Ako viac voňať?
Je mi trochu trápne to písať, ale spýtam sa. Ja dosť dbám o hygienu celkovo, samozrejme aj tam dole. Používam gél na intímnu hygienu, krém a mám aj intímny deodorant. Od istého času sa bojím mať sex s mužom, bojím sa, že mu nebudem voňať tam dole. Nemám žiadne zdravotné problémy, ani výtoky, nič také. Ale mám akoby blok, môj bývalý partner mi totiž povedal, že smrdím. Bol opilý. Keď bol triezvy, tak sa ospravedlňoval, že to vôbec nie je pravda, že mi len chcel ublížiť. No nejak to vo mne zostalo a ja mám teraz strach si niečo začať s nejakým mužom.
Dá sa nejak viac voňať tak dole? Neviem ako inak sa to spýtať.
Necitam komentare, tak neviem ci to tu uz padlo, alebo nie, ale okrem hygieny robi vela aj strava. Cim zdravsia, tym prijemnejsia vona.
@bajka16 Teraz si ma rozosmiala 😅
Tak pri prvom sexe to pri nom zahraj do outu, ked ta bude chciet oralne uspokojit, ze nemas rada oral nech pokracuje klasicky. Z teba opadne strach a nabuduce to skusite aj s oralom. On ako spravny chlap to bude respektovat a pripadne nabuduce s tebou bude chciet prelomit to tabu a to uz bude lahsie, kedze sa budete poznat po itimnej stranke.
Dole to ani nemá voňať po fialkach. Normálna prirodzená vôňa. Len prestaň používať všetky tie krémy, gély, deodoranty, lebo si na zarobiš na poriadny problém. Pretože si porušíš rovnováhu a premnožia sa niektoré mikroorganizmy a dať to znovu do rovnováhy je práca na veľmi dlho.
Vieš....aby si s touto hygienou nedosiahla presný opak. Aby namiesto nadšenia nebol sklamany, nedajbože ho to odpudí.
Baby majú pravdu, nikto nechce lízať niveu alebo iný krémik.
Ja som sa raz tak vyfrndolila ponatierala s niveou až po r. . Asi to nemusím písať ako to skončilo.
Na tvojom mieste by som to moc neprehanala s tymi kremami a deodorantami. Podla mna to je skor to, co sposobi ze ti bude frnda po hodine v gatkach smrdiet ako taky kurv*nec. Fakt.. Intimne obrusky vlhcene smrdia hoci su "vonave".
Ja ti celkom rozumiem, ale teda u mňa je to strach z toho, že mi smrdí z úst 😬. Nikto mi to ešte nepovedal, ale koľko som stretla pekných, upravených ľudí, ktorým smrdelo z úst 👀, takže mám taký pocit, že ani ja nemusím byť výnimka.
Presne ako teba to ovplyvňuje kvôli sexu, tak mňa toto ovplyvňuje pri konverzácii. Potom sa už neviem sústrediť na nič iné 😑.
Keď neprestaneš s tým hygienickým preháňaním, zarobíš si na obrovský problém. Narušíš si prirodzenú vaginálnu flóru a to sa môže riešiť mesiace. Ja som tak riešila opakujúce sa mykózy 9mesiacov a bol to masaker! Takže trochu racionality. Ten chlap bol opitý a sám ti povedal, že to hovoril preto, aby to ublížil. K tomu ti povedal kopec ďalších hnusných vecí. Pokiaľ si pravidelne umývaš ČISTOU VODOU intímne partie, NESMRDÍŠ!!!! Môj muž mi vždy povie, že neexistuje nič hnusnejšie ako olizovať nejakú voňavku, krém, gél, sprej, čokoľvek nadžabané na tele, na ktorejkoľvek časti. Myslím, že to tak má väčšina chlapov.
No nemalo to byť vtipné, ale naozaj otázka. Či spávaš s mužmi, čo majú záhon kvetín medzi nohami. Podľa mňa určite nie. Dajú si šampón určený na telo, tvár a vlasy a vybavené. 😉
A ty sa trápiš a zdravotne si škodiš. Keď som bola mladšia, tiež som bola taká hlúpa, kým som nenavštívila gynekológa s mykozou. A keď počul moju hygienu, tak mi to dal pekne vyžrať. Od vtedy sa bojím mykózy ako čerta a umývam sa dole iba vodou. A hlavne ☝️ som zdravá.
@maribell smrad z ust vadi aj mne. Evidujem to vtedy, ked mi niekto narusuje osobnu zonu. Jedna kamaratka ked sa snazi nieco nenapadne zdoraznit, sa ku mne vzdy priblizi tvarou a nieje to nic prijemne. Keby to spravila tak, ze sa priblizi zboku cize by mi nieco rozpravala kvazi ponad rameno, necitila by som to. Ale ona mi mieri priamo na tvar a ja sa casto musim az zaklanat. 😀
Tak si vzdy hovorim, ze snad to nikto neciti ked sa priamo nepriblizujem. Lebo smrad z ust trebars po jedle alebo po dzuse nieje nic neobvykle... taka ta kysla chut.. to je mi jasne ze zrejme nebudem vonat po fialkach. V robote mam zubnu kefku a nit pre istotu. A mentolky. Klasika...
Pokial nemáš intímne zdravotne problémy, tak aj keby si sa oplachla iba vodou tak nebudeš tam dole smrdieť. Tam je iné pH ako zvyšku tela. A podľa mna škodíš len tým že si dávaš nejake krémy a dezodoranty, nedávaj si nič, kup si iba kvalitný intímny umyvaci gél ktorý je šetrný a bavlnené nohavičky

Ani s hygienou to netreba prehanat, skor si tym uskodis ako pomozes....niektore zeny dokonca nemozu pouzivat ani intimne gely, len cistu vodu....takze bud v klude, raz sa prekonas s novym priatelom a bude po bloku😉 inak, musel to byt riadny kreten ked ti taku vec povedal🤦