Ako zvýšiť nízke amh?
Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.
@doomuska27 dievcata, čo myslite, ktorá je najlepšia klinika v Ba vo vzťahu k nízkemu AMH? Ak teda chodíte niektorá tu. Ja už mám AMH takmer 0, už som myslela, že to nebudem riešiť, ale stále ma to “mata”. Ďakujem.
@jarmila21 na fb je skupina kde som admin umelé oplodnenie, inseminácia, ivf, icsi, iui ( dala som tam anketu) a tam žiaľ moc dobre nedopadli kliniky v BA ale dostala som dobre odporúčania na helios v Martine a helios v BB ale na konkrétnych lekárov v týchto klinikách my to ideme skúsiť teda do jednej z týchto doteraz som chodila do repromedica bola to naša prvá klinika ale žiaľ nie dom spokojná s ich prístupom sestričky sú super ale prístup nič moc
Keby som to bola vedela po 1ivf idem prec
Teraz som tam absolvovala opu už 3x podarilo sa odobrať 1 vajíčko ktoré hneď v ten deň ako mi ho vybrali sa zastavilo vo vývoji a mne to oznámili až po 4 dňoch dovtedy ma nechali brat úplne zbytočné lieky co ja považujem za ne seriózne je pravda ze sa mi ospravedlňoval že na mňa zabudli ale tu sa ukázal ich prístup k pacientov a ešte ani lekár nebol natoľko schopný mi to oznámiť ze to za seba nechal riešiť embryologicka ktorá ho ospravedlňovala cize za mňa to bola posledná kvapka stimulácie mi posledné 2ivf vôbec nezabrali amh mam 0,23
2ivf 0 vajíčok teraz len 1 cize uvidím čo mi teraz povedia ale predpokladám ze uz budú chcieť len darcovstvo a to ja odmietam zatial
@doomuska27 mne sa vôbec neosvedčil Helios, neosobný prístup. Absolútne hneď tlačia do DV. Ja som veľmi spokojná s prístupom v Gyncare NR. Dá sa s nimi normálne porozprávať, dohodnúť, vychádzajú v ústrety, to sa nedá s Heliosom ani porovnať.
@dadulka78 to je možné ja som ale písala o konkrétnych lekárov v tých klinikách že mám recenzie cize nie na kliniku ako takú iba na lekarov
tie testy AMH tiež niesú stopercentné, mne ho brala moja gynda vyšlo 0,39 a o týždeň nato v heliose a vyšlo 0,8 bohvie koľo by vyšlo keby som si doplnilla vitamin D. Lekar v Heliose povedal že to ovplyvní ajto aká je pacientka napitá atď. Podľa mňa ale záleží od laboratória. Ja som s týmto AMH dvakrát prirodzene otehotnela. Len máme zas problém s potratmi. Skončilo v 8T kvôli syndrómu lep. doštičiek a potom v 5T.
@michaelahajasova dobre vedieť lebo mňa na klinike furt len s tým strašia že mám nízke Amh 0,23 a ze to je hraničné a ze mam ist na darované vajicka... Je pravda ze niečo sa mi posledné dva mesiace dostalo lebo 2ivf som mala a bez vajička a neviem co sa deje aj ms mi blbne a nikdy mi neblbla tak neviem ci mam daky zápal ci co tak idem k zubárovi lebo inde mi nič nenasli
Dievčatá, nevzdávajte to, len sa trošku odosobnite od AMH, aj od všetkého...a ako mi povedal dr Kozumplík v Brne...a co tam po AMH, pokal mate pravidelne měsíčky...Moje AMH 0.06 má dnes 13 dní 🙏♥️
Myslite na to,že nie je rozhodujúca kvantita ale kvalita. .a aj to posledné vajíčko môže byť víťazné... ale Teda musím povedať, že ja som mala 27 r ms ako hodinky...aj ovulaciu
@doomuska27 ďakujem pekne za odpoved, držím palce
@doomuska27 skus nasaduit to dcko a dat si to zmerat znovu. Ja sa teraz dopujem materskou kasickou a kotvicnikom, citala som ze to pomaha trosku posilnit vajicka a celkovo ovplyvnuje hormony tak uvidime. Do darovanych vajicok mozes ist hocikedy, tak najprv poskusaj mozno prirodzene/ este umele so svojimi mozno daco vydoluju. Nas zrejme tiez budu tlacit do umeleho. Moja sefka otehotnela v 46 prirodzene... V repr. centre jej nedavali nadej ani cez umele a akonahle si povedali okej tak budeme mat len jedno otehotnela.
@michaelahajasova ďakujem dcko mam uz dobre
Kotvicnik som brala pol roka moc nepomáhalo teraz beriem tu materskú kašičku a gynex tak uvidíme
@martinam1812
@pink_lady ahojte, chcela by som sa Vam podakovat za podporu, moje amh 0,43 fsh12 tesne pred neuspesnym softom a rok pred prirodzenym otehotnenim sa narodilo 12.2.2024 🥰 Chcela by som tym podporit aj ostatne dievcata, aby to nevzdali, podporili vajecniky a odosobnili sa od amh.

@dadulka78 no ja ešte chcem skúsiť inú kliniku lebo furt mi dávajú tu istú stimuláciu len zvýšia dávky a dáko na ňu neragujem a potom sa uvidí
A aj amh mi merali naposledy vo februári taky nezáujem majú sa mi zdá tak ideme skúsiť inde