icon

Ako sa zmieriť s veľkosťou pŕs?

26. okt 2025

Viem, že som nevďačná, že čo by za to dali iné ženy, byť zdravé a tak...
Ale jednoducho ma to veľmi trápi. Ani sex som si kvôli tomu nikdy neužívala, i keď partneri tvrdili, že sa im páčia, nikdy som im neverila, keď každý mal byvalky s veľkými. Viem, že prsia nie sú všetko, ale v sexuálnom živote je to dôležité. Aj tam to musí klapať.
Zvažovala som plastiku, ale jednak je to drahé, čo by si človek našetril, no o desať rokov ísť znova pod nôž, zase jazvy a nesmierne peniaze za to dať. Alebo mať cudzí predmet v tele a čakať si sa u mňa prejavia nejaké komplikácie. Veľmi sa mi páčia umelé prsia, ale mám z toho strach.
Je tu niekto, koho veľmi trápili malé prsia a zmieril sa s tým, a ako sa vám to podarilo? Ja už kvôli tomu nechcem ani sexuálne žiť

wolf_
Autor odpoveď zmazal
kiki68
26. okt 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ Nie vsetci maju radi velke prsa, je kopec muzov, co sa im take zeny vobec nepacia.

anonym_fc7191
26. okt 2025
@kiki68

@wolf_ Nie vsetci maju radi velke prsa, je kopec muzov, co sa im take zeny vobec nepacia.

@kiki68 presne tak,mam takeho kolegu a ten teda absolutne nevyhladava velke prsia.zatazeny je na zadky,nie velke ale vysportovane.sam vyhladava len drobnejsie partnerky,prsia ho vobec nezaujimaju.

danica2711
26. okt 2025

@anonym_autor veď rozmýšľaj logicky. Chlap mal bývalku s veľkými prsiami, vzťah sa skončil a on si potom našiel teba. Na prvý pohľad musel vidieť, že veľké prsia nemáš a napriek tomu do vzťahu s tebou išiel. Takže na tých prsiach asi až tak nezáležalo, či? Uvoľni sa, užívaj si vzťah a sex, určite chlapa zaujmeš aj niečím iným než prsiami

anonym_844f30
26. okt 2025

@anonym_autor Sú chlapi ceckári a chlapi riťkári. Zameraj sa teda skôr na riť a cvič silový tréning vo fitku. Cecky prídu samé s deťmi a kojením.

anonym_b9936d
26. okt 2025

@anonym_autor Koľko že máš rokov? Ak prsia už nie, ale ty, hádam, z toho vyrastieš.

strawberry0797
26. okt 2025

@anonym_autor mam male prsia, v zivote nikdy som s nimi nemala problem. Muzi nemali pri mne problem sa vzrusit. Su prakticke, pekne, pevne a vo vyssom veku s nimi posobim mladsie ako som. Vacsie prsia by som nikdy nechcela. Okrem toho mam ine kvality ako len prsia. Ty potrebujes psychologa, nie vacsie prsia.

autor
26. okt 2025
@anonym_e20e62

Bud rada, este nevieš co je oštara s veľkými prsiami. Bolesti chrbtice, bolesti pliec, robi ta to mohutnejsou, bez podprsenky nemôžeš ísť nikam, kúpiť dobrú podprsenku je tiez umenie. Ked sa odhodlam a prekonam strach tak určite idem na úpravu a zmensenie

@anonym_e20e62 tak ja milujem podprsenky, v živote by som nešla nikam bez nej, síce nemám prsia ale bradavky mám a som nerada keď to presvita. Verím, že keď má niekto stredne veľké prsia, tak to nebolí. Balóny jasné že by som asi nechcela kvôli tomu

autor
26. okt 2025
@strawberry0797

@anonym_autor mam male prsia, v zivote nikdy som s nimi nemala problem. Muzi nemali pri mne problem sa vzrusit. Su prakticke, pekne, pevne a vo vyssom veku s nimi posobim mladsie ako som. Vacsie prsia by som nikdy nechcela. Okrem toho mam ine kvality ako len prsia. Ty potrebujes psychologa, nie vacsie prsia.

@strawberry0797 no ja keď som k nemu chodila do práce a vystavený ceckaty kalendár nahých žien, bolo mi smutno... Je to normálne? Fakt povedzte mi či takáto hovadina ma má trápiť. Myslela som že keď budeme vo vzťahu, dá ho preč. Ja som nič nepovedala

denkabemommy
26. okt 2025
@kiki68

@denkabemommy v mojom pripade to bolo tak do 35 mozne, problem je, ze v tom vyzeras ako stetka. Pri 75D/E a pase 62 vyzeras tak vulgarne aj v napr bikinach. Proste cokolvek menej zakryte vyzera tak, ze mas nove cicky a chces zaujat. Ja som s tymto mala roky maler, vacsina ludi mala dojem, ze to mam spravene a niektori to dali okato najavo. Cize ja som napr nenosila na ofiko prilezitosti nic s dekoltom, vzdy co najviac ku krku.

@kiki68 presne toto. Ja som si zažila aj veľké prsia a mne to bolo nepríjemné ich mať 😅. Prišli mi proste moc veľké (veľkosť oblečenia 32 a prsia D/E). Takže usudzujem podľa seba. Dnes mám veľkosť 34 prsia menšie B a normálne si dám aj extrémne hlboký výstrih a vyzerá to žensky a nevzbudzuje to nevyžiadané pohľady. Takže úplne viem, ako si sa cítila.

anonym_f378be
Autor odpoveď zmazal
billy_jean
26. okt 2025

Veľmi rada ti dám moje prsia a zničenú krčnú chrbticu.

anonym_e20e62
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_e20e62 tak ja milujem podprsenky, v živote by som nešla nikam bez nej, síce nemám prsia ale bradavky mám a som nerada keď to presvita. Verím, že keď má niekto stredne veľké prsia, tak to nebolí. Balóny jasné že by som asi nechcela kvôli tomu

@anonym_autor ja nemam balóny ale mam veľkú mliečnu žľazu a tym padom mam velmi velmi tazke prsia a ver mi, že by si nechcela trpiet bolesťami tak ako trpím ja

anonym_181a6e
26. okt 2025

Ja som plochá ako doska, a môj manžel keď som mala kvôli tomu komplexy povedal, že aj malé prsia sú pekné, že nechápe kto ženám natlačil do hlavy že mužom sa páčia iba veľké prsia. To je podobné ako keď si ženy myslia, že chlapi sa za nimi pohrnú keď sa zmaľujú ako kraslice a budú mať nechty ako dračice 😁

anonym_6f154e
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6f154e mám 27

@anonym_autor potom to zrejme naozaj chce este cas a najst aj spravneho muza, ktoremu uveris co ti hovori a nebudes mat potrebu sa porovnavat. Drzim paste, aby sa ti podarilo svoje sebavnimanie otocit vo svoj prospech 🩷

strawberry0797
26. okt 2025
@anonym_autor

@strawberry0797 no ja keď som k nemu chodila do práce a vystavený ceckaty kalendár nahých žien, bolo mi smutno... Je to normálne? Fakt povedzte mi či takáto hovadina ma má trápiť. Myslela som že keď budeme vo vzťahu, dá ho preč. Ja som nič nepovedala

@anonym_autor nie, nie je normalne, ze ziarlis na kalendar.
Cickatych zien je na tejto planete vela. Bud sa s tym zmier alebo trp.

oliviabb
26. okt 2025

Co ja by som dala za tie svoje male, ktore som mala. Boli moje. Radsej nechcem ani mysliet na to, ako som sa ich musela dobrovolne vzdat. Najtazsie rozhodnutie v zivote. Chybaju mi stale.

nicoletta98
26. okt 2025

Ja som si ich dala zväčšiť. Milujem ich a neľutujem, aj napriek pooperačnej bolesti. Implantáty nemusíš meniť každých 10 rokov, pokiaľ s nimi nič nie je. Sú ako moje, správajú sa ako prirodzene prsia, nemám pocit ničoho cudzieho a v ničom ma neobmedzujú. Konečne som happy, keď sa pozriem do zrkadla. Za mňa najlepšie minuté peniaze ❤️

majkamajusqa
26. okt 2025

O takeho by som ani nestala co ma v robote kalendar s ceckatymi zenami 🙈 ja mam 38, tiez male a som za ne rada. Hladaj si nejakeho normalneho, vyzor nie je vsetko. Ide o tvoju osobnost, s nou ocaris v prvom momente a nie s prsiami

autor
26. okt 2025
@majkamajusqa

O takeho by som ani nestala co ma v robote kalendar s ceckatymi zenami 🙈 ja mam 38, tiez male a som za ne rada. Hladaj si nejakeho normalneho, vyzor nie je vsetko. Ide o tvoju osobnost, s nou ocaris v prvom momente a nie s prsiami

@majkamajusqa takže je podľa teba opravené, že som si tým že to má v práci, neistá?

autor
26. okt 2025
@nicoletta98

Ja som si ich dala zväčšiť. Milujem ich a neľutujem, aj napriek pooperačnej bolesti. Implantáty nemusíš meniť každých 10 rokov, pokiaľ s nimi nič nie je. Sú ako moje, správajú sa ako prirodzene prsia, nemám pocit ničoho cudzieho a v ničom ma neobmedzujú. Konečne som happy, keď sa pozriem do zrkadla. Za mňa najlepšie minuté peniaze ❤️

@nicoletta98 úplne cítiť tvoje šťastie 😍sa máš

majkamajusqa
26. okt 2025
@anonym_autor

@majkamajusqa takže je podľa teba opravené, že som si tým že to má v práci, neistá?

@anonym_autor nie ze neista, to len zdravy rozum ti vravi ze prec od takeho 😂

knmmch
26. okt 2025

@anonym_autor mne sa páčia malé prsia🙂

anonym_c3d130
26. okt 2025

Mne sa páčia malé prsia , tie veľké mi pripomínajú staré tetky.Keď budes staršia to oceniš budeš pôsobiť mladšie a za ďalšie veľké prsia rozširujú a ženy pôsobia mohutne.

janulka1802
26. okt 2025

@anonym_c3d130 presne toto som povedala kolegyni. Štíhla, útla a dala si také poriadne štvorky... ako taká tetka. Neraz mi vravela, že radšej by brala, ako mám ja. Mám len B-košík. Mám známe, čo si dávali zmenšovať kvôli bolestiam chrbtice. A v súčasnosti už dokonca existuje diagnóza z implantátov. Predtým než sa rozhodneš podstúpiť operáciu, pozri si aj negatívne skúsenosti. Nie je to sranda. Ja osobne by som sa veľmi bála a nikdy by som nešla pod nôž a do narkózy, pokiaľ by som nemusela.

nicoletta98
26. okt 2025
@janulka1802

@anonym_c3d130 presne toto som povedala kolegyni. Štíhla, útla a dala si také poriadne štvorky... ako taká tetka. Neraz mi vravela, že radšej by brala, ako mám ja. Mám len B-košík. Mám známe, čo si dávali zmenšovať kvôli bolestiam chrbtice. A v súčasnosti už dokonca existuje diagnóza z implantátov. Predtým než sa rozhodneš podstúpiť operáciu, pozri si aj negatívne skúsenosti. Nie je to sranda. Ja osobne by som sa veľmi bála a nikdy by som nešla pod nôž a do narkózy, pokiaľ by som nemusela.

@janulka1802 diagnóza z implantatov neexistuje, je to súhrn všeobecných symptomov, ktoré ma 90% populácie a doteraz nebola uznaná. Dnes už sa dávajú implantáty aj v lokálnej anestéze.

anonym_1a2b8c
26. okt 2025
@anonym_autor

@nicoletta98 úplne cítiť tvoje šťastie 😍sa máš

@anonym_autor ja som bola rovná ako doska roky, už mám cez 30. Tento rok som sa "dopracovala" k tomu, že to nie je rovina ale už sú to také normálne Áčka. Ja ti neviem, mne bolo lepšie bez nich 🤣🙆‍♀️ pozri si všetky modelky, všetky plagáty v obchodoch. Všetky tie ženy sú rovné ako dosky. Ja mám pocit, že bez pŕs vyzera všetko oblečenie na žene lepšie 🤷🏼‍♀️ môžem nosiť krásne braletky, môžem celé leto chodiť bez podprsenky, nosiť nahý chrbát, plecia... Asymetrické trička. Je to všetko len v hlave, je to tvoje sebahodnotenie. Nikdy v živote som nemala núdzu o chlapov, s nadsázkou som mohla mať každého na ktorého som si kývla prstom. Tak hlavu hore, len si ver..

anonym_fd8977
26. okt 2025

@anonym_autor Moooja zlatá...trochu ti zdvihnem sebavedomie. Ja mám po troch tehotenstvách,kojeniach,pribratiam naopak veľké, ale ovisnuté.Kedysi krásne pevné trohlu6si dávno preč. Tiež ma to sralo dlhé roky. Už sa tým netrápim.ako starnem.Vzdy som chcela nosiť pekne plavky, tričká kde stačí podprda bez ramienok a bohužiaľ..Aj ja som kedysi uvažovala, ale len uvažovala. Po prvé toľko peňazí by som nedala (pretože si myslím, že už som matka troch detí a nepotrebujem aby ma obzerali iný ) a po druhé v tomto bojko.A môj muž je spokojný a jedine čo na to povedal,že pre koho. Že jemu sa páčia.

anonym_fd8977
26. okt 2025

@anonym_autor Už so dosť veľká nato, aby so pochopila, že ten pravý ťa bude ľúbiť úplne pre niečo iné ako preto či máš pevné trojky,alebo nulky 😉

anonym_fd8977
26. okt 2025

@anonym_autor A ešte ťa upokojím,mám kamošku čo ke úplne rovná ako lata.Má aj deti, ale tým, že je veľmi štíhla (na mňa príliš) prsia žiadne. Snaží sa pribrať ,ale nedarí sa kej celé roky.A napriek tomu je proste kočka. Pekná tvárička ,vyzerá akoby mala o desať rikov menej a čo ja ceckatá jej závidím, že si môže obliecť čokoľvek. Nemá ani geam tuku.Ona mne závidí mije bujné vnady a ka jej postavičku dievčatka 😂😂 A sme s tým obe už oukej 😃😃