13,5 ročná dcérka má problémy so svrbením a pálením
Ahojte mám 13,5 ročnú dcerku,už jeden deň ju štípe,páli tam dole(ešte nemala ms). Dáva si nato nivea ktém v tej plechovke trošku to pomohlo. Priznala sa mi dnes večer,že ju to páli od vtedy čo skúsila masturbovať. Skoro som zo stoličky spadla ☹. Tak som jej vysvetlila že nech to nerobí lebo si tam môže zaniesť infekciu. A ona ok,ale že si umyla pred tím ruky 😒. Tak ja neviem 😕. Poraďte prosím 😔.
@kate132
! masturbovaním si infekciu človek nikam nezavlečie - ak sa teda aspoň raz za čas sprchuje a tie ruky áno, majú byť čisté
! to tu niveu jej odobruješ ty??? aj ty máš 13? lebo inak nechápem fakt ako môže niekoho napadnúť na podráždenú vagínu práve nivea
! doktori existujú - nie sme v stredoveku!
@minttu ja nie som uchylačka ale mamina ktorá potrebuje radu 😉 ☹
@katarinamarkova ja viem... a tú niveu to som jej povedala len raz že nech si ju natrie... lebo momentálne nemám nič iné... a preto sa pýtam že čo by na to pomohlo... a sprchuje sa každý deň 😉
@katka253111 ja sa nebavým 😒
@osky nooo keď máš kamarátsky vsťach k dcére tak ti povie síce nie všetko ale povie.... 😉
mozno dostala zapal mocovych ciest, co nemusi byt nutne sposobene masturbaciou. Alebo ma posvu mechanicky podrazdenu? Ak ma ten zapal, musi vela pit.
Co by si robili Ty keby ta tam dole palilo??? Ja osobne by som zasla za lekarom.... To iste by som poradila aj dcere.... Ak s tym ma problem chod s nou.... Ak u zenskeho este nebola trochu jej objasni co ju tam asi caka..... 😀😀😀😀
Vôbec to nieje okate..normálna matka by ju zobrala dr.a nepísala na net ale keďže je to fake lebo sa niekto chce baviť na uchylne veci omg

@kate132 ísť k lekárovi čo najskôr môže mat aj mykozu ( človek nemusí byt pohlavne aktívny aby ju dostal) , alebo zápal močových ciest čo neni sranda. Sa čudujem že žena čo má 13,5 r dcéru o takých veciach nevie 😨 pri 13,5 ročnej by som volnopredajne lieky ani rady z netu neskusala. Treba ísť k odborníkovi
aspoň Aviril - dáva sa detičkám na pohlavie a zadoček a nie NIVEA....
Aviril majú aj v lekárni, aj v drogérii, u nás aj v Jednote....
@dominika7990 ahoj dnes ideme k doktorke 😉 a dúfajme že to není nič hrozné... A viem o takých veciach.
@deti95060810 ja niekedy používam niveu klasickú na zadoček mojej malej a nie je to zlé....
Ale @kate132 určite by som išla k doktorke 😉 že či to nie je niaky zápal.... ale určite by som jej nedávala na to nivea krém ale krém určený na to z lekárne....
@dominika7990 povedala že to má len zapálené 😉 a má si to natierať framykoinovou mastičkou... a sedavý kúpeľ v harmančekovom čaji má to ževraj proti zápalové účinky. Takže uvidíme 🙂
Ale gyn. ešte hovorila že jej to chytilo aj trošku močové cesty 😢 Ale že to nič také hrozné nie je....
@dominika7990
Myslíte že ten sedavý kúpeľ a tá masť pomôže? 😕
Och ☹
Inač na močové cesty sú dobré brusnice 😉 buď sušené alebo predávajú v lekárni,taký sirupček brusnicový ktorý pomáha na močové cesty 🙂 držím palčeky a skoré uzdravenie.
@misinka0611 nie nie je to výmysel....
@ada309 ☹
Ja som potrebovala len rady...
A jak ja mám vedieť či niekto iný tu nie je úchyl...
Moja kamoška a dlho ročná mamina mi poradila tú to stránku 🙂
Že je to dobrá skupina pre maminy a nastávajúce maminy....
Ja mám 2 nádherné deti
Dcerku 13,5 ročnú 👧
A synčeka 7 ročného 👦
Snažím sa tu radiť maminám 🙂
Rada sa popozerám že čo sa všetko predáva v bazáriku 👍
A som mama ako každá iná.....
A myslela som že tu bude lepšia atmosnvéra síce pri nie moc dobrej téme teraz....
Ale tak chápem vás že opatrnosti nie je nikdy dosť 😉
@kate132.. 11 príspevkov a všetky len tu. Ale radíš.. Chod robit nieco užitočnejšie.
Nebudte uz take podozrievave pane boze. Normalne staci uzavriet tu temu, bola u dr, vie co ma robit. Ani nie ze harmancekovy, ale repikovy kupel. Do najvacsieho hrnca aky mas zovriest vodu a sypany repikovy caj nechas v zatvorenom hrnci luhovat aspon 15. minut. Nechas vychladnut, prelejes do vandla. Nesmie robit ten sedavy nikdy v teplom repiku, teplo podporuje zapal. NEmalo by to byt ani studene, takze vlazny, mierne teply. Aspon 10 minut. Mozes to robit aj inak, kazdy den 2,3 krat navarit caj a nech si priklada mokru vreckovku. Moja vtedy 4 rocna dcera to mala opakovane dovod nikto nevie. Prevencia su probiotika, na zapal mocaku brusnice v akejkolvek forme, budovanie imunity, len bavlnene spodne pradlo, nenosit spodne pradlo v noci, nenosit tesne veci, nenosit tanga, jest cim menej sladkeho. Spodne pradlo prat minimalne na 40 stupnov a viac. Kludne nejaku dobu aj zehlit. Masturbacia nie je nic zle nezakazuj jej to spoznava svoje telo. Skor ju len usmerni. Drzim palce nech ma rychlo pokoj, a teda ocenujem ze mate taky vztah ze sa ti zdoveri.
Je dobré mať doma aj antimykotickú masť Fungicidin. Je voľno predajný a aplikuje sa čistými rukami 2x denne. Večer po sprche.
Daj vedieť či to svrbenie a pálenie prešlo. 🙂
@kate132 nuž čo by pomohlo.....
1) niveu zahodiť
2) použiť čistú vodu
3) ísť k doktorovi

@kate132 Vy uchylaci ste priehladni jak folia.