Ako vyriešiť problém so zápachom intímnej partie?
ahojte baby, mozno trochu chulostiva téma, preto pisem anonym a kludne mozte aj odpoved anonym ak vam to nieje prijemne, mne teda moc nie 😀 s priatelom som rok, mame sa radi vsetko ok, no neviem ako to mam normalne napisat ale zapácha mu penis .. hygienu dodržiava, sprchuje sa vsetko .. kupila som mu aj gél na intímnu hygienu pre mužov, no proste ten zápach tam stale je aj ked sa s tym umyje .. umýva si ho normalne, nemyslim zeby to zanedbával … pri iných partneroch som to nikdy necitila, alebo nie tak intenzívne, a pri tomto proste stale, len stiahne trenky, aj ked viem ze je cisty a umytý, proste zápach … ja uz neviem co moze byt za problem, prosim neviete poradit ? Poslala som ho k urologovi lebo som mala nejaku mykozu ale este tak nebol :/
@anonym_autor Ani by som s nim nespala , och. Ešte ty máš aj mykozy z toho a on ti to prenáša.
toto je na lekara, ak si sa s tym este nestretla a je to takto intenzivne moze ist o nejake ochorenie, urcite nech to riesi s lekarom
@anonym_autor Sám by mal chcieť ist ku urologovi. Môže tam mať zápal, infekciu, nejaké ochorenie.
@anonym_68ad69 on to asi neciti, takze tazko, a ja mu narovinu neviem povedat ze zapácha tam dole … snazila som sa to naznacit tym ze som mu kupila ten intímny gel, potom ked som mala problemy vravela som ze musi aj on skocit k urologovi .. ale cas nejak ide a nic, par krat som to pripomenula ale zatial sa neobjednal ..
Ak pije málo vody, asi má koncentrovaný moč. A ten vieš ako zapácha.
@anonym_68ad69 on to asi neciti, takze tazko, a ja mu narovinu neviem povedat ze zapácha tam dole … snazila som sa to naznacit tym ze som mu kupila ten intímny gel, potom ked som mala problemy vravela som ze musi aj on skocit k urologovi .. ale cas nejak ide a nic, par krat som to pripomenula ale zatial sa neobjednal ..
@anonym_autor ako vies, ze sa poriadne umyva? Ze umyje aj bordel pod predkozkou?
A smrdi tak od zaciatku alebo az teraz zacal? Ak od zaciatku,je mozne,ze je to jeho prirodzeny zapach.
"snazila som sa to naznacit tym ze som mu kupila ten intímny gel" - zabudni na to, ze taketo naznaky chlap pochopi.
Ako vyššie spomínajú
Je to od začiatku alebo cca od tej tvojej mykozy
No a už to cítiť , keď dáva trenky dole, no.. fuj.. čo ti poviem, to musí byť závan
Ako to ženy robíte, to sa premôžeš a sexuješ? Nebodaj orál? Mam zimomriavky fuj
Keď si poriadne predkožku nepretiahne a nevyumava zľava doprava , hygiena slabá
To akoby som si ja len prudom vody , bez riadneho vyčistenia pyskov , veď tiež by som smrdela
@anonym_autor a trenky si mení každý deň? Perie ich poriadne na 60 stupňov? Dá poriadne prefíkaný prádlo na balkón? Potom oželieť, aby bolo úplne čističke. Vtáka drhnúť gélom , predložku stiahnuť, ale riadne a chlpy oholiť okolo. Každý deň teplou vodou nešetriť. Aspoň 2 litre čistej vody vypiť, a zdravo jesť, žiaden alkohol a pivo, ani kysnuté veci. Ak bude aj tak smrdieť, musí k doktorovi, ak nepôjde, treba zmeniť smraďocha za čistotného chlapa, od neho môžeš chytiť kadečo.
@anonym_autor a trenky si mení každý deň? Perie ich poriadne na 60 stupňov? Dá poriadne prefíkaný prádlo na balkón? Potom oželieť, aby bolo úplne čističke. Vtáka drhnúť gélom , predložku stiahnuť, ale riadne a chlpy oholiť okolo. Každý deň teplou vodou nešetriť. Aspoň 2 litre čistej vody vypiť, a zdravo jesť, žiaden alkohol a pivo, ani kysnuté veci. Ak bude aj tak smrdieť, musí k doktorovi, ak nepôjde, treba zmeniť smraďocha za čistotného chlapa, od neho môžeš chytiť kadečo.
@anonym_042f1c prefúkať prádlo, ožehliť prádlo, predkožku a nie predložku😀
@anonym_042f1c haha, super zhrnute
ked sa nevie poriadne umyt, nech si da spravit obriezku.
Ja len dúfam, že s nim nespis, asi by som sa povracala
@anonym_autor Ako vyriešiť problém so zápachom intímnej partie?
Skus stromcek do auta🤪
Na rovinu povedat! To musí byt Mega nepríjemne !! Mala som jedného a tomu som narovinu povedala nech začne používať deo,inak mi to bude natoľko vadiť, že vzťah ukončím.zacal ho používať. Avšak občasne “zabudol”, tak som ho nato rázne upozornila, že mi to je nepríjemne o tom hovoriť , ale posledný krát ho upozorňujem že ho často cítim a s takým mužom nedokážem byt a časom sa mi zhnusi akákoľvek intimita a chuť na neho.pochopil. Inú možnosť nemáš…ono sa ti to časom naozaj všetko zhnusi… povedz mu to na rovinu.
mne sa to stalo pri jednom.. bolo to pyžmo jeho pach tela a hormonov, nedalo sa s tym nic robit, proste sme neladili..
Intímny gél pre mužov nepomôže ak má nejaký zdravotný problém o ktorom možno nevie, nechce hovoriť, pije malo tekutín, prípadne fajčí ,pije alkohol,preferuje korenisté stravu.A teda nie je hygiena ako hygiena. A ak smrdí aj po dôkladnom umytí a vylúčení hore napísaného tak môže to byť "jeho vôňa".
@anonym_autor u chlapov veľa robí strava. Môj keď zje ryby tak ma k nemu nikto nedostane. Rovnako plesnive syry, alkohol.
On ma mykozu, nepreliecenu. Kup mu volnopredajny krem z lekarne a nasad C alebo vitaminy na imunitu. Nech sa maze tym kremom a pouzivajte prezervativ.
@anonym_autor Skratit chlpky na co najkratsie. Zapach sa eliminuje, ak este zapacha, zober ho do sprchy, poumyvaj. (Vramci predohry). Ak bude dalej zapachat, tak sa rozist. Toto je neudrzatelna vec do buducnosti.
Skúsili ste nejaký špeciálny prípravok na intímnu hygienu ? Nám poradili v lekárni herbalon s gaštanom a rozmarínom a mám pocit, že pomáha k zdravšej intímnej oblasti u oboch
Mykoza krem z lekarne a bude pokoj.
@anonym_autor moze to byť aj stravou

@anonym_autor Sám by mal chcieť ist ku urologovi. Môže tam mať zápal, infekciu, nejaké ochorenie.