icon

Ako postupovať pri porovnávaní DNA testov?

dior14
1. júl 2025

Ahojte uz som tu pisala, kde si dat porovnať DNA testy s osobou kde si dat spraviť tie testy alebo vyter ako postupovať,lebo už viem že nespravia DNA testy na to že či som mala pohlavný styk s konkrétnym mužom

Strana
z5
jaskolka
7. júl 2025
@dior14

@jaskolka ty nechápeš stále čo tu píšeš o príbuzných ty si mimo ako vidim nie ja ved niekto ťa nenúti to komentovať ani čítať je to moja vec nikto ťa nenúti roluj si ďalej ked ta to nebaví

@dior14 bože nebeský....ty si úplne beznádejna🙈🙈🙈. Ty nevieš pochopiť,že také testy,ako chces ty, neexistujú (mesiac po sexe robiť výtery z pošvy 🙈🙈)a ak si aj dáš niečo odniekiaľ porovnať,tak proste vám vyjde akurát to,že nie ste príbuzní (lebo toto je podstata DNA testov)

jaskolka
7. júl 2025
@panda21

Aby som to správne pochopila. Ty nechceš porovnávať vašu DNA. Ty chceš z vyteru v pošve zistiť, či sa tam nachádza DNA nejakého chudáka muža. Takto, akože podľa mňa to nejaký labak súkromný asi aj urobí, lebo veď peniaze. Ale po troch mesiacoch tam aj tak absolútne nebudú mať čo vytierať (maximálne ejakuat tvojho priateľa). Už tých 5 dni by bol dosť veľký časový úsek, nie niekoľko mesiacov.. ale dajme tomu, že nejakému chudakovi urobíte výter z úst, prídu ti výsledky že vo vzorke sa nenachádza daná DNA a potom čo? Obviní ťa chlap z toho, že ste spolu predsa len spali ale s kondómom? A tie testy budeš platiť ty? A prečo ti vlastne ide o život? Veď nám to trocha približ.

@panda21 toto ona ani po X tej diskusii nevie pochopiť,(že to skrátka sa nedá)a to už jej tu píšu ženy sprava zľava 🙈

dior14
autor
29. júl 2025

Dobre mali ste pravdu, už som to snim vzdala

dior14
autor
29. júl 2025

Uz som to naozaj nezvládla

Strana
z5