icon

Ako prebieha konizácia krčka maternice?

s1234
22. máj 2026

Ahojte chcem sa opýtať ten kto bol na tomto zákroku..ako to prebieha a či v deň zákroku môžem piť vodu.

ibrunova
22. máj 2026

Pred konizáciou či po nej? Pred ňou som od polnoci nesmela nič a po prebudení z narkózy mi dali rovno obed. To bola slabučká narkóza.

guudy
22. máj 2026

@s1234 pred celkovou anestezou sa nesmie ani glg vody!

caramellka
22. máj 2026

@s1234 Ako sa píše vyššie, od polnoci som nemohla jesť a piť, ani žuť žuvačku, ráno pred siedmou som prišla na príjem do nemocnice, potom ma uložili na izbu, dali mi lexaurin a asi dva hlty vody na zapitie. Neskôr počas doobedia pre mňa prišli a s posteľou ma odviezli na sálu, prebrala som sa potom už zas na izbe. Nejaký čas po prebratí mi dovolili vypiť pár hltov vody a že ak mi nebude zle, môžem už piť, jedla som až večer doma. Domov ma pustili okolo 17tej.

nikha2809
22. máj 2026

Nemohla som od polnoci vobec pit, rano som prišla na 7 o 11 ma uz pustili domov

s1234
autor
22. máj 2026

Ďakujem pekne za odpovede

pattybe
22. máj 2026

Mne robili konizaciu v lokalke🙂

anonym_3e7a36
22. máj 2026

Od polnoci som nemohla jest. Piť som sa rano normálne napila ešte doma. Prišla som do nemocnice. Napichli mi kanilu prezliekla som sa. Ležala som. Zobrali ma na salu normálne v pyžame som bola dali mi masku a už sú nepamätám. Potom keď som sa prebrala išla som na wc ešte som podriemala a okolo 13:00 ma pustili. Vôbec som nešpinila dostala som aj dáke čapiky na hojenie. Nič ma nebolelo. O dva dni mi vybrala drenáž. Príprav sa na častejšie kontroly u gyn.