icon

Ako postupovať pri porovnávaní DNA testov?

dior14
1. júl 2025

Ahojte uz som tu pisala, kde si dat porovnať DNA testy s osobou kde si dat spraviť tie testy alebo vyter ako postupovať,lebo už viem že nespravia DNA testy na to že či som mala pohlavný styk s konkrétnym mužom

maranco
4. júl 2025
@jaskolka

@maranco lenže toto sú klasické testy na zhodu medzi príbuznými,nie toto,čo chce autorka...ona chce testovať seba a nejakého chlapa,či v nej nie je jeho DNA,aby dokázala,že s ním nemala sex 🙈

@jaskolka to viem ale je to test na porovnávanie DNA dvoch ľudí a ona chce porovnať DNA dvoch ľudí 🙂
to že výsledkom testu je niečo iné, ako požaduje je jej problém, ukáže mužovi výsledok testu že nie je zhoda a bude spokojný

selenka7
4. júl 2025

Ja neviem autorka, ty si asi fakt riadny mentalny atlet! Nechapes, ze by si tam uz nemala ziadnu DNA sexualneho partnera spred troch mesiacov aj keby si s nim spala??? Jedine co by sa mohlo najst by bola DNA tvojho chlapa s ktorym spavas, ak by slo o nechraneny styk povedzme den pred testom.

dior14
autor
4. júl 2025
@jaskolka

@dior14 autorka,toto sa robí hlavne v pripadoch znásilnenia.v prípade,že by ti hneď po styku (do niekoľkých hodín) odobrali vzorku z pošvy a porovnali ju z potenciálnym páchateľom,tak je možné dokázať zhodu,alebo naopak,že sa nezhoduje.
Ale nie po bohvie koľkých mesiacoch,a v prípade,že bol použitý kondóm,je to nemožné
To fakt nevieš pochopiť,že to,čo ty chces,je blbosť? Neexistuju také testy,čo chces akože slinami dokázať? Aj tie tvoje "testy vernosti"môžu testovať len možnú vzorku niečoho, trebárs mozny ejakulat na oblečení,či niečo také.

@jaskolka tak že výter keď spravia tak to ani nedajú na testovanie

dior14
autor
4. júl 2025
@selenka7

Ja neviem autorka, ty si asi fakt riadny mentalny atlet! Nechapes, ze by si tam uz nemala ziadnu DNA sexualneho partnera spred troch mesiacov aj keby si s nim spala??? Jedine co by sa mohlo najst by bola DNA tvojho chlapa s ktorym spavas, ak by slo o nechraneny styk povedzme den pred testom.

@selenka7 ja viem prepoha len chcem vedieť že ten výter vôbec dajú na testovanie ked tám nič nieje

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
4. júl 2025
@dior14

@jaskolka tak že výter keď spravia tak to ani nedajú na testovanie

@dior14 na aké testovanie, ľudia moji? Čoho?🙈Ty fakt nechápeš,čo ti tu všetci piseme,či sa len robíš taká hlúpa? Keď tam prides a povieš,že chces DNA testy,či si nespala s daným chlapom,tak ich určite ani neurobia,lebo najprv si budú myslieť,že si robíš srandu a potom sa budú rehotať ešte pol dňa....

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
dior14
autor
4. júl 2025
@jaskolka

@dior14 na aké testovanie, ľudia moji? Čoho?🙈Ty fakt nechápeš,čo ti tu všetci piseme,či sa len robíš taká hlúpa? Keď tam prides a povieš,že chces DNA testy,či si nespala s daným chlapom,tak ich určite ani neurobia,lebo najprv si budú myslieť,že si robíš srandu a potom sa budú rehotať ešte pol dňa....

@jaskolka a keď mi môj gynekológ správy výter aj tomu mužovi sa spravia výteri prečo by sa to nedalao poslať do laboratória a porovnať to ? A potom vidieť že aký bude výsledok

volterra
5. júl 2025
@dior14

@jaskolka a keď mi môj gynekológ správy výter aj tomu mužovi sa spravia výteri prečo by sa to nedalao poslať do laboratória a porovnať to ? A potom vidieť že aký bude výsledok

@dior14 výsledok bude, že ty máš tvoju DNA a on zase svoju DNA. Čo tam chces porovnávať? Takýmto porovnávaním by sa dalo jedine zisťovať, či nie ste nejako príbuzní.

jaskolka
5. júl 2025
@dior14

@dior14 veď to sa dá,ale tym akurát zistíte,že nemáte spoločnú DNA,teda že nie ste príbuzní. Proste také testy,aké ty chces (ze ste nemali sex a dokázať to po niekoľkých mesiacoch) neexistuju.

janababana
5. júl 2025
@dior14

@dior14 ty mozes poslat na plateny rozbor cokolvek. Najprv sa spoj s tou firmou co ti bude robit rozbor, nech ti daju instrukcie k odberu a k zaslaniu vzoriek. Cize tymto musis zacat, darmo budes riesit gynekologa atd

gregik66
5. júl 2025

A ten muu co na to ze mu chces spravit vyter?

dior14
autor
5. júl 2025
@jaskolka

@dior14 veď to sa dá,ale tym akurát zistíte,že nemáte spoločnú DNA,teda že nie ste príbuzní. Proste také testy,aké ty chces (ze ste nemali sex a dokázať to po niekoľkých mesiacoch) neexistuju.

@jaskolka nie že sme nemali sex prečo nechcete pochopiť vi ste co zač? Šak nenutim vás tu komentovať len či sa zhoduje alebo nezhoduje to je setko čo chcem mat na výsledkoch

patka06
5. júl 2025
@dior14

@jaskolka nie že sme nemali sex prečo nechcete pochopiť vi ste co zač? Šak nenutim vás tu komentovať len či sa zhoduje alebo nezhoduje to je setko čo chcem mat na výsledkoch

@dior14 Pochop konečne, že testom DNA sa po dvoch mesiacoch nedá zistiť, či si mala alebo nemala sex
Tu ti naozaj pomôže len vyššie spomínaný detektor lži

jaskolka
5. júl 2025
@dior14

@dior14 a ty pochop,že to,čo chces ty,je blbosť. Samozrejme,že sa vzorky v ničom nebudú zhodovať, pokiaľ nie ste príbuzní! Ale to nebude dôkaz,že ste spolu nespali, nerozumieš?

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
bosorkabb
5. júl 2025
@dior14

@dior14 tvoja DNA sa nebude zhodovať s nikým iným na tejto planéte. Každá živá bytosť má svoju jedinečnú DNA a ani súrodenci ju nemajú rovnakú, ani dvojičky.
Toto vie pochopiť žiak ZŠ.

pasomnica
5. júl 2025

Takže ty chceš aby ti spravili výter z chamajdy a aby spravili výter nejakému chlapovi a potom to porovnali? A ten chlap konkrétny o tom vie, že mu chceš spraviť výter? 😂 A to chceš ako dôkaz pre frajera, či pre koho? A ten tvoj frajer presne určil, že akému chlapovi máš spraviť výter, že sa poznajú? 🤣🤣🤣

janababana
5. júl 2025
@bosorkabb

@dior14 tvoja DNA sa nebude zhodovať s nikým iným na tejto planéte. Každá živá bytosť má svoju jedinečnú DNA a ani súrodenci ju nemajú rovnakú, ani dvojičky.
Toto vie pochopiť žiak ZŠ.

@bosorkabb podla mna si ju nepochopila - ona potrebuje potvrdenie, ze v jej pinde sa nenachadza DNA nejakeho neboztiaca nezbedneho, o ktorom si jej drahy mysli, ze santil s jeho “diorkou” 😀

bosorkabb
5. júl 2025
@janababana

@bosorkabb podla mna si ju nepochopila - ona potrebuje potvrdenie, ze v jej pinde sa nenachadza DNA nejakeho neboztiaca nezbedneho, o ktorom si jej drahy mysli, ze santil s jeho “diorkou” 😀

@janababana hej niekoľko mesiacov dozadu.
Ja by som už mala nového priateľa za ten čas a svätý pokoj od blbca no.

dior14
autor
5. júl 2025
@jaskolka

@dior14 a ty pochop,že to,čo chces ty,je blbosť. Samozrejme,že sa vzorky v ničom nebudú zhodovať, pokiaľ nie ste príbuzní! Ale to nebude dôkaz,že ste spolu nespali, nerozumieš?

@jaskolka ved ja presne to chcem

dior14
autor
5. júl 2025
@pasomnica

Takže ty chceš aby ti spravili výter z chamajdy a aby spravili výter nejakému chlapovi a potom to porovnali? A ten chlap konkrétny o tom vie, že mu chceš spraviť výter? 😂 A to chceš ako dôkaz pre frajera, či pre koho? A ten tvoj frajer presne určil, že akému chlapovi máš spraviť výter, že sa poznajú? 🤣🤣🤣

pasomnica
5. júl 2025
@dior14

@dior14 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

jaskolka
6. júl 2025
@dior14

@jaskolka ved ja presne to chcem

@dior14 no ale však si daj porovnať výtery,čo teda vlastne tu potom chces riešiť? Keď to toto bude (že nie ste v nijakom príbuzenskom spojení)stačiť,tak nerozumiem,čo si tu potom na X stranách riešila s vyterami z pošvy, slinami a neviem ešte čím...😮😮
Vyjde vám akurát,že nie ste príbuzní(nič iné)...to už toho tvojho žiarliveho somára presvedčí? Alebo vyrukuje s ďalším nezmyslom a ty založis ďalšiu tému s nezmyselnou otázkou?

bejbs123
Autor odpoveď zmazal
panda21
6. júl 2025

Aby som to správne pochopila. Ty nechceš porovnávať vašu DNA. Ty chceš z vyteru v pošve zistiť, či sa tam nachádza DNA nejakého chudáka muža. Takto, akože podľa mňa to nejaký labak súkromný asi aj urobí, lebo veď peniaze. Ale po troch mesiacoch tam aj tak absolútne nebudú mať čo vytierať (maximálne ejakuat tvojho priateľa). Už tých 5 dni by bol dosť veľký časový úsek, nie niekoľko mesiacov.. ale dajme tomu, že nejakému chudakovi urobíte výter z úst, prídu ti výsledky že vo vzorke sa nenachádza daná DNA a potom čo? Obviní ťa chlap z toho, že ste spolu predsa len spali ale s kondómom? A tie testy budeš platiť ty? A prečo ti vlastne ide o život? Veď nám to trocha približ.

dior14
autor
6. júl 2025
@jaskolka

@dior14 no ale však si daj porovnať výtery,čo teda vlastne tu potom chces riešiť? Keď to toto bude (že nie ste v nijakom príbuzenskom spojení)stačiť,tak nerozumiem,čo si tu potom na X stranách riešila s vyterami z pošvy, slinami a neviem ešte čím...😮😮
Vyjde vám akurát,že nie ste príbuzní(nič iné)...to už toho tvojho žiarliveho somára presvedčí? Alebo vyrukuje s ďalším nezmyslom a ty založis ďalšiu tému s nezmyselnou otázkou?

@jaskolka ty nechápeš stále čo tu píšeš o príbuzných ty si mimo ako vidim nie ja ved niekto ťa nenúti to komentovať ani čítať je to moja vec nikto ťa nenúti roluj si ďalej ked ta to nebaví

dior14
autor
6. júl 2025
@panda21

Aby som to správne pochopila. Ty nechceš porovnávať vašu DNA. Ty chceš z vyteru v pošve zistiť, či sa tam nachádza DNA nejakého chudáka muža. Takto, akože podľa mňa to nejaký labak súkromný asi aj urobí, lebo veď peniaze. Ale po troch mesiacoch tam aj tak absolútne nebudú mať čo vytierať (maximálne ejakuat tvojho priateľa). Už tých 5 dni by bol dosť veľký časový úsek, nie niekoľko mesiacov.. ale dajme tomu, že nejakému chudakovi urobíte výter z úst, prídu ti výsledky že vo vzorke sa nenachádza daná DNA a potom čo? Obviní ťa chlap z toho, že ste spolu predsa len spali ale s kondómom? A tie testy budeš platiť ty? A prečo ti vlastne ide o život? Veď nám to trocha približ.

dior14
autor
6. júl 2025
@panda21

@panda21 konečne, konečne, aspoň asi jedna múdra žena sa tu našla, čo ma pochopila,nech ti Boh žehna celý život aj tvojej rodine hlavne toho zdravia aby ste mali veľa,,,,

dior14
autor
6. júl 2025
@panda21

@panda21 áno presne to potrebujem len neviem kde ako začať lebo dosť laboratórium som obvolala a nerobia to len testy na otcovstvo,ale jeden čo by to mohol robiť má vraj dovolenku