Ahojte žienky mám sterilizáciu ale nedostala som menzes

saskaaninka
6. dec 2018

Ahojte žienky som 4 mesiace po pôrode so sterilizaciou ale tento krát som nedostala menzes a mešká mi už 12 deň. Čo to znamená? Veď tehotná nemôžem byť keďže mám sterilizaciu. Ďakujem za radu.

dskjhfdlkdjhl
6. dec 2018

@saskaaninka po porode, obzvlast ak kojis, menstruacia vobec nemusi byt pravidelna.

pininka
6. dec 2018

@saskaaninka aj ja mám sterilizáciu a chodí to ako si chce a pravda je že kým som dojčila tak to bolo ozaj všelijaké. Ale chystám sa aj tak na gyndu, lebo predtým som nikdy nemala uprostred cyklu, resp pár dní po menzese spomenie, a teraz to mám každý mesiac.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saskaaninka
autor
6. dec 2018

Len ja už nebojím cca 2 mesiace keďže malému to bolo stále málo a plakal mi tak som ho začala dokrmovat 3 mesiace vždy pravidelne menzes a teraz na 4 mesiac nič a mešká 12 dní a neviem čo si mám o Tom myslieť a lekári pri cisárskom by si asineovolil m neurobit sterilku keď som si za ňu zaplatila nie?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saskaaninka
autor
6. dec 2018

@ptmt1011 však veď toto no musím zajst ku gynekologovy. Lebo aj keď mi občas meškal tak maximálne len 2-3 dní a teraz už 12 dní

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saskaaninka
autor
6. dec 2018

@ptmt1011 no dúfam aj ja že hádam bude všetko ok a ďakujem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminuska
8. dec 2018

@pininka ahoj , ja mám presne to isté , som po sterilke dojčím ročné dieťa a nikdy sa mi neobjavilo počas môjho obdobia menzesovania špinenie v strede cyklu a ani po menzese. Menzes chodí síce pravidelne ako hodinky , ale po menzese ešte tri dni špiním , potom je dva i dni prestávka a na 10-11 deň začínam špiniť , zároveň sa mi objavuje pobolievanie vaječníka , 14 deň všetko utne a mám pokoj až do ďalšej ovulácie.
Bola si s tým u toho doktora ?

pininka
8. dec 2018

@maminuska ešte nie, neviem sa tam teraz dostať, muž v kuse v robote a s malou tam nechcem chodiť. V januari by som mala ísť po roku na preventívnu, tak pôjdem a nech mi urobia aj utz či tam nieje dačo. Ale lezie mi to dosť na nervy.

adusa1987
25. dec 2019

Ahojte baby tak ako ste dopadli ja som po sterilke rok a ako tak mi chodila teraz uz nemam asi 6 tyzdne ale 2x som spinila uz jeden den boli ma vajecnik sem tam hrozne bodanir vo vagine alr ms nikde...tiez sa bojim ze sa daco pokakalo pocas toho vsetkeho ale nemyslim tym tehu ale ze nieco je zle tak ma zaujima ako ste dopadli ja mam kontrolu v aprili sa bojim