icon

Ako ste zvládli hysterektómiu?

hopsas
21. mar 2024

Ahojte, tie, čo máte za sebou hysterektómiu- ako ste to zvládli? Ako dlho ste boli PN, kto vás.operoval, mali ste po operácii nejaké komplikácie? Zrasty,.močenie a pod. Neoľutovali ste to? Vďaka vopred za.každý koment.

Strana
z2
smrigova
24. nov 2024

@puskaruka moj gynekolog mi po 2 mesiacoch PN napísal žiadosť, ktorú som zaniesla na zdra.poisťovňu . Do 30 dní som dostala vyjadrenie o schváleni a zoznam kúpeĺov a už som si sama vybrala a telefonicky dohodla dátum. Musia sa absolvovať do 6 mesiacov od operácie

puskaruka
24. nov 2024

@smrigova ďakujem

dana2207
4. dec 2024

@volterra ahoj chcela by som sa spýtať koľko rokov si mala keď ťa operovali? Ja budem v piatok týždeň po operácii a zatiaľ som v pohode.

volterra
4. dec 2024
dana2207
17. dec 2024

@volterra ja mám 54 a cítim sa celkom dobre do práce som išla po desiatich dňoch. Dúfam že to budem znášať dobre lebo mám obavy keďže píšu rôzne problémy potom

volterra
17. dec 2024

@dana2207 mne doktorka poradila užívať Fytofem. Beriem ho poctivo každý deň od operácie. Problémy ani prejavy menopauzy nemám absolútne žiadne. Ale či to spôsobuje ten Fytofem ti neviem na 100 percent povedať, v každom prípade som sa neodvážila ho vysadiť ani na jeden deň. Aj keď je dosť drahý, nebudem riskovať, kým mi je dobre 😉

dana2207
17. dec 2024

@volterra ahoj no mne doktorka odporučila biobalance love a začala som ho už užívať. Trvá mesiac kým začne vraj účinkovať. V noci sa trochu občas spotim ale inak dobre. A ak sa smiem spýtať ako to máš po sexuálnej stránke... je to v pohode?

Strana
z2