Ako sa dostať ku gynekológovi?
Ahojte par dni ma to tam stipe svrbi a mam vytok, dnes som si uz dala clotrimazol ak náhodou nezaberie tak by som malaist ku gynekológovi, lenzee zijem momentálne mimo svojho bydliska 400 km, predpokladám ze iny gynekolog ma nevysetri ? Co mam robit ?
mozes ist aj k inemu gynekologovi na priamu platbu, ak takuto sluzbu poskytuje - vysetrenie si uhradis v plnej sume v zmysle jeho cennika
@petamich k súkromnému?
Napadlo mi, že ešte teoreticky ak máš bolesti,, tak skoč na pohotovosť. Ak potrebuješ ATB, tak ti dajú a v priebehu týždňa už nejakého gynekológa zoženieš.
Kup si v lekarni Jenamazol. Bude ti stacit.
Zavolaj svojmu gynekológovi čo ta trapy a nakricat niečo predpíše
hej napr.
Ísť na gynekologické oddelenie v nemocnici. Bežne tak ženy chodia, keď majú akútny problém po ordinačných hodinách alebo cez víkend. Povieš aký je problém a vyšetria ťa.
Alebo zmen lekara, ked si dlhodobo mimo svojho bydliska.
Chod k beznemu gyn akurat to zaplatis v plnej vyske(spytaj sa vopred) to sa bezne robi ak nie si jeho pacientka. Alebo zavolaj svojmu a nech ti da elektronicky recept
Ako dievcata pisu - bud ti tvoj lekar vystavi elektronicky recept, alebo obvolas lokalne gynekologov a zaplatis vykon priamo (nie, nie je to nejaka drama financne), alebo vecer na gynekologicku pohotovost, ze sa to uz neda vydrzat ako akutny problem...trosku pohundraju, ale vysetria ta...

Vyšetrí, ale na priamu platbu