icon

Zlepšia sa tlaky v hlave po masáži?

8. apr 2026

Mávam dva roky už tlaky v hlavy s mravcenim občas pískaním v ušiach a včera som bola na masáži krčnej aj mi popukal a skúšal niečo napraviť našiel mi že mám na jednej strane posunutý prvý stavec ( atlas ) neislo mu stym nič urobiť ale cítim sa lepšie ale stále mám také tlaky v hlave s mravčením je možno že keď budem viac krát chodiť že sa mi zlepší stav ?

jaskolka
•
8. apr 2026

@anonym_autor áno,je to možné,ale bude zrejme treba aj cvičiť, rehabilitácie,to všetko to poradí odborník. Krčna chrbtica a posunuté či zablokovane stavce veľmi ovplyvňuju stav organizmu, skús si trebárs predstaviť,že pár kilova hlava "visí" celý čas nakrivo, logicky to sa bude nejako prejavovať.

danajahotkova
•
8. apr 2026

Ano, je mozne, ze sa ti to upravi, ale postupne. Budes musiet vela vela cvicit a pravdepodobne sa minimalne bez nejakych doplnkov nezaobides.

silvia_pekna
•
8. apr 2026

mala som to podobne, cvicenie je nevyhnutne, to je jasne. ale ja som popri tom uzivala aj revitanerv, ten mi pomohol aj na to piskanie v usiach. 🙂

luccija
•
8. apr 2026

@anonym_autor určite áno.Treba to dobre rozmasirovat viac x a potom raz za čas udržiavať.Mozes si pomôcť aj guajacuranom je bez predpisu.A hlavne strečing na krčnú chrbticu aj by som si dala fyzioterapiu predpisat