Môže byť bledý hlienovity výtok príznakom tehotenstva?
Ahojte, mám 7 dni od potvrdenej ovulácie a už +-4dni mám silný vytok, bledý hlienovity, pocit vlhka vkuse, za deň vymenim aj 3 intímky. Mali ste to niektorá s tým, že sa neskôr potvrdilo tehotenstvo?
Mna strasne boleli prsia, bradavky. Ani dotknut. A zuby. Pri oboch ma hrozne boleli zuby. Mam 2chlapcov. 😁🩵🩵
@majusa555312 mám to takto každý cyklus a mala som to aj v začiatok tehotenstva. Ak mám dobré info tak to spôsobuje progesteron, ktory je aj v tehotenstve aj v tejto fáze cyklu ak k tehotenstvu nedošlo. 7 DPO pravdepdobne ani vajíčko uhniezdené nie je, takže sú extrémne nepravdepodobné príznaky tehotenstva.
Tak skoro telo ani nevie ze je tehotne, neexistuje v ziadnom pripade, ze tak skoro si zacala pocitovat tehotenske priznaky.
Príznaky okrem výtoku a únavy nemám, viem že je skoro, mňa skôr zaujímalo či to niekto takto mal alebo nie. Keďže som v apríli o dieťa prišla tak sa chytam každej slamky.
Príznaky okrem výtoku a únavy nemám, viem že je skoro, mňa skôr zaujímalo či to niekto takto mal alebo nie. Keďže som v apríli o dieťa prišla tak sa chytam každej slamky.
@majusa555312 ja som mala ruzovy vytok asi 2 fni a bola som tehu, ale hlavne som vefela ze mpje telo je ine a prsia tiez.drzim palce
@majusa555312 nikto to tak nemal tak skoro a ani mat nikdy nebude kedze cesta oplodneneho vajicka do maternice trva zvycajne 7-10dni niekedy az 14dni ale menej ako 7 dni nie. A az ked je vajicko v maternici sa prejavuju prve priznaky. Toto uplne zaklady biologie o zenskom tele.
Tiež mávam taký výtok pred ms… je to iné ako ovulačný hlien .. tiež som si myslela, že je to znak tehu, ale nebol .. ako sa snažíme o dieťa, tak sa viac sledujem, mala som ho isto aj predtým, len som to tak neriešila

@majusa555312 počkaj ešte pár dni a urob si test.