icon

Ako si prírodne zvýšiť hladinu progesterónu?

sunflower80
17. okt 2016

Ahojte babulky,
dnes som volala doktorke na vysledky z odberov a zistila mi nizsi obsah progesteronu. Snazime sa o babatko ale nedari sa. Ovulacia u mna sice prebehne, ale ten progesteron je asi nizky. Skor ako to pojdem riesit s lekarom, da sa nejako yvzsit progesteron aj prirodnym sposobom? Nejake bylinky, potraviny? Ako ste to riesili vy?

Strana
z2
lucinka511
9. nov 2016

@jessennykvet preklampsiu v tehu sposobuje hlto z eoblicky nestihaju pracovat normalne,preto je potrebne aj merat bielkovinu v moci,,tlak sa da znizit lieky,te taku saraptau neurobi ak sa podchyti,horsie je to s oblickami,tie bud alebo ....preto je dolezita ci sa v moci nachadya bielkovina....a je to genetcky,vyssi vek u matky resp ochorenia obliciek.

lucinka511
9. nov 2016

@popolusska a este k tomu, ja som aj citala ,ze u sportovkyn sa to objavuje,,tie anpr nemaju ani Ms dlhodobo a maju tieto problemy,,nakolko je telo vycerpane,,,,a ja som to fakt nevedela kontrolovat,ked som nesla den behat som bola nervozna, vsade akm som sla aj an dovolenku,som rozmyslala kde budem behat,,,ked sme boli na dovolenke v MAdride tak sme denne nachodili tcyh 25km jeden den dokonca 33km peso...

lucinka511
9. nov 2016

@popolusska a este ma napadlo.sorry ze to pisema z v troch spravach,ze ked som si ale robila hor profil tak bol ok.len ekd som otehotenela tak asi v 7 tt som zacala spinit, tak mi dlaid duphaston,len asi 8 m predtym som nieco zazila,a to bol ten stres,,cize z toho mohlo byt tospinenei co mi dr povedal aj,tak neviem,,,kazdopadne ...uz to sso sportom nebudem prehanat🙂postaci aj tri krat do tyzdna🙂

popolusska
9. nov 2016

@lucinka511 vdaka🙂 fakt ma to len zaujimalo, lebo moja lekarka beh velmi odporuca na celkove udrzanie kondicky, zdravia a spravny krvny obeh. Podla nej lepsia kondicna priprava na tehotenstvo ako vytrvalostny sport neexistuje. Tak ma to trochu soklo, o vycerpanie vajecnikov fakt nemam zaujem🙂

popolusska
9. nov 2016

@lucinka511 ale je pravda, ze ja mam zamestnanie, kde sedim vacsinu dna na zadku...cize o nejakej fyzickej vycerpanosti z prace hovorit fakt nemozem 🙂) stravujem sa tiez tak, aby som energiu, ktoru sportom vydam, nahradila pestrou stravou (teda aj tukmi a bilekovinami)

lucinka511
9. nov 2016

@popolusska no neboj sa ono ked mas sedave zamestnanie a robis ho len 3 krat do tyzdna je to suepr,a zdrave to mozem len odpurucat ale ja som toho pohybu mala,az az a som bola na tom zavisla,,,,ako psiemked som nebehala bola som nervozna kazdy den,,a som citila ze som vycerpana,lebo som nejedla ,behala ,nocne este k tomu robota,kdesom aj fyzicky makal napr 80 kilovu zenu prebalit umyt a polohovt takze tak....ale odporucam tti to andalej ako mas,kedze 3 krat do tyzdna je ok a este v praci sedis a neams ine zdrav potiaze len kvitujem🙂

sunflower80
autor
9. nov 2016

@lucinka511 a nerobila si ty nahodou aj sestricku na Antolskej na novorodeneckom?

lucinka511
9. nov 2016

@sunflower80 nie,vobec nie🙂 uz si volala tomu doktorovi?🙂

sunflower80
autor
9. nov 2016

@lucinka511 lebo tam robila jedna super sestricka, co sa volala Lucka a kazdy den chodievala behat. Takze podobnost cisto nahodna 😉
Ano volala som. Mam byt v klude, co mi robil teraz profil, tak vysiel fan. Mam byt kludna a 18.11.idem na odber kvoli hcg

lucinka511
9. nov 2016

@sunflower80 tak super,tak ti drzim palce,nech mas dobre tehotenstvo🙂A radsej odychuj,moc neprehanaj v praci a ani s pohybom🙂

sunflower80
autor
9. nov 2016

@lucinka511 rada by som v klude sedela niekde za compom, ale robim v skolke. Staram sa o 11 2-3rocnych trpaslikov 😉

lucinka511
9. nov 2016

@sunflower80 tak si sem,tam sadni a nechaj robit kolegyne🙂a ved porobis a mozes sit na PN.drzim palce🙂

dobromila1111
9. nov 2016

Ja ti tiez prajem vsetko dobre,tfuj tfuj 🙂

sunflower80
autor
10. nov 2016

@dobromila1111 Dakujem za podporu. Ste zlate. A kludne sem tam nieco napiste. Potesim sa 😉

dobromila1111
10. nov 2016

@sunflower80 podobne🙂 hlavne ako rastiete s bábätkom🙂

sunflower80
autor
10. nov 2016

@dobromila1111 dakujem. Dam vam vediet 😉

sunflower80
autor
29. júl 2017

Tak baby, dakujem za vsetky rady. 10.7. O 8:20 sa nam narodil Simonko. 3600g a 51cm. Dakujem vam za vsetko a dufam,ze sa mate vsetky fajn 😉

dobromila1111
29. júl 2017

@sunflower80 to je krasna sprava 🙂 zo srdca gratulujem a zelam vam vela zdravia,lasky,nech mate vsetkeho 🙂

zauska
18. okt 2017

Darujem Wild Yam ( zvys. Progesteronu a ine vid. Google).10%diogenin, Swanson, 100 capsules.Ak niekomu pomoze, budem rada.

crazy_girl1
18. jan 2018

Ahojte, dievčatá,
tiež mám podobný problém s nízkym progesterónom, čo som zistila na základe toho, že od ovulácie až do menštruácie stále špiním. Bola som u gynekológa, dokonca viacerých, a potvrdili mi, že nemám iný závažný problém, jedine nízku hladinu progesterónu, čo vyvoláva špinenie. Snažíme sa o bábätko už dlhšie, preto sa bojím, že by to mohlo spôsobovať naše nezdary, aj keď lekár hovorí, že nie. Keď som užívala Progesterone kapsuly, tak to bolo v poriadku, chcela by som však skúsiť niečo na prírodnej báze - bylinky, čaje, potraviny, čokoľvek, čo by mi mohlo pomôcť upraviť to.
ĎAKUJEM vopred za rady.

terikg
30. mar 2018

@vishka dobrý deň,prosím mohli by ste mi napísať,aký krém používate na zvýšenie hladiny progesterónu? Ďakujem veľmi pekne

livi
30. okt 2021

Ahojte,našla som túto diskusiu, rada by som vedela skúsenosti tých, čo majú problém.s nízkym progesteronom, ale neplánujú už otehotnieť. Niečo som si googlila a rada by som vedela,akým prirodnym spôsobom sa dá zvýšiť..

lillyd
22. feb 2023

@dobromila1111 prosím tá akú si mala tu výšku progesteronu?

dobromila1111
22. feb 2023

@lillyd netusim,teraz uz vobec a pred cca 8r ani neviem,ci som vedela ten udaj. Stacilo mi,ze mi dr hned povedal,ze v lete poriesime rovno umele oplodnenie..hrozna spomienka,clovek sa tomu samozrejme hned poddá,ale to sa nema,treba prave najust-dokazat,ze to pojde 🙂 skuste tu alchemilku zltozelenu,je to zazrak 🙂 drzim palce

lillyd
22. feb 2023

@dobromila1111 no mne prabeze povedala, že to nevadi ale co čítam tak je to malo 🙈pijem alchemilkovy čaj a užívam inofolic a kyselinu listovu. Som 7tyzdnov po kyretazi koli MÁ

dobromila1111
22. feb 2023

@lillyd takto kratucko po by ma asi este presvedcila,ze to ozaj nevadi..pokial by to trvalo dlhsie,tak by som mozno trvala na tom,nech riesi..ale ono to po kyrete moze prist aj coskoro,tak tomu ver a pride 🙂

lillyd
22. feb 2023

@dobromila1111 áno ja tomu verím, že sa to podarí lebo aj to tehotenstvo prišlo hneď na prvý krát.. len pre istotu a svoj vnútorný pokoj som si vyžiadala vyšetrenia hematologiu a endokrinológiu. Gynekologička mi povedala že to sa posiela až po 2-3 potratoch ale ja som to chcela teraz

viva13
21. mar 2024

@vishka prosim poslete mi link kde objednam nevyhladalo mi ho

Strana
z2