Ako sa rieši nízky testosterón u muža?
zienky zlate , prosim vas mate skusenost s tym, ze mali vase polovicky nizky testosteron? Ako sa to lieci alebo je vobec sanca na zlepsenie?
@lianka2
@jenda82
@zabka888 baby presne viem ako sa cítite, viem aká veľká je túžba po bábätku, sama som si to prežila, čo sa týka doktorov, k tomu sa nejdem vyjadrovať, k tomu nemám slov, keď si sami nepomôžeme, nikto nám nepomôže, u nás bol zase problém na mojej strane, a tiež som si musela pomôcť sama, mne veľmi pomohla jedna pani, ktorá sa zaoberá homeopatiou z Nemecka, dala mi rady pre mňa aj môjho muža, po 4 mesiacoch, ako som brala Femibion 400, homeopatiká a držali sme sa jej rád, som otehotnela. Želám aj Vám také šťastie baby z celého srdca 🙂
@evelin325 ja sa tiež snažím pomocť si zatial sama, pomocou prírody..Lebo naozaj dostať sa k lekárom je hrúza 😢 ajked uvidíme či sa moj muž nebude musieť u lekára liečiť na ten testosteron 😢 dúfam že nie a pomožu mu bylinky 😉 A dakujemeeee krásne, dúfam že dlho na to šťastie nebudeme musieť čakať 😉
@jenda82
@zabka888 ahojte baby. prosím poraďte mi. aká má byť tá najvyššia alebo najnižšia dávka kotvičníka? dnes som ho kúpila, v jednej tablete je 500 mg kotvičníka. na krabičke píšu, že 2-3 tablety zapiť dostatočným množstvom tekutín. ale tu nepíšu nič o dávkovaní podľa váhy. napr. predvčerom som mu kúpila aj čaj a tam to písali. tak mi poraďte, muž má 84 kg, takže môžem mu dávať tie tri tablety? k tomu by som mu sem-tam uvarila aj ten čaj. alebo stačia len dve? ja by som mu dala vyššiu dávku, len aby mu to neuškodilo. nemôže sa tým predávkovať? ani tu nipíšu nič o prestávke po mesiaci užívania... čo mi poradíte? díky
@lianka2 ja by som mu dávala 2 tabletky denne a ked nie tak jednu tabletku a jeden čaj uvariť 😉 a k tej prestávke: telo si zvykne na umelé nevyšovanie testosteronu (tabletkami a čajom) a prestane si ho tvoriť samé, čiže začarovaný kruh.. Takže preto je tam potrebná tá prestávka 😉
@zabka888 no tak ok, tak mu budem dávať len tie dve tablety. sem tam ten čaj. lebo to on zas nemá chuť stále na čaj a to som mu povedala, že je to taký proti depresii, aby necítil akože tlak z mojej strany. lebo sa furt na to ešte vyhovára. no ale teraz mu dám pekne krásne tieto tabletky a ak nezaberú, tak ho asi za uši dotiahnem k doktorovi? myslíš, že po tom mesiaci by ho aspoň občas mohla prepadnúť chuť na sex?
@lianka2 tak to ano, dobre si mu povedala že proti depke to je 😀 myslím si že ano, ved sama na nom uvidíš pokroky 😉 myslím že by mu to mohlo pomocť 🙂 a ked nie tak potom asi ozaj len ten lekár zostane a a spon budeš vedieť ako na tom ste, či to ozaj nemože mať aj s tej štítnej žlazy 😖
@lianka2 Ahoj, ja ti ohledne kotvicniku radsi radit nebudu, protoze si opravdu myslim, ze nam uskodil. Manzel ho bral 3 mesice v davce 2x500 mg denne (o nejake prestavce v navodu rec nebyla). Po teto dobe zhorseni spermigramu - vsechny spermie mrtve, za dalsi dva mesice nalezena jedna jedina spermie a ke vsemu mrtva. Soucasne mu nasli nizsi testostosteron. A ja jsem si z toho vydedukovala, ze jsme mozna potlacili tvorbu vladtniho testosteronu a tim padem i spermii. Sami doktori nad tim kroutili hlavou, ze takovy propad ve spermiogramu je hodne neobvykly. Mozna se pletu a cele to bylo uplne jinak, ale ja si myslim, ze i bylinky dokazou s telem pekne zalomcovat. Tim nechci odrazovat, je tu spousta prispevku, kde kotvicnik pomohl.
@lianka2 Ja jsem ted jeste sobe i manzelovi naordinovala materi kasicku (tu original, co se prodava ve strikacce). Doufam, ze to nebude mit nejake vedlejsi ucinky. A rovnez je v letaku napsano, ze to pomaha mimo jine proti unave, stresu, frigidite, pro podporu plodnosti vcetne spermatogeneze. Uziva se 20 dni 1 ml a pak alespon mesic pauza. Ale ta cena ☹ Nemate nektera zkusenosti?
@jenda82 ahoj. A lekári vedeli že muz berie ten Kotvicnik? Kto ti to odporučil? No teda dúfam že mu to nestali tvorbu vlastného testosteronu. Vieš, my ďalšie babo neplanujeme, tak vlastne či bude mat tie spermie ok alebo nie, je jedno. Ale ide o to, že je stále unaveny, bez nálady, a ako hovorím, mala má 7,5 mesiaca a spali sme spolu 5 x, aj to vlastne len v priebehu posledných 3 mesiacov. Tak ja uz fakt neviem čo mám robit. Uz som mu dala aj macu a nic. A ani zvýšenú chut na sex si unho nespozorovala? No tvoj aspon ide k doktorovi, môj ani za svet, tak musím takto vyhadzovat peniaze a možno zbytočne.
@lianka2 Taky jsem cekala zvysenou chut na sex, protoze ta by mela jit ruku v ruce s testosteronem, ale nic. A to jak rikam mel manzel zaroven i macu a L-arginin, coz jsou preparaty na podobnem principu. A nic. Ale za zkousku nic nedas! Ale vysledky bych cekala nejdrive po mesici. Manzel jde zitra k andrologovi, tak se chce zeptat, zda dlouhodobe uzivani techto "bylinek" mohlo mit opacny efekt a testosteron naopak snizit, tak uvidime, dam vedet.
@jenda82 ahoj. no ja si myslím, že fakt sa tým možno predávkoval, že toho testosteronu bolo až toľko, že to vyničilo tie spermie. ani na mojej krabičke nepísali nič o prestávke. akože už to berie 4-5 dní, tak vraví, že je asi trochu menej unavený, ale ako pozerám, chuť na sex zatiaľ nikde ☹ no uvidím po tom mesiaci.
@natalinkaco tak to je pravda, jeden povie tak a druhý presný opak 😒 a vyznaj sa v tom 😖
@zabka888 dnes nemôžeš veriť žiadnemu doktorovi, bože čo sa oni navravia, a vôbec to nie je pravda 🙂
@natalinkaco no ved práve 😒 ale tak aspon si vdaka internetu vieme pomocť sami v menej vážnych prípadoch 😉
@zabka888 presne ako hovoríš, túžba po bábätku je neskutočná, ten kto nezažil, si to nevie predstaviť a topiaci sa aj slamky chytá 🙂
@natalinkaco presne tak 😒 každý hovorí nemysli na to, no len keby sa to tak lahko dalo.. vždy tak radia tie ktoré eeti už majú alebo čakajú.. len neviem ktorá snažilka na to nemyslí 😒
@zabka888 to vôbec nepočúvaj, to je somarina, najdôležitejšie je veriť a ani na chvíľku nezapochybovať, že sa to podarí 🙂
@natalinkaco jj, ja verííím silno! 😉 vy sa ako dlho snažíte?
@zabka888 to je správne, len tak ďalej, my máme to šťastie, že nám sa už pošťastilo, ale u nás bol problém vo mne, nie v manželovi, trošku som sem nakukla, či by som vám nevedela nejako pomôcť 🙂

@jenda82 Ach jaj, tak to si má moc nepotesila. A vy sa snažíte o babo?Mako dlho bral tvoj muz ten Kotvicnik? Ale ja nechápem tých chlapov. Ja keby som bola taka unavena, vystresovana, Bez chuti do života ako môj muz, tak to určite nejako riešim. No on nie. No u nás je frekvencia v podstate žiadna ☹ ☹ ☹