Ako často si robíte testy na pohlavné choroby?
Ahojte. U vás s aktívnejším sexuálnym životom a častejším striedaním partnerov, ako často chodíte na testy na pohlavne prenosné choroby? Záleží vám vôbec na tom?
@anonym_autor nám záleží hlavne na tom, ako sa cítiš ty, keď to tak striedaš...😄👉👉👉
@anonym_autor nám záleží hlavne na tom, ako sa cítiš ty, keď to tak striedaš...😄👉👉👉
@ivicatolic ved to. Nieco akoby nebolo v poriadku, ale pojdem az dalsi tyzden, teraz uz nie.
Aktivny sexualny zivot znamena pouzivat kondomy za kazdych okolnosti... kazdorocna prehliadka - testy. Ak sa ti nieco nezda - tiez testy.
@anonym_9172e8 vysledky su na pockanie?
tak mne by ani nenapadlo nieco riesit s niekym cudzim bez ochrany 😀 neviem ako ty. a na takomto teste som veru este nebola a ani neviem, ci niekedy v buducnosti pojdem 😀 asi to nemam uplne za potreby.
@anonym_autor niesu, kvapavku musia 2 dni kultivovat na mediu v inkubatore s co2 atmosferov
A nezabudni na vyter z hrdla!!! Tam je dnes najviac kvapavky
ku mne sa dostalo info ze raz za 6mesiacov.
v pripade ze je tych nahodnych uz vela (napr pri profesionaloch a pod) tak raz za 3 mesiace
@anonym_autor úprimne ťa ľutujem. Naozaj v živote potrebuješ robiť chlapom matrac a striedať ich? Prečo? Načo?.chcela by si toto pre svoju dcéru?
Asi to bude takto:
Bohuš: To já nechcu, to já nechcu!
Irenka: Ale musíme! Musíme dát čepičku.
Bohuš: Já žádnú čepicu nechcu!🤔
Irenka: To se vám bude líbit.😍
Bohuš: Ne, já, já nechcu čepičku! Kdyžtak, já si příplatím. 💶💰😏
Irenka: To by ale stálo 500 korun, Bohumile.
Bohuš: To je jedno, nevadí. Bez čepičky!
Robila som si v 30tke, ako taký míľnik a robil som si ich v 40tke. Odvtedy už mi nebolo treba,
22 rokov mam sex s jednym muzom, ale keby som bola promiskuitna, urcite jedine s prezervativom, hnusilo by sa mi bez s cudzimi chlapmi
Ktoré choroby dokážu pri takom teste zistiť? Je to vyšetrenie krvi?
@anonym_autor Nikdy, dodržiavam zásady striktnej monogamie a manželskej vernosti.
@pr85 ty môžeš dodržiavať, ale čo druhá strana 😃
@anonym_autor test ti hneď nemusí ukázať , že máš nejakú chorobu môže to byt až po čase alebo ani nemusíš o tom vedieť až tvoj partner zistí že niečom si ho nakazil na tvojom mieste prestanem striedať partnerov alebo použijem ochranu

Aktivny sexualny zivot znamena pouzivat kondomy za kazdych okolnosti... kazdorocna prehliadka - testy. Ak sa ti nieco nezda - tiez testy.