icon

Ako si užiť sex bez zdravotných problémov?

Dnes o 12:00

Ako si užiť sex, keď mi pohlavný styk spôsobuje infekciu,zápal ?

anonym_8ab691
Dnes o 12:01

Boli ste u lekára? Myslím obaja...

anonym_e521e6
Dnes o 12:03

Gynekolog/Urolog co nato? Hygienu dodrziavate?

anonym_1763f8
Dnes o 12:04

s kondomom?

anonym_ba7ee4
Dnes o 12:11

Ty ku gyn a tvoj ku urológovi

pelian
Dnes o 12:12
@anonym_1763f8

s kondomom?

@anonym_1763f8 Myslím, že toto by vyriešilo všetky problémy. 😉

anjelicek26
Dnes o 12:23

Tak gynekolog a aj urolog pre neho, zvysena hygiena, po styku sa vzdy ist vycikat, to su take tie zakladne veci... inak si sex "neuzijes", lebo furt budes riesit, co zas bude...

alica_matejka
Dnes o 12:24

tak tam evidentne nieco nebude v poriadku, ale teda asi to bez posudenia lekara nezistite... a my tu takto na fore uz vobec nie 😀 ...

anonym_8ab691
Dnes o 12:34

Mám známu, ktorá roky chodila na gyndu ako na klavír, lebo stále mala zápaly.Robila možné i nemožné,aby sa zápaly neopakovali... až raz jej náhoda pomohla zistiť pôvod problému.Predcasne sa vrátila z návštevy svojej sestry a p.manzel mal spoločnosť Po obrovskom škandále a následnom rozvode sa veci ohľadom jej intímneho zdravia zmenili.Gynekologa navštevuje už len v rámci prevencie.

chrobak7
Dnes o 12:40
@anonym_ba7ee4

Ty ku gyn a tvoj ku urológovi

@anonym_ba7ee4 Žena ku gynekológovi a chlap k ornitológovi....😂😂

anonym_54b0db
Dnes o 14:04
@anonym_8ab691

Mám známu, ktorá roky chodila na gyndu ako na klavír, lebo stále mala zápaly.Robila možné i nemožné,aby sa zápaly neopakovali... až raz jej náhoda pomohla zistiť pôvod problému.Predcasne sa vrátila z návštevy svojej sestry a p.manzel mal spoločnosť Po obrovskom škandále a následnom rozvode sa veci ohľadom jej intímneho zdravia zmenili.Gynekologa navštevuje už len v rámci prevencie.

@anonym_8ab691 toto vravela aj moja kolegyňa, roky mala zápaly až prišla na to, že ju podvádza a nie s jednou. Odkedy sa rozviedli, tak nemá problémy

sense
Dnes o 14:08

VSetrot by sa mal dať aj chlap a preliečiť tiež

kiki68
Dnes o 16:35

Obaja k lekarovi a preliecit co treba. Ale tiez kondom za mna a tiez pro oralnom sexe u zeny latexove rusko na ochranu pred moznym infektom od partnera, nevies co ma v ustach. Cize toto tiez dat pozor a riesit

kiki68
Dnes o 16:36
@anonym_54b0db

@anonym_8ab691 toto vravela aj moja kolegyňa, roky mala zápaly až prišla na to, že ju podvádza a nie s jednou. Odkedy sa rozviedli, tak nemá problémy

@anonym_54b0db zase nemusi to byt toto, moze tam byt zanedbany a neodhaleny problem a nie je to vidiet. Kopec ludi ma kadeco, moze to byt roky