Zvládli ste testovanie na Covid-19?
Tie ktoré ste boli na testovaní zvládli ste to?
A prečo by sme nemali zvládnuť?
A čo by sa na tom akože nemalo dať zvládnu ?
Ja som síce nebola ale volala mi kamoška že si ide ľahnúť že ju začala strašne bolieť hlava a že ju stipe nos .
@bimbambim to iste som.mala.aj ja....lenze.lahnut pri 2r. Detati tazko ale nos ma popobolieva stale
Uplne v pohode aj pred týždňom aj teraz mne to nič nerobí
@zuzkaa1991 tak mna by isto bolela ja som migrenova takže tiež by som zalahla a spala 😉
Zvládli sme to všetci. Aj náš 11 ročný syn úplne bez problémov
Pohodka,ved to nic neni. Palica do nosa a von. Postekli a ides. Neriesim kraviny a zivot je krajsi😅☝️
Pre mna neprijemne, palenie v v nose, ale dala som to ako kazdy.
mne akurát trochu vyšli slzy, ale to preto, že ma tou tyčinkou hrozne šteklili v nose :D inak pohoda, bolesť žiadna.
Nie, vytiekol mi mozog, prepichli mi nosohltan, vykrvácala som cez nosnú dierku...🤦 Čo sme na tom akože nemali zvládnuť?
@bimbambim asi jej zle implantovali cip
Ja som tiež včera nešla, lebo bolo všade aspoň 100 ľudí v rade, ale dnes to bolo celkom dobre, žiaden rad, len zopár ľudí a tá tyčinka, to je len trochu nepríjemné, sú oveľa ťažšie úkony.
Akože riešiť takéto banality...no,ja už fakt nechápem...🙈 Je to pársekundový "zákrok",ale niekto z toho ide robiť hotovú operáciu mozgu .... 🙄
Uplne v pohode, cela rodina 🙂
Ano, zvladli sme to a to som mala z toho predtym obavy...Isla 12.rocna dcera, vecer som sa vybrala ja na pretestovanie a moja 8.rocna dcera mi hovori, ze chcem ist aj ja s tebou, ze ked to zvladla moja sestra, tak to zvladnem aj ja...tak som ju zobrala, o 20h bolo minimum ludi, islo to rychlo a personal bol v pohode... 🙂
Akože sorry baby ale háklivé ste niektoré jak “Kožka na c...ne”, čo sa na tom nedá zvládnuť fakt nepochopím, ste tu matky máte pôrod za sebou a jednej palice sa bojíte ? Spamätajte sa.
(Normálne som rozčúlená lebo jedna musela byt s priateľom a musel ju tu držať za ruku a bliakala na celé ihrisko, už som asi videla všetko... - hold, chleba kúpiš, rozumu nie... alebo- aj sprostosť je dať boží)
A peknú nedeľu Vám normálnym ❗️👌🏽
No ja mám asi úzke dutiny, lebo ten čip išiel ťažšie dnu...museli skúšať na 2x. ..ale už som úplne v poriadku a ten čip skoro vôbec necítim .. za mňa super 👍😊
Bolelo ma to dosť, este teraz ma pobolieva niekde v hlave

Ano nič to nieje netreba sa bat