icon

Ako prírodne predĺžiť menštruačný cyklus?

8. sep 2024

Ahojte baby,
som skoro 7 mesiacov po pôrode. Cyklus mi nabehol cca po 3 mesiacoch, ale dosť sa mi skrátil oproti obdobiu spred tehotenstva. Teda lepšie povedané každým mesiacom sa mi skracuje. Zatiaľ sa mi skrátil o 4 dni a mám pocit, že každú chvíľu mám menzes, nehovoriac o tom, že už pár dní pred tým mám silné PMS . Dá sa nejako prírodne podporiť predĺženie cyklu? Alchemilka ? Ďakujem za skúsenosti.

dzulli1980
8. sep 2024

Choď k Dr., načo hľadáš "zaručené babské rady"?

0silvia0
9. sep 2024

Gynex

kiki68
9. sep 2024

To sa moze samo predlzit, mne sa to menilo dalsie 3 roky

katus32
8. aug 2025

@anonym_autor ahoj, mám podobný problém, cyklus sa mi skracuje, ale po pôrode nie som. Podarilo sa ti to nejako vyriešiť, prosím?

autor
8. aug 2025
@katus32

@anonym_autor ahoj, mám podobný problém, cyklus sa mi skracuje, ale po pôrode nie som. Podarilo sa ti to nejako vyriešiť, prosím?

@katus32 ahoj, no nevratil sa mi cyklus do takeho stavu, ako pred porodom, ale postupne sa mi predlzil o 1-2 dni. Dr. mi hovorila ze sa daju nasadit hormony na to ak mi to prekaza, ale az tak ma to uz neobtazuje aby som do seba zbytocne kvoli tomu pchala hormony 😂

katus32
9. aug 2025
@anonym_autor

@katus32 ahoj, no nevratil sa mi cyklus do takeho stavu, ako pred porodom, ale postupne sa mi predlzil o 1-2 dni. Dr. mi hovorila ze sa daju nasadit hormony na to ak mi to prekaza, ale az tak ma to uz neobtazuje aby som do seba zbytocne kvoli tomu pchala hormony 😂

@anonym_autor ďakujem, skôr som myslela,či si to neriešila prírodnou cestou, napr bylinkami

bluka2
9. aug 2025

Pupalkovy olej. Mne predlzil lutealnu fazu na 16 dni dokonca

katus32
9. aug 2025
@bluka2

Pupalkovy olej. Mne predlzil lutealnu fazu na 16 dni dokonca

@bluka2 poradíš prosím ako ho brať?

bluka2
9. aug 2025
@katus32

@bluka2 poradíš prosím ako ho brať?