Ako zvládnuť stres pred odstránením fibroadenómu?
Ahojte chcem poradit ma ist na vybratie fibroadenomu (hrcky) v prsniku ale mam ist lokalne . Dajte mi typ ako sa upokojit a zvladnut to som stresak mam strach a bojim sa ze zacnem niekedy v strede hystercit a skolabujem .
Skús sa správať ako dospelá kúp si voľnopredajné prípravky na uskladnenie a uvedom si.ze tam ideš kvôli sebe a tí lekári ti idú pomôcť.nie ťa rezať zažíva.
ani znamienka ti nevyberali nikdy? popravde ked mas taku paniku mohla si ist aj v celkovej anesteze... ale podal mna ked to robia lokalne, tak to nebudes mat take strasne, tak hlavne klud, naozaj toto robia rutinne, nemas sa coho bat... ja som mala velku operaciu okolo toho, rez cez cely dvorec, bola som v celkovej a trvalo to cca pol hodinu so vsetkym... prisaham, ze ked som isla znamienka vyberat tak to bolo dlhsie :DD Neboooj... a ak budes mat srandistov okolo tak aj pokecate :DD
@simca06022011 no tiwz rozmyslam nadtym ze sa preobjednam do celkovej volala som im a sestricka povedala ze sa nemam Coho bat ze to zeny bezne zvladnu aj ked maju strach naladim sa pozitivne a budem sa modlit aby mi hlava nepracovala
urcite sa to da zvlanut, s celkovou je zase kopa vysetreni atd spojena... moja dcera bola na odstrani utvaru na nose, 12r baba, strasny stres mala, a zvladla vsetko, este aj injekciu do nosa a bezo mna, kedze som na operacku nemohla.. co ani len kozmeticku neda len tak... tak naozaj len klud a ides :D

Ked skolabujes, nic sa nedeje, tak ci tak pri tom budes lezat, neudries sa a lekari ta vzkriesia. A ked sa bojis, ze budes histercit, tak si pytaj premedikaciu na ukludnenie