icon

11-ročná má dostať počas dovolenky pri mori menštruáciu

janikoala
3. jún 2022

Jedenásťročná má akurát počas dovolenky pri mori menštruáciu. Hrozne sa chce kúpať a vylihovať na pláži. Na tampóny je ešte malá a na posúvanie takisto. Prosím dajte nejaké rady ako to "utajiť pred ostatným svetom" a dopriať jej príjemnú dovolenku. 🙏🙏🙏

nikpa
3. jún 2022

@janikoala tiež som mala menštruáciu veľmi skoro a cez leto keď sme chodievali na chatu k vode som si dala vrch plaviek a na spodok proste kratase 🤷 s tým nič nenarobis. Ale ja som si v 12 r. začala dávať tampóny a všetko bolo v pohode.

jaja20
3. jún 2022

Postrehla som,že nejaký obchod predáva originálne plavky pre ženy s menštruáciou,skús hodiť do Googlu.

zuzanazu85
3. jún 2022

A ja sa už zľakla,že Rusom siblo viac 😱🤭😆

ola101
3. jún 2022

Tiež som prvú dostala na svojej prvej dovolenku aj som tuším mala 11..čo ti poviem zachraňoval ma kto mohol lebo to nikto nečakal :D

mamkalentedkova
3. jún 2022

Áno ,tiež som videla mnestruacne plavky ,aj to tu baby riešili .Tiež som to chcela pozrieť ,keby náhodou 12 ročná na dovolenke mala ten istý problém 😉

zuzanazu85
3. jún 2022

Ešteže to admin opravil 😁. Slipove vložky asi.

km007
3. jún 2022

@janikoala https://perties.sk/produkt/aqua-menstruacne-bik...
ja som ich objednala pre istotu, odskúšané ich nemáme, ale balím ich na dovolenku aj keď dúfam že ju to v tom čase "obíde", má ešte nepravidelný cyklus tak neviem plánovať

sissy27
3. jún 2022

@janikoala nemyslím, že 11r je malá na tampóny - bežne ich používajú dievčatá športovkyne aj v tomto veku. Chce to trošku cvik, ale je to asi najjednoduchšia voľba.
Tie menštruačné plavky - ja ti neviem, jedny jej stačiť nebudú, a pri tej cene sa vám dovolenka značne predraží...

janikoala
autor
3. jún 2022

@km007 Pozerala som to a je vypredané, naskladnenie až v auguste 😥😥😥

ankare
3. jún 2022

@janikoala existujú plavkové nohavičky na menštruáciu, perties sú najlepšie.

simsalabim
3. jún 2022

@janikoala menstruacne plavky. Ale posluzia aj obycajne cierne, ak mate blizko ubytovanie. Odskusane na dovolenke s dcerou... tlak vody krvacanie zastavi, nic nevidno, potom si dala suknicku z uteraka isla sa na apartman prezliect. Dalsi rok som kupila menstruacne plavky. Mame znacku ModiBodi. Dcera uz ma 16, ale tampon ci poharik ani za svet...

marsmykkok
3. jún 2022

@janikoala aký má cyklus? Koľko dní a silné len prvé dni? Ak áno, tak prvý deň-dva neurobíš nič, len vložka a dole kraťasy a len si ovlažiť nohy. A mne dalšie dni ked nie je silné mne pomohol ascorutin, (kľudne kombinuj aj s napríklad vodou s citronovou šťavou ak vypije) dala som si ho skoro ráno a na obed a nekrvacala som, na noc vložku potom a ráno znova. Pre istotu aby sa nebála a bola lepšia istota nejaký čierny spodok plaviek.

ivangeline
3. jún 2022

Ja by som skusila tiez tampon.

kittykat22
3. jún 2022

pozri este tu https://www.modibodi.cz/plavky/strana-2/ a nechaj si poslat cez zasielkovnu na SR.

vilma7
3. jún 2022

Pred pár dňami tu bola podobná téma...nájdi si. Možno nájdeš k problému odpoveď.

adka176
Autor odpoveď zmazal
1ivanka1
3. jún 2022

@adka176 toto je rada🙈🙈samozrejme ze to prezije ale isto sa tesi mozno ide k moru raz za rok na 9dni a 3,4dni sa nekupat aj mna by to ako matku mrzelo a dceru isto tiez…

andreakotesova
3. jún 2022

Dcera tento týždeň trénovala zavádzanie tamponu, lebo aj na koncorocny vylet idú do Bešeňovej...🙈 kúpila som tampony mini a lubrikant. S nim to išlo ľahšie. Aj tampony s aplikatorom som kúpila, no tie aplikatory už nie sú také, ako za mojich mladých čias... sú plastové a vôbec to s nimi nejde.

dadis
3. jún 2022

Kup jej mini tampax s aplikatorom. Ja som sice dostala prvu menstruaciu az v 14r, ale kedze som chodila na synchronizovane plavanie, tak tampony pouzivam skoro uplne od zaciatku. Zacala som tymi najmensimi s aplikatorom a pohodaaa 🙂

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
silko
8. apr 2023

@simsalabim chcem objednat plavky modibodi ale vaham nad velkosou..dcera ma nadvahu, neviem ci cislovanie sedi ci zobrat M alebo L

simsalabim
8. apr 2023

@silko ja som brala podla cislovacej tabulky a sedia dobre. Moja dcera je tenucka, myslim, ze som brala S, ale uz si nespominam. Pripadne skus pozriet menstruacne plavky Perties a aj ine znacky sa uz daju kupit u nas a zrejme sa ti lahsie budu dat vratit, ak by nesadli.