Ako si užiť sex bez zdravotných problémov?
Ako si užiť sex, keď mi pohlavný styk spôsobuje infekciu,zápal ?
Gynekolog/Urolog co nato? Hygienu dodrziavate?
s kondomom?
Ty ku gyn a tvoj ku urológovi
s kondomom?
@anonym_1763f8 Myslím, že toto by vyriešilo všetky problémy. 😉
Tak gynekolog a aj urolog pre neho, zvysena hygiena, po styku sa vzdy ist vycikat, to su take tie zakladne veci... inak si sex "neuzijes", lebo furt budes riesit, co zas bude...
tak tam evidentne nieco nebude v poriadku, ale teda asi to bez posudenia lekara nezistite... a my tu takto na fore uz vobec nie 😀 ...
Mám známu, ktorá roky chodila na gyndu ako na klavír, lebo stále mala zápaly.Robila možné i nemožné,aby sa zápaly neopakovali... až raz jej náhoda pomohla zistiť pôvod problému.Predcasne sa vrátila z návštevy svojej sestry a p.manzel mal spoločnosť Po obrovskom škandále a následnom rozvode sa veci ohľadom jej intímneho zdravia zmenili.Gynekologa navštevuje už len v rámci prevencie.
Ty ku gyn a tvoj ku urológovi
@anonym_ba7ee4 Žena ku gynekológovi a chlap k ornitológovi....😂😂
Mám známu, ktorá roky chodila na gyndu ako na klavír, lebo stále mala zápaly.Robila možné i nemožné,aby sa zápaly neopakovali... až raz jej náhoda pomohla zistiť pôvod problému.Predcasne sa vrátila z návštevy svojej sestry a p.manzel mal spoločnosť Po obrovskom škandále a následnom rozvode sa veci ohľadom jej intímneho zdravia zmenili.Gynekologa navštevuje už len v rámci prevencie.
@anonym_8ab691 toto vravela aj moja kolegyňa, roky mala zápaly až prišla na to, že ju podvádza a nie s jednou. Odkedy sa rozviedli, tak nemá problémy
Obaja k lekarovi a preliecit co treba. Ale tiez kondom za mna a tiez pro oralnom sexe u zeny latexove rusko na ochranu pred moznym infektom od partnera, nevies co ma v ustach. Cize toto tiez dat pozor a riesit
@anonym_8ab691 toto vravela aj moja kolegyňa, roky mala zápaly až prišla na to, že ju podvádza a nie s jednou. Odkedy sa rozviedli, tak nemá problémy
@anonym_54b0db zase nemusi to byt toto, moze tam byt zanedbany a neodhaleny problem a nie je to vidiet. Kopec ludi ma kadeco, moze to byt roky
Rozumiem úplne :( mne nespôsobuje zápaly ale migrény a zhoršuje mi vertigo. Je to už také ze už sa tomu vyhýbam par mesiacov úplne

Boli ste u lekára? Myslím obaja...