icon

Ako často si robíte testy na pohlavné choroby?

Dnes o 09:39

Ahojte. U vás s aktívnejším sexuálnym životom a častejším striedaním partnerov, ako často chodíte na testy na pohlavne prenosné choroby? Záleží vám vôbec na tom?

anonym_9172e8
Dnes o 09:42

Aktivny sexualny zivot znamena pouzivat kondomy za kazdych okolnosti... kazdorocna prehliadka - testy. Ak sa ti nieco nezda - tiez testy.

ivicatolic
Dnes o 09:46

@anonym_autor nám záleží hlavne na tom, ako sa cítiš ty, keď to tak striedaš...😄👉👉👉

januska12323
Dnes o 09:53

Chvalabohu to nepotrebujem.

autor
Dnes o 09:56
@ivicatolic

@anonym_autor nám záleží hlavne na tom, ako sa cítiš ty, keď to tak striedaš...😄👉👉👉

@ivicatolic ved to. Nieco akoby nebolo v poriadku, ale pojdem az dalsi tyzden, teraz uz nie.

autor
Dnes o 09:57
@anonym_9172e8

Aktivny sexualny zivot znamena pouzivat kondomy za kazdych okolnosti... kazdorocna prehliadka - testy. Ak sa ti nieco nezda - tiez testy.

@anonym_9172e8 vysledky su na pockanie?

mazisika
Dnes o 09:59

tak mne by ani nenapadlo nieco riesit s niekym cudzim bez ochrany 😀 neviem ako ty. a na takomto teste som veru este nebola a ani neviem, ci niekedy v buducnosti pojdem 😀 asi to nemam uplne za potreby.

martinmmartin
Dnes o 10:01
@anonym_autor

@anonym_9172e8 vysledky su na pockanie?

@anonym_autor niesu, kvapavku musia 2 dni kultivovat na mediu v inkubatore s co2 atmosferov
A nezabudni na vyter z hrdla!!! Tam je dnes najviac kvapavky

lauruska_sumienka
Dnes o 10:55

ku mne sa dostalo info ze raz za 6mesiacov.
v pripade ze je tych nahodnych uz vela (napr pri profesionaloch a pod) tak raz za 3 mesiace

pr85
Dnes o 12:15

@anonym_autor Nikdy, dodržiavam zásady striktnej monogamie a manželskej vernosti.

hopsas
Dnes o 12:29

@anonym_autor úprimne ťa ľutujem. Naozaj v živote potrebuješ robiť chlapom matrac a striedať ich? Prečo? Načo?.chcela by si toto pre svoju dcéru?

anonym_71d3c8
Dnes o 12:51

Asi to bude takto:
Bohuš: To já nechcu, to já nechcu!
Irenka: Ale musíme! Musíme dát čepičku.
Bohuš: Já žádnú čepicu nechcu!🤔
Irenka: To se vám bude líbit.😍
Bohuš: Ne, já, já nechcu čepičku! Kdyžtak, já si příplatím. 💶💰😏
Irenka: To by ale stálo 500 korun, Bohumile.
Bohuš: To je jedno, nevadí. Bez čepičky!

anonym_d7da07
Dnes o 13:07

Robila som si v 30tke, ako taký míľnik a robil som si ich v 40tke. Odvtedy už mi nebolo treba,

anonym_64c5a7
Dnes o 13:17

22 rokov mam sex s jednym muzom, ale keby som bola promiskuitna, urcite jedine s prezervativom, hnusilo by sa mi bez s cudzimi chlapmi