icon

Zlepšia sa tlaky v hlave po masáži?

8. apr 2026

Mávam dva roky už tlaky v hlavy s mravcenim občas pískaním v ušiach a včera som bola na masáži krčnej aj mi popukal a skúšal niečo napraviť našiel mi že mám na jednej strane posunutý prvý stavec ( atlas ) neislo mu stym nič urobiť ale cítim sa lepšie ale stále mám také tlaky v hlave s mravčením je možno že keď budem viac krát chodiť že sa mi zlepší stav ?

jaskolka
8. apr 2026

@anonym_autor áno,je to možné,ale bude zrejme treba aj cvičiť, rehabilitácie,to všetko to poradí odborník. Krčna chrbtica a posunuté či zablokovane stavce veľmi ovplyvňuju stav organizmu, skús si trebárs predstaviť,že pár kilova hlava "visí" celý čas nakrivo, logicky to sa bude nejako prejavovať.

danajahotkova
8. apr 2026

Ano, je mozne, ze sa ti to upravi, ale postupne. Budes musiet vela vela cvicit a pravdepodobne sa minimalne bez nejakych doplnkov nezaobides.

silvia_pekna
8. apr 2026

mala som to podobne, cvicenie je nevyhnutne, to je jasne. ale ja som popri tom uzivala aj revitanerv, ten mi pomohol aj na to piskanie v usiach. 🙂

luccija
8. apr 2026

@anonym_autor určite áno.Treba to dobre rozmasirovat viac x a potom raz za čas udržiavať.Mozes si pomôcť aj guajacuranom je bez predpisu.A hlavne strečing na krčnú chrbticu aj by som si dala fyzioterapiu predpisat