icon

Ako riešiť nadmerné nočné potenie?

31. júl 2025

Ahojte, idem si k vám po radu lebo som už zúfalá. Môj manžel sa potí každú noc čo noc. Nezáleží na tom či je leto a či zima proste vždy. Skúšali sme už hocičo a nič nezaberá už som to spomínala aj lekárke no ona mi vraví že je to normálne a teraz v lete sa potí každý...😑 Už minulý rok na moje doliehanie mu vzala krv a vraj všetko je v poriadku.
Ja už som zúfalá každý deň je mokrý jak myš plachta a vankúše ani nevravím aj dnes v noci sa už zobudil na to že dá mu nedá kôli tomu spať. Ako náhle zaspí už po pol hodine je mokrý koľko krát aj ja som sa zobudila na to ze ja som mokrá z tohto keď zaspíme spolu v objatí a tiež sa musím prezliecť. Je to ťažké už neviem čo robiť...
Prosím vás máte s tým skúsenosti? Nejaké rady a tipy lebo my sme už zúfalý... Ďakujem

Strana
z2
billy_jean
31. júl 2025
@mircalla

@billy_jean Bohuzial lekari po tom nesli...Isli po zapale v tele. S mamou to riesil cele otec, ktory im doveroval. Zobrala mi ju hematologicka v Synlabe bez ziadanky. Ani by som nepovedala, ze znama, len som s nou kedysi riesila nejake veci sama so sebou a mala som na nu kontakt...Ja mam na slovenskych lekarov dost tazke srdce

@mircalla aj ja, mne takto zabili moju mamu, davala som aj podnet, ale oni sa kryju jedna radost. Preto ked potrebujem vsetko si riesim ako samoplatca a za mojim praktickym len pridem, aby mi vypisal vymenny listok.

vakatko
31. júl 2025

@anonym_autor skúste vyššie dávky magnézia, elektrolyty a upraviť stravu, pridajte hlavne alkalické potraviny zeleninu...

jamidea
31. júl 2025

@anonym_autor prosim ta,never exertkam, ktore ti tu pisu, ze je to normalne. Ma 91kg, to nie je ziadny tucko, nvm kolko meria, moj muz je maly a ma tolko.
Tak velmi sa potit v 26rokoch urcite nieco znamena. Zmente doktora, pytajte sa, nie, nie je to v poriadku. Drzim palce!!

jamidea
31. júl 2025

@anonym_autor a inak , presne co tu pisala jedna, aj mna onkoveci napadli, vtedy sa ludia takto potia

mircalla
31. júl 2025
@billy_jean

@mircalla aj ja, mne takto zabili moju mamu, davala som aj podnet, ale oni sa kryju jedna radost. Preto ked potrebujem vsetko si riesim ako samoplatca a za mojim praktickym len pridem, aby mi vypisal vymenny listok.

@billy_jean To mi je luto, like bol k tomu, ze mas pravdu.

iwesska
31. júl 2025

A aky ma spanok? Nechrape? Nebyva rano unaveny? Lebo aj nocne apnoe toto vedia robit. Telo je furt v strese z nedostatku kyslika. Alebo,ma nadmerne aktivovany nervovy system v noci.

anonym_5eac41
31. júl 2025
@iwesska

A aky ma spanok? Nechrape? Nebyva rano unaveny? Lebo aj nocne apnoe toto vedia robit. Telo je furt v strese z nedostatku kyslika. Alebo,ma nadmerne aktivovany nervovy system v noci.

@iwesska mám spánkové apnoe a toto sa nedeje. Možno ti to chat gpt vyhodila, ale nie je to tak pri apnoe.

iwesska
1. aug 2025
@anonym_5eac41

@iwesska mám spánkové apnoe a toto sa nedeje. Možno ti to chat gpt vyhodila, ale nie je to tak pri apnoe.

@anonym_5eac41 Ze sa to tebe nedeje,neznamena,ze sa to nedeje inym.

krtko1313
1. aug 2025
@mircalla

@krtko1313 Vsetci doktori hladali za zvysenymi leukocytmi infekciu a uplne zvytocne jej vysetrovali vsetko mozne cez zuby, brucho...este na gyndu ju v 74 rokoch posielali...

@mircalla úplne ťa chápem. Mne moja gynekolologička povedala:" máte pracovnú deformaciu " ,že všade vidím rakovinu. A aj vtedy som mala pravdu. No čo ti poviem. Veľmi zlá skúsenosť.

michalko71
14. sep 2025

@anonym_autor to je velmi jednoduche ma poruchu termoreulacie. Lekari m nic nezistia lebo nevedia ako organy medzi sebou spolupracuju. Treba upravit stravu, najlepsie podla cinskej dietetiky. U chlapa je to dost obtiazne ale inak to nejde, lebo taketo potenie je uz priznakom vaznejsich problemov. Sam som to riesil.

ginokk
24. nov 2025

ja sa extremne potim, ked mam stresove obdobie, hlavne krize a hrudnik

Strana
z2