icon

Ako ste si vyliečili opakujúcu sa mykózu?

pocahonntas
19. okt 2012

prosim vas o rady, len tie ktore naozaj pomohli lebo som vyskusala uz vselico.....

Strana
z2
erika1977
17. jún 2013

@marta041
@sakura77 a kolko ste ho brali denne.ste si kupili to velke balenie 800ks?vdaka

lubkagobs
17. jún 2013

U mňa nebol hádam ani jeden mesiac za 3 roky bez mykózy ☹ no vysadila som antikoncepciu, z ☹ menila partnera, otehotnela som a bolo po probléme 🙂 a hlavne som sa ukludnila a som ozaj stastna 🙂 veľa robí psychika...

petkaa28
17. jún 2013

Zmenila som partnera po 3 rokoch :DD pri nom som mala mykozy asi 2 roky kazdy mesiac... Odvtedy ani raz... 🙂)

kris557
17. jún 2013

Jedna známa vyskúšala tiež všetko a zabrali jej výplachy pošvy kyselinou miečnou. Koncenrátciu určí lekár. Prettým mávala veľmi často a nemala od vtedy nič už aspoň 10 rokov 🙂

kacena4
17. jún 2013

skusala si aj vymenit spodnu bielizen?? hodne tu zavazi aj toto pri opakovanych. bavlna a ziadne tangace

marin.frist
17. jún 2013

@pocahonntas zmenila som gynekologicku, lebo ta stara mi davala zakazdym len Polygynax a chodila som tam ako na klavir. a to som uz vtedy nosila len bavlnene nohavicky a nie tanga... nova lekarka mi urobila vytery a zistila, ze mam zapal aj na mocovych cestach, tak som dostala liecbu na 2 mesiace - na 3 dni atb na tie mocove cesty, tabletky, ktore som brala prvych 7 dni kazdy den a dalsich 7 tyzdnov 1 tyzdenne. Plus mojmu drahemu naordinovala 1x za mesiac tiez po jednej tabletke a obaja sme sa dlhsiu dobu mazali Canestenom. Potom som mala vyse pol roka klud a zapal prisiel, az ked som prechladla od noh... a odvtedy mi staci vzdy preliecit slabsimi liekmi, tamto poriadne preliecenie pomohlo 😉

katinka4
18. jún 2013

baby ja som mala iba raz ale neviem ci to bola mykóza a moja gyn povedala ze mam si dať do kúpeľa 1 polievkovu lyzicu Sody bikarbony a 20 minut v tom sediet,úľava prisla okamzite,a je to dobre robit aj preventívne, ja som nemusela brat antibiotika 😉

ajuska15
23. jún 2013

ja som sa s mykozou trapila 10 mesiacov vdaka stresu z prace aj z okolia ....ked som dala vypoved obmedzila som ten stres upravila jedalnicek a na odporucanie svojej gyn.som si v lekarni kupila candivac,canesten kupanie v hypermangane a mykoza sa stratila uz 5 mesiacov je pokoj 🙂,ale preventivne uzivam aj gynex kvapky ktore odporucam upravia cyklus,plet,vlasy a snad nam prinesu aj vytuzene baby

pocahonntas
autor
25. jún 2013

tak vam poviem co mi zabralo :D
treba sa dolu natriet kokosovym olejom - aj zvnutra (stlmi to palenie a pomaha), dalej pri sprchovani nepouzivaj ziadne mydlo ani pripravky na intimnu hygienu! uplne staci umyt sa teplou vodou (nie prilis horucou ani nie prilis vlaznou - silnejsiou teplou) a taktiez sa dolu neholit ziletkou dohladka, vytvaraju sa male ranky ktore nemusia byt viditelne ale infekcie si najdu cestu....a pit alchemylkovy caj kazdy den je to jednoduche ale doktor toto vacsinou nepovie a namiesto toho predpisuje o dusu lieky, ked nepomozu jedny vyskusa druhe a takto testuje.....na mne testovali vyse roka kym som sa nenastvala a nezacala zhanat info z inych zdrojov.......a od prirodnych liecitelov a taktiez si.treba zlepsit imunitu - na to pomaha Echinacea od HANUS (nie ta pre deti)...pokial bude imunita v poriadku potom vas nebudu trapit opakovane mykozy a s partnerom pouzivat ochranu...aby sa to neprenasalo 🙂

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
lili8836
27. aug 2013

a ako dlho si užívala tej čaj a používala kokosový olej?

zdenka989
Odpoveď bola odstránená
erika1977
31. aug 2013

@zdenka989 vdaka za radu a ten wobac kupim aj bez receptu alebo radšej hned ten wobwnzym.a kolko si denne jedla toho wobwnzynu.moc by mi to pomohlo.vdaka

Strana
z2