icon

Ako sa dostať ku gynekológovi?

9. feb 2022

Ahojte par dni ma to tam stipe svrbi a mam vytok, dnes som si uz dala clotrimazol ak náhodou nezaberie tak by som malaist ku gynekológovi, lenzee zijem momentálne mimo svojho bydliska 400 km, predpokladám ze iny gynekolog ma nevysetri ? Co mam robit ?

pribinak
9. feb 2022

Vyšetrí, ale na priamu platbu

petamich
9. feb 2022

mozes ist aj k inemu gynekologovi na priamu platbu, ak takuto sluzbu poskytuje - vysetrenie si uhradis v plnej sume v zmysle jeho cennika

autor
9. feb 2022

@petamich k súkromnému?

snehulak77
9. feb 2022

Napadlo mi, že ešte teoreticky ak máš bolesti,, tak skoč na pohotovosť. Ak potrebuješ ATB, tak ti dajú a v priebehu týždňa už nejakého gynekológa zoženieš.

desore
9. feb 2022

Kup si v lekarni Jenamazol. Bude ti stacit.

ninusa221
9. feb 2022

Zavolaj svojmu gynekológovi čo ta trapy a nakricat niečo predpíše

petamich
9. feb 2022

hej napr.

lalenka33
9. feb 2022

Ísť na gynekologické oddelenie v nemocnici. Bežne tak ženy chodia, keď majú akútny problém po ordinačných hodinách alebo cez víkend. Povieš aký je problém a vyšetria ťa.

cimage
10. feb 2022

Alebo zmen lekara, ked si dlhodobo mimo svojho bydliska.

evkamotka
10. feb 2022

Chod k beznemu gyn akurat to zaplatis v plnej vyske(spytaj sa vopred) to sa bezne robi ak nie si jeho pacientka. Alebo zavolaj svojmu a nech ti da elektronicky recept

anjelicek26
10. feb 2022

Ako dievcata pisu - bud ti tvoj lekar vystavi elektronicky recept, alebo obvolas lokalne gynekologov a zaplatis vykon priamo (nie, nie je to nejaka drama financne), alebo vecer na gynekologicku pohotovost, ze sa to uz neda vydrzat ako akutny problem...trosku pohundraju, ale vysetria ta...