Zdravotná prehliadka do policajného zboru
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, ako prebieha zdravotná prehliadka do policajného zboru. Viem, že mám sám obehať špecializovaných lekárov, ale ako sa potom ďalej postupuje ? Robia sa ešte aj nejaké ďalšie testy pri policajnom lekárovi ?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ak mám nízky hemoglobín (mám miernu anémiu), bude automaticky môj posudok, že som nespôsobilá na prácu v PZ?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ak mám nízky hemoglobín (mám miernu anémiu), bude automaticky môj posudok, že som nespôsobilá na prácu v PZ?
@katarinakoscova ano
Ries si anemiu s lekarom
30.10 som bol u posudkového lekára, že finálny verdikt mi príde poštou. Uvidím.
ja som tiež premýšľala nad prácou v PZ ale bolo mi povedané že ak mám predpísané okuliare a alergie tak neprejdem zdravotnou...
@michaelis ahoj,ja mám polky do diaľky, alergiu na peľ...čo si myslíš? Bude to problém? Mne dnes oznámili že som prešla psychotestami, mám si pobehat doktorov,dik za info
30.10 som bol u posudkového lekára, že finálny verdikt mi príde poštou. Uvidím.
@ghostrider_117 píšem ti správu
Ja som to celé absolvoval 22.01
Treba buď výpis zo zdravotnej dokumentácie ktorú Vám pošlú v prílohe, alebo zobrať od Vášho obvodného celú ZD. Obvodný Vám odoberie krv a moč.
Treba ísť na RTG hrudnika (srdce, pľúca) k zubárovi a ak ste v minulosti mali okuliare alebo šošovky a máte to zapísané v ZD tak k ocnemu pre aktuálny nález s očami. Keď toto celé budete mat, treba ísť na personálne odd., kde Vám dajú lekárske vysvedčenie a dohodnete si termín na vstupnú prehliadku u ich určeného doktora.
Ten Vás zmeria, váži, odmera tlak v pokoji, tlak ihneď po drepoch, prehmata vás či vás niečo neboli, hľadá pulz na achilovkach, takže ak máte kŕčové žily na nohách môže byť tiež problém, čítate do blízky, do diaľky a farbocit, osobná anamnéza, či ste boli liečený niekedy u niekoho, či beriete a aké lieky... Potom rovnováha so zatvorenými očami, sluch... Celé to doktorka spise čo zistila a odosiela na komisiu mvsr každého uchádzača.. niektorí čakajú 2 týždne, niektorí mesiac..

@taktotedanie a k stomatológovi sa nechodí?
@niecosaspytam ale len k svojmu