icon

Žlčníkový záchvat po použití pesterca: čo robiť?

5. júl 2026

Mal niekto? Zacal som brat v piatok, zena mi doporucila lebo mam kusok vyssie pecenove enzymy a dlhodobo problemy so zlcnikom, kamene ale nemam. Ale vcera po vecernej davke ma chytila kolika, akutnu bolest utlmila nospa a nejedol som vcera ani nic mastne ani nic co drazdi zlcnik. Rano som si zase dal a zase som mal pichanie v zlcniku ale citim slabe pichanie aj napriek tomu ze som si dal nospu. Mam ist na pohotovost ci len vynechat totu burinu a pockat kym sa to aame ukludni? V stredu letime do grecka

anonym_c31e1d
5. júl 2026

Vynechať burinu a uvidis či sa polepší

anonym_0bc692
5. júl 2026

@anonym_autor V prípade problémov so žlčníkom, všetko, čo má semiačka alebo ostré kúsky,je nevhodné,podrazdi ho.Ak chceš zregenerovať pečeň, lekár ti môže predpísať Lagosu.Je koncentrovaný výťažok z pestrecu

autor
5. júl 2026
@anonym_0bc692

@anonym_autor V prípade problémov so žlčníkom, všetko, čo má semiačka alebo ostré kúsky,je nevhodné,podrazdi ho.Ak chceš zregenerovať pečeň, lekár ti môže predpísať Lagosu.Je koncentrovaný výťažok z pestrecu

@anonym_0bc692 to o semiackach viem, len ma nenapadlo ze aj ta susena drvena burina moze takto ucinkovat. Vynecham teda alebo si dam v tabletkovej forme

anonym_0bc692
5. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_0bc692 to o semiackach viem, len ma nenapadlo ze aj ta susena drvena burina moze takto ucinkovat. Vynecham teda alebo si dam v tabletkovej forme

@anonym_autor Veru,aj tá tvrdá burina vie podráždiť.Ak by ti lekár z nejakého dôvodu nechcel predpísať Lagosu, ešte je tu volnopredajny Silymarin.Ten tiež obsahuje ostropestrec

taktotedanie
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor samozrejme ze vynechaj!