icon

3,5 roka sa nám nedarí a lekárka ma odmieta ošetriť

patkaaaa
29. apr 2013

uz 3apol roka sa snazim o babetko a nedari sa mi a doktorka ma odmieta osetrrit ze som mlada a gynekologicka to iste na koho sa mam obratit ked kazdi pred domnou zatvara dvere tak sa majte
:

Strana
z2
lucka1912
29. apr 2013

zmenit doktorku a gynekologicku???

krasneleto
29. apr 2013

@patkaaaa a? zmenim lekara aj gynekologa ked mam problem a nie som spokojna

patkaaaa
autor
29. apr 2013

nikto nenapise lebo viete ze je to pravda doktori vas osetria az ked umierate

zivika
29. apr 2013

@patkaaaa a kolko mas rokov? a preco nezmenis doktora?

ewca
29. apr 2013

a kolko mas rokov ked si myslia, ze si mlada? a co znamena ze sa snazis o dieta? vypocet plodnych dni, bazalna teplota, ovu testy?...

zivika
29. apr 2013

asi bude inde problem...

zivika
29. apr 2013

@patkaaaa mna doktori zatial osetrili vzdy a to som ani raz neumierala...

patkaaaa
autor
29. apr 2013

@patkaaaa zmenila som uz niekolko krat lekarov a ukazdeho e to iste mam22rokov som staromodny tym po18svadba dom deti atd...ale nic stoho ked pojdem k lekarovi a maju ma v...

zivika
29. apr 2013

@patkaaaa skus zmenit najskor svoj pristup...mozno potom ostatni zmenia ten ich ku tebe...lebo zatial sa moc neprezentujes ako 3,5roka snaziaca sa zena...

loxa
29. apr 2013

@patkaaaa zobud sa!

patkaaaa
autor
29. apr 2013

sak ja som sa zobudila ked ma doktorka nechcela osetrit

patkaaaa
autor
29. apr 2013

plakala som a nic

sendy182
29. apr 2013

@patkaaaa a ako je na tom tvoj muž jeho vyšetrili?........

zivika
29. apr 2013

@patkaaaa a ako si chcela aby ta osetrila???

lucka1912
29. apr 2013

patkaaa....neblazni....precitaj si to vsetko co si napisala, ako keby to pisal niekto iny....neverim...uz len tym, ze mas net a pises sem ....

bettypo
29. apr 2013

@patkaaaa ak navstivis s partnerom Gyncare v Kosiciach vysetria Teba aj partnera kompetne. Az na to ze treba zaplatit 😉

billam
29. apr 2013

No to je vyjadrovanie 😨

petkaa28
29. apr 2013

@patkaaaa prepac, ale pises bludy...ak mas magora lekara, tak ho zmen a trvaj na vysetreniach!! My sa snazime 2 roky, teraz sme zmenili lekara a pristup ke neskutocny.. Hned sme obaja objednani na milion vysetreni.. Nejaka snaha a iniciativa musi ist aj od teba, nie iba fnukanie, ze ta vsetci ignoruju.. To je pridtup dietata.... A co tvoj manzel?? Pises, ze sa snazis.. To nestaci :/

reni1512
29. apr 2013

...ešte sama si dieťa, ak sa tak vyjadrujes, možno preto sa vam nedarí, lebo ten hore asi vie čo robí...treba zmeniť prístup a nehádzať vinu na iných...

dejna20
29. apr 2013

ukludni sa to trocha, vydych nadych. skus sukromne centra, tam ta neposlu do .....

miskaaaa
29. apr 2013

drzim ti palce ,aby sa to uz konecne podarilo 🙂

patkaaaa
autor
29. apr 2013

neosetrila ma vobec poslala ma prec

iwesska
29. apr 2013

Ja neverim, ze ani jeden z lekarov ta nevysetril. Nejaku diagnozu uz za ten cas aspon mat musis. Moze sa najst pripad, ktory to ma v pazi a moc sa nesnazi, ale kazdy jeden ku ktoremu si chodila ta vyhodil?!? 😨 Tak si zaplat sukromne centrum a tam ta urcite neodmietnu. A co takto vysetrit aj partnera?

zuzanockamt
29. apr 2013

mam zvlastny pocit po precitani prispevkov 🤐 ... ale mozno sa mylim

zivika
29. apr 2013

@zuzanockamt nemylis 😉 😵

terezka1947
29. apr 2013

😀

selecta22
30. apr 2013

@patkaaaa podla mna osetrit nie je spravny vyraz, skor vysetrit ta mali, mozno folikulometria, hormonalny profil a pod. Nuz keby som sa ja 3,5 roka snazila o dieta a nic tiez by som ziadala vysetrenie a pokial by som nenasla ochotneho lekara, tak by som si to zaplatila niekde u sukromnika.

gretulienkamm7
30. apr 2013

zmeniť lekárov, prípadne žiadať písomne odôvodnenie, prečo odmieta a kópiu so sprievodným liestom adresovať na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou...

patkaaaa
autor
30. apr 2013

to su dobre rady a u ssukromnikou som bola a peniaze by nehrali ziadnu rolu len ich pristup ja som len nastvana preto som tak pisala lebo pred rokom som mala problem tiez a nikto newedel co mi je az v nemecku mi to zistili a prisla som domou tak to nebola prawda a nakoniec ked som im dala sona a vsetky visetrenia tak povedali ze je to pravda a hned ma prijali lebo som musela ist surne na operaciu

patkaaaa
autor
30. apr 2013

@bettypo peniaze nie su problem

Strana
z2