icon

Ako zmierniť nepríjemné účinky ovulácie?

katka3588
Dnes o 08:28

Žienky, akú mávate ovuláciu? Stavy, ťažkosti, problémy. Ja mávam hneď na konci MS a začiatkom plod.dní náhle návaly tepla, zvýši sa tep, brušná nervozita ,nevoľnosť. Máte nejaké tipy ako to zmieriť? Mám to asi pol roka. Lekárka mi chce dať antikoncepciu😨

anjelicek26
Dnes o 08:30

Skus gynex kvapky, malo by to pomoct... antikoncepcia kvoli tomuto fakt nie... ja mavam velmi bolestivu ovulaciu, ale ja mam zrasty, to je o niecom inom. Hormony tiez citim, ale to mi prijde normalne.

alenamihal
Dnes o 08:32

Tak ja od porodov ovulacia je masaker..aj tyzden idem skapat neprijemnymi bolestami... ale da sa to zvladnut..ja frcim na alchemilke a suche teplo na podbrusko..tiez nechcem brat ziadne chemikalie do seba...neuveris ,ale davam si aj pupik mast na brucho,super zohreje 🙈

katka3588
autor
Dnes o 08:36
@anjelicek26

Skus gynex kvapky, malo by to pomoct... antikoncepcia kvoli tomuto fakt nie... ja mavam velmi bolestivu ovulaciu, ale ja mam zrasty, to je o niecom inom. Hormony tiez citim, ale to mi prijde normalne.

@anjelicek26 veď to mi príde tiež trošku také tvrdé že hneď antikoncepciu kvoli ovulke. A hlavne sú tam riziká kadejaké. Akože testy ukázali 7 dní po ovulácii nízky progesteron ale podľa mňa sa to dá aj inak vyriešiť. Skúsim tie kvapky 🙂

katka3588
autor
Dnes o 08:37
@alenamihal

Tak ja od porodov ovulacia je masaker..aj tyzden idem skapat neprijemnymi bolestami... ale da sa to zvladnut..ja frcim na alchemilke a suche teplo na podbrusko..tiez nechcem brat ziadne chemikalie do seba...neuveris ,ale davam si aj pupik mast na brucho,super zohreje 🙈

@alenamihal tak bolesti mám aj ja hlavne v deň keď praskne to idem umrieť ale inak mám celý ten čas takéto stavy nával-teplo-zvýši sa tep-potom zima - nervozita no otras

bursika
Dnes o 08:41

@katka3588 Od bolesti mne zaberie jedine Cetalgen. Aj to si niekedy musím dať rovno dva. Tie ostatné stavy neviem veru ako riešiť, ja som si zvykla, že sa to vekom mení a horší, neviem, ako to riešiť, ale zatiaľ je to únosné.

katka3588
autor
Dnes o 08:59
@bursika

@katka3588 Od bolesti mne zaberie jedine Cetalgen. Aj to si niekedy musím dať rovno dva. Tie ostatné stavy neviem veru ako riešiť, ja som si zvykla, že sa to vekom mení a horší, neviem, ako to riešiť, ale zatiaľ je to únosné.

@bursika akože aj ja znesiem hocičo, bolesti, stavy, ale je to dosť nepríjemné. Ked sedím napr. na porade a zrazu príde nával do toho tep 105 a teraz funguj. Potom to občas prešlo do ataku a kým som rozdýchala 🙄

lubbi1
Dnes o 09:07

mavam velmi bolestivu ovulaciu, povedala by som, ze asi aj bolestivejsiu ako ms. 🙈 vtedy fungujem len na Brufene, nakolko mi nic ine nepomaha.

bursika
Dnes o 09:08

@katka3588 To som tiež párkrát zažila. Najhoršie je to, keď to nechceš dať najavo a musíš s tým nejak zabojovať. Mne koľkokrát tep aj na 120 vybehne takto, to už končí každá sranda.

katka3588
autor
Dnes o 09:11
@bursika

@katka3588 To som tiež párkrát zažila. Najhoršie je to, keď to nechceš dať najavo a musíš s tým nejak zabojovať. Mne koľkokrát tep aj na 120 vybehne takto, to už končí každá sranda.

@bursika veď to že to nejako rozdýchať nie je sranda. Ja som mala tiež tak max 127 . Pokiaľ ide o atak je to ok, ak by takýto tep bol bežne je to už na lekára. Každopádne je to nepríjemné. Chápem každé zmeny v živote ženy ale zase prečo trpieť keď nemusíme