgente. Nič. Nič nenašli. V moci nie je ani. Len zápal. Dali mi iba jesť probiotika piť veľa vody a buscopan. A monural jeden sacok. To čím sa v kruhu. Trvdia mi že to fyzicky nie je možné. Že keby som. Mala zápal ukáže sa aspoň bielkovina alebo krv v moci alebo nie . Kultivácia tiež nepotvrdila nic. Po sexe tohl mávám tiez.
Nejaké rady a skúsenosti?
mozes to mat aj z psychiky prilisneho pozorovania sa alebo z gynekologicke ako pisu dievcata
nie je okntlacit stale do seba ATB a chodit na urgenty bez realneho nalezu ak by bol zapal ukazalomby sa to v moci ci v krvi
treba viac pit, prezliekat sa do sucheho po kupani a odvadzat pozornost
este by mohol byt problem ak si davas vselijake vitaminy najma C ko co sa nadbytocne vylucuju mocom a ten je potom kyslejsi
zaklad je ale tolko sa nepozorovat a vela pit
sama som neverila ako moze byt prave mocenie spate s psychikou, kym sme to nezazili u pribuzneho a potvrdil nam to aj jeho psychiater
@anonym_8185d6 chlamydie myko plazmy su pohlavné prenosné choroby nie?
@anonym_autor mozu

Mozes mat aj ureaplazmu alebo inu pohlavnu chorobu, daj sa na to vysetrit u gynekologa