Závraty z krčnej chrbtice
Ahoj, tie čo máte problém so závratmi, kvôli krčnej chrbtici, ako sa to prejavuje?ako by ste popísali tie závraty? Dá sa s tým aj niečo robiť, pomáhajú nejaké lieky, alebo cvičenie alebo je to už nastálo? :( A ako často sa Vám závraty objavujú? Ďakujem za rady
@danielacool ahoj ako si na tom teraz lebo ja si prechádzam tým istým a vôbec neviem co mam robiť proadis mi?
@adulienka11111 nechoďte ,ti je moja rada, ale vám by to možno pomohlo,mne je bohužiaľ oveľa horšie
@marika1066 aky ste mali problem s krcnou? Vysunutu platnicku? Zavrate? Dakujem
@adulienka11111 menili mi tri platničky
@marika1066 a mali ste pred operaciou zavraty? Ide o to ci ma ta operacia
zbavi zavratov
@adulienka11111 mala som aj predtým ale teraz mám ešte väčšie
@marika1066 mne nebudu menit platnicky, tak verim ze ja budem po operacii ok
@adulienka11111 tak držím palce , potom dajte vedieť že ako ste dopadla,,,
@montblanc ake lieky na zavraty Vam dali?
@jakubkoadamko aku infuziu vam dali? Mne guajacuran na uvolnenie, ale nepomohlo
@montblanc dobry den. Ako sa mate s odstupom casu? Ja mam tiez zavraty z krcnej. Na rehabke som bola jedenkrat, neda sa mi kvoli tym zavratom tam chodit. Da sa nejako pomoct doma? Nahrievam a masirujem si to elektr.vankusikom, aj natahujem a cvicim cviky na krk z rehabky. No akurat ma uz v priebehu tyzdna dvakrat seklo v krku a teraz je to velmi bolave, nemozem sa otocit, tym padom ani cvicit. Natieram si to nejakym masaznym gelom s vcelim jedm, aj bylinnou Alpou. Zatial nic moc. A zavrat stale pride, po nom mi je este par hodin na zvracanie, motá ma a celkovo zle. Dakujem za odpoved
@montblanc dobry den. Ako sa mate s odstupom casu? Uz nemate zavraty vobec, alebo sa to vie este vratit? Pomohli pravidelné rehabilitacie? Dakujem za odpoved
@katarina.banska ahoj...2 tyzdne cvicim sm system na krcnu...a boli este viac...ako si to,prosim dalej zvladla...dakujem pekne za info

@agikaku bethahistin a cinarizin