icon

Žlčníkový záchvat: Ako vyzerá a bolí?

majkabr
Včera o 14:09

Kto to mal ? Ako Vás to bolelo?

kacena4
Včera o 14:21

bolelo podobne ako kontrakcie😖

gocrazy
Včera o 14:26

Silna bolest vpravo, musela som byt iba skrcena v klaku

emjee
Včera o 15:22

Neda sa popisat. Brutalna bolest za hrudnou kostou, ziadna ulavova poloha. Mala som viackrat, pri poslednom som schytala zapal pankreasu, take hospitalizacia a ked sa upravili hodnoty krvnych testov, rovno mi ho vybrali

anonym_8ed4f4
Včera o 15:28

U mňa to bolo sťažené dýchanie obrovská bolesť vystrelujúca do lopatky horšia ako kontrakcie žiadna ulavova poloha a zvracanie. Prvý krát som si reálne myslela že idem asi umrieť :D som rada že žlčník už nemám 👍

timea301196
Včera o 15:30

Sťažené dýchanie, bolesť za hrudnou kosťou v tom trojuholníku taká zvláštna tupá bolesť prosté ani sa nadýchnuť ani nič iné žiadna úľavova poloha a nosia zabrala až po 0,5 h

lubkavargova1
Včera o 15:37

no boli to ako hovado....zacina to ako nic, postupne sa ta bolest stupnuje a "putuje", akoby az do stredu hrude a mas pocit ze dostanes infarkt, nasledne sa to vrati pod pravy obluk a tak ta to stiahne ako paragraf, a nevies ci mas sediet-lahnut-cupnut-schulit abo ako...a napina na zvracanie...tam pomoze len urgent, alebo ak mas nospu aj 4 tabletky a na zlcnik = to potom postupne uvolni a potom rovno ist za lekarom...ja som po operacii a vdaka bohu nikdy viac taka bolest bolo to hrozne...cim viac budes otalat tym viac budes riskovat viac a viac zachvatov a viac silnejsie.

timea301196
Včera o 15:41
@lubkavargova1

no boli to ako hovado....zacina to ako nic, postupne sa ta bolest stupnuje a "putuje", akoby az do stredu hrude a mas pocit ze dostanes infarkt, nasledne sa to vrati pod pravy obluk a tak ta to stiahne ako paragraf, a nevies ci mas sediet-lahnut-cupnut-schulit abo ako...a napina na zvracanie...tam pomoze len urgent, alebo ak mas nospu aj 4 tabletky a na zlcnik = to potom postupne uvolni a potom rovno ist za lekarom...ja som po operacii a vdaka bohu nikdy viac taka bolest bolo to hrozne...cim viac budes otalat tym viac budes riskovat viac a viac zachvatov a viac silnejsie.

@lubkavargova1 veru 🤣 ja som čakala pol roka. Môj rekord ? 6 záchvatov za deň

anonym_cd39a0
Včera o 16:47

Mna skrutilo od bolesti tak ako keby ma posadol demon.

zuzana2910
Včera o 17:36

U mňa horšie ako pôrod prirodzený. Zatiaľ ma žlč záchvat chytil 2x, bolesť hrozna, mne vystrelovalo az do pľúc, do dychu, v strede pod prsiami kŕč, dokázala som byť jedine v ľahu na boku so skrcenymi nohami, v trase. Nuž, po 37 minútach som mužovi povedala, že nech volá sanitku, no ustalo to naraz a neskutočná úľava v celom tele. Občas cítim kŕč, no nasadim lieky. Som adept na výber, kvôli niekoľkým kameňom tam, no stále odkladám. Až raz ma to prinúti ísť.

taktotedanie
Včera o 17:45
@zuzana2910

U mňa horšie ako pôrod prirodzený. Zatiaľ ma žlč záchvat chytil 2x, bolesť hrozna, mne vystrelovalo az do pľúc, do dychu, v strede pod prsiami kŕč, dokázala som byť jedine v ľahu na boku so skrcenymi nohami, v trase. Nuž, po 37 minútach som mužovi povedala, že nech volá sanitku, no ustalo to naraz a neskutočná úľava v celom tele. Občas cítim kŕč, no nasadim lieky. Som adept na výber, kvôli niekoľkým kameňom tam, no stále odkladám. Až raz ma to prinúti ísť.

@zuzana2910 zlcnikove kamene su potencionalna prekanceroza
Cakas kym budes mat zachvaty aj z cistej vody? Alebo ked ti nebodaj kamen vycestuje a zasekne v zlcnikovych cestach a ty ozltnes ako kanarik a pojde ti o zivot? 🤷🏻‍♀️

annel19
Včera o 18:28
@taktotedanie

Cakas kym budes mat zachvaty aj z cistej vody? Alebo ked ti nebodaj kamen vycestuje a zasekne v zlcnikovych cestach a ty ozltnes ako kanarik a pojde ti o zivot? 🤷🏻‍♀️

@taktotedanie ja som mala piesok v zlcivodoch. Ozltla som. Predtým som nikdy bolesti nemala.
Naozaj, nie je to sranda

zuzana2910
Včera o 19:14
@taktotedanie

@taktotedanie stále si to nepripustam, že k tomu dôjde. Viem, k návštevnosti lekárov sa musím polepšiť. A potom Ti ďalší napíše, že neboj s kameňmi sa dá úplne v pohode žiť. Výber si.

taktotedanie
Včera o 20:08
@zuzana2910

@taktotedanie stále si to nepripustam, že k tomu dôjde. Viem, k návštevnosti lekárov sa musím polepšiť. A potom Ti ďalší napíše, že neboj s kameňmi sa dá úplne v pohode žiť. Výber si.

@zuzana2910 absolutna somarina , v tomto by som na “rady” suseda odvedla alebo laika absolutne nedavala, za mna hazardujes so zivotom a velmi laxne sa k tomu stavias
Ja osobne poznam 2 osoby co takto odkladali az sa dopracovali k rakovine a za pol roka ich uz nebolo..a nehovorim kolkych som videla na are tak zltych, ze v tej nemocnicej posteli svietili ako slnko a doslova bojovali o zivot
Lebo tiez asi dostali taku radu ako ty

timea301196
Včera o 20:15
@zuzana2910

@zuzana2910 blbosť… ja by som to vybrala. Mala som piesok a to bolo horšie ale neváhala by som ani pri kameňoch.