Ako zastaviť nadmerné menštruačné krvácanie?
Ahojte baby .
Po pôrode som dostala menštruáciu 3.9. odvtedy však krvácam takmer neustále. 9 dní áno 1 nie . Cyklus že 10 dní Max . Teraz mám cyklus 23 dní no celých 23 dní krvácam, žiadne špinenie iba čistá krv a zrazeniny . Pychli mi injekciu na zastavenie krvácanie ale nepomohlo krvácam stále . Mala ste niektorá podobný problém?
@lensii Urcite to ries, mas aj malo zeleza a mozno bude nutnost transfuzii, ked to pojde na 80 (120-180 je norma), mali by ti spravit krvny obraz. Cosi tam bude v neporiadku. V stene moze byt kus placenty, najma ak krvacas vacsie zrazeniny, kus placenty nevie prejst cez krcok a moze sposobit zapal. Ak ta u gynekologa beru na lahku vahu, chod tam, kde si rodila, na pohotovost a farbisto popis najma intenzitu krvacania (ani nie pocet dni, ale skor ak mas tie zrazeniny)
@lensii žena tu už končí sranda, tak dlho krvácať nie je sranda, myslí na svoje dieťa. Ja riešim silné a časté krámy a veru že má aj napadne či neumriem z toho. Na Tvojom mieste okamžite zmením gynekologicku a s doktormi sa bavím tvrdšie ( ak mi neurobíte adekvátne vyšetrenia, dám postup prešetriť úradom a pod). Ide Ti o život, ak podobrotky nič nerobia nemáš čo stratit,šak môžeš umrieť...
@lensii nie je normálne že krvacas tak dlho a rovnako nie je v poriadku že ti už dávno neurobili komplexné vyšetrenia vrátane hormónov a kyretaze a hystereoskopie a všetkého čo sa dá... Z akého si mesta? Ak si v blízkosti BA pošlem ti kontakt na výborného gynekológa prípadne mu môžeš aj napísať email a poradí ti, mňa normálne boli srdce keď čítam že niekoho nechajú tak dlho krvácať ako teba
@hopsas Ahoj, som KE ...hystereoskopiu vraj nemôžu urobiť kvôli silnému krvácaniu by nevideli nič . Hormonálny profil bol v poriadku. Kyretaž som žiadala ale vraj netreba ešte . Už mi pychli asi 10x injekciu na zastavenie ale mám pocit že krvácam stále viac a viac a cystu vraj žiadnu na usg nevideli . Zajtra idem za iným lekárom
@lensii tu si ta ne podávajú skôr sa o teba fakt bojíme je to vážne nadmieru takto krvácať mi ti neporadím len Dr,je smutné proste ze neriešia doktori chce to zmeniť Dr a určite proste ísť do nemocnice a tam nech rozhodnú nechcem ta strašiť toto je aj na výber maternice keď tak nič nezaberá. Držím moc palce nech už niekto s tebou niečo robi

@lensii to je strašne veľa, ja som takto krváca la po potrate našťastie sa to zastavilo Dr mi však povedal keby nie tak by musel riešiť rázny zákrok proste možno by som došla aj o maternicu