icon

Ako zvýšiť nízke amh?

martinam1812
9. jan 2017

Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.

martinam1812
autor
16. feb 2024

@jankaropy super, gratulujem 😘🫶

jankaropy
16. feb 2024

@martinam1812 dakujem ❤️😘

ketrin3112
17. feb 2025

@ziabs81 ahoj viem ze to je už dávno co sa tu písalo smiem vedieť ako si dokázala zvýšiť amh a otehotniet ďakujem moc za radu

jankaropy
17. feb 2025

@ketrin3112 ahoj, amh nezvysis, zameraj sa na kvalitu vajicok, ber kvalitne vitaminy a rozmaznavaj sa. Odporucam hormonalnu jogu cvicit kazdy den okrem teda silnej ms a choroby.

iveta57
12. júl 2025
@martinam1812

Ďakujem, bolo toho viac. Materská kašička, D vitamín, NAC, zinok, Q10, melatonín, E vitamín, alchemilku. Veľa som čítala tu na fóre na modrom koníku. Skúšala som a vyšlo to.

@martinam1812 mozem sa opytat..to ste vsetko naraz brala tie vitaminy? Mam tiez problem s nizkym AMH

iveta57
12. júl 2025
@martinam1812

Ďakujem, bolo toho viac. Materská kašička, D vitamín, NAC, zinok, Q10, melatonín, E vitamín, alchemilku. Veľa som čítala tu na fóre na modrom koníku. Skúšala som a vyšlo to.

@martinam1812 mozem sa opytat..to ste vsetko naraz brala tie vitaminy? Mam tiez problem s nizkym AMH

jankaropy
12. júl 2025
@iveta57

@iveta57 mozes si to rozdelit 3x denne napr melatonin vecer aj magnezko atd, ja som brala tie bloomrobins asi 3-4 mesiace pred tehu, od chlorelly som mala odstup…

iveta57
12. júl 2025
@jankaropy

@iveta57 mozes si to rozdelit 3x denne napr melatonin vecer aj magnezko atd, ja som brala tie bloomrobins asi 3-4 mesiace pred tehu, od chlorelly som mala odstup…

@jankaropy pomohlo ti na otehotnenie? Ktore si mala tie bloomronins?

iveta57
13. júl 2025
@martinam1812

@martinam1812 pisala som vam spravu

jankaropy
14. júl 2025
@iveta57

@jankaropy pomohlo ti na otehotnenie? Ktore si mala tie bloomronins?

@iveta57 zacala som brat tie na vlasy, lebo sa mi pacilo zlozenie, asi tri styri mesiace pred otehotnenim. Doteraz beriem tie mamickovske. Brala som ale aj macu od Goodie mix 4 druhov, cinsku medicinu od Dr Maceka, jacmen a chlorellu od GW, melatonin,… podarilo sa prirodzene, amh rok predtym bolo cca 0,43 tusim.

iveta57
14. júl 2025
@jankaropy

@iveta57 zacala som brat tie na vlasy, lebo sa mi pacilo zlozenie, asi tri styri mesiace pred otehotnenim. Doteraz beriem tie mamickovske. Brala som ale aj macu od Goodie mix 4 druhov, cinsku medicinu od Dr Maceka, jacmen a chlorellu od GW, melatonin,… podarilo sa prirodzene, amh rok predtym bolo cca 0,43 tusim.

@jankaropy AMH sa da merat aj na doma? Je nejaky test na doma?

jankaropy
14. júl 2025
@iveta57

@jankaropy AMH sa da merat aj na doma? Je nejaky test na doma?

@iveta57 z krvi len

iveta57
14. júl 2025
@jankaropy

@iveta57 z krvi len

@jankaropy ako dlho ste brala tie vitaminy? Cez aku stranku ste ich kupovala? Potom ste si isla zmerat AMH ?

iveta57
14. júl 2025
@ziabs81

tak dievčence, ja AMH 0,08 + protilátky proti spermiám...podľa pána doktora v centre sa ani neoplatí skúšať moje vlastné vajíčka, podľa neho jedine darcovské...a... som 4. týždeň tehotná...prirodzenou cestou 😀

@ziabs81 co ste robila? Ja mam ten isty problem

iveta57
14. júl 2025
@lucia150505

Dievcata chcem vás povzbudiť. moje amh minulý rok 0,02... Doktor nedával žiadnu šancu jedine umelé oplodnenie. Amh sa nezmenilo no dnes som 16tt modlíme sa a dúfame že to dotiahnem do úspešného konca.

@lucia150505 co ste robila prosim? Mam ten isty problem

jankaropy
15. júl 2025
@iveta57

@jankaropy ako dlho ste brala tie vitaminy? Cez aku stranku ste ich kupovala? Potom ste si isla zmerat AMH ?

@iveta57 snazili sme sa dva roky, ivf nevyslo, pred ivf bolo amh 0,43 a fsh 12. Potom som zacala cvicit hormonalnu jogu asi 3/4 roka pred tehu, bloomrobins som brala 3-4 mesiace pred tehu, macu asi 1-2 mesiace, cinsku medicinu dlhsie a predtym som skusala vsetky mozne vitaminy.

jankaropy
15. júl 2025
@iveta57

@iveta57 potom som si vobec uz nemerala amh po ivf, cize vobec neviem kolko som mala v case tehu, ale mne sa uz zvysovalo fsh. Nerieste amh moja kamaratka otehotnela este dokonca rok predo mnou s amh 0,01 prirodzene. Zamerajste sa na kvalitu, staci jedno vajicko.

iveta57
16. júl 2025
@jankaropy

@iveta57 potom som si vobec uz nemerala amh po ivf, cize vobec neviem kolko som mala v case tehu, ale mne sa uz zvysovalo fsh. Nerieste amh moja kamaratka otehotnela este dokonca rok predo mnou s amh 0,01 prirodzene. Zamerajste sa na kvalitu, staci jedno vajicko.

@jankaropy uz som si kupila matersku kasicku, vitamin D najvyssiu davku a este neviem co mam doplnit...

iveta57
16. júl 2025
@jankaropy

@jankaropy ake vitaminy si prosim brala? Cinsku medicinu ake vitaminy si mala?

anonym_0ed091
9. sep 2025

Ahojte, podarilo sa aj niektorej otehotniet a donosit zdravé dieťatko s amh 0,5 - 0,7, s tym ze mám za zebou jeden prirodzený potrat a 2 kyretáže? Neúspešné aj ivf aj prirodzene. Doktor tvrdí že šanca jedine s darcovskými.

jankaropy
9. sep 2025
@anonym_0ed091

Ahojte, podarilo sa aj niektorej otehotniet a donosit zdravé dieťatko s amh 0,5 - 0,7, s tym ze mám za zebou jeden prirodzený potrat a 2 kyretáže? Neúspešné aj ivf aj prirodzene. Doktor tvrdí že šanca jedine s darcovskými.

@anonym_0ed091 ja 0,43 som mala rok pred otehotnenim a pred ivf (po ivf som uz nemerala) a kamoska 0,01 obe prirodzene. Pusti to z hlavy, zamestnaj ju niecom inym a podpor kvalitu vajicok a spermii, staci ti jedno vajko. Pri amh 0,5 mozes mat este 1000 vajiciek..😉 dokonca sme mali az vysoky jeden hormon, co znamenal prechod.

anonym_0ed091
9. sep 2025
@jankaropy

@anonym_0ed091 ja 0,43 som mala rok pred otehotnenim a pred ivf (po ivf som uz nemerala) a kamoska 0,01 obe prirodzene. Pusti to z hlavy, zamestnaj ju niecom inym a podpor kvalitu vajicok a spermii, staci ti jedno vajko. Pri amh 0,5 mozes mat este 1000 vajiciek..😉 dokonca sme mali az vysoky jeden hormon, co znamenal prechod.

@jankaropy dakujem, ale doktorka mi povedala že mi neodporúča už prirodzene skúšať otehotnieť lebo mám zlú kvalitu - nízke AMH a 4 potrat už by bol nebezpečný. ... lebo som 2x prirodzene otehotnela ale nevyvinul sa plod. Raz iba obal a druhý krát aj žĺtkový vak...ale nič viac. A pri ivf po vklade som čakala jednovaječné dvojičky ale v 10tt im prestali byť srdiečka. Z toho vyvodila, že aj keď otehotniem, nedopadne to dobre. Preto sa pýtam, či aj po potratoch sa niektorej úspešne podarilo.

jankaropy
9. sep 2025
@anonym_0ed091

@jankaropy dakujem, ale doktorka mi povedala že mi neodporúča už prirodzene skúšať otehotnieť lebo mám zlú kvalitu - nízke AMH a 4 potrat už by bol nebezpečný. ... lebo som 2x prirodzene otehotnela ale nevyvinul sa plod. Raz iba obal a druhý krát aj žĺtkový vak...ale nič viac. A pri ivf po vklade som čakala jednovaječné dvojičky ale v 10tt im prestali byť srdiečka. Z toho vyvodila, že aj keď otehotniem, nedopadne to dobre. Preto sa pýtam, či aj po potratoch sa niektorej úspešne podarilo.

@anonym_0ed091 daj si spravit testy z reprodukcnej imunologii, ja som mala zle vysledky a brala som medrol, potom sa mi upravili vysledky a je pravda ze az potom som otehotnela. a aj potom aj v tehotenstve som musela brat medrol, aj genetiku si daj spravit. Cize otehotniet vies, moze tam byt este tento problem.

jankaropy
9. sep 2025
@anonym_0ed091

@anonym_0ed091 a kvalitu vies zlepsit ja som brala toho kvantum, vyssie pisem co. A s tou kamoskou sme cvicili hormonalnu jogu poctivo, boli sme na kurze.

helga18
16. sep 2025
@jankaropy

@anonym_0ed091 a kvalitu vies zlepsit ja som brala toho kvantum, vyssie pisem co. A s tou kamoskou sme cvicili hormonalnu jogu poctivo, boli sme na kurze.

@jankaropy no práveže to mi povedala pani doktorka na imunologii. na HJT jogu som prihlásená, chcela som už skôr, ale nevyšlo to , lebo prvýkrát 2 roky dozadu som ochorela...tak dúfam, že tentokrát to vyjde.

jankaropy
17. sep 2025
@helga18

@jankaropy no práveže to mi povedala pani doktorka na imunologii. na HJT jogu som prihlásená, chcela som už skôr, ale nevyšlo to , lebo prvýkrát 2 roky dozadu som ochorela...tak dúfam, že tentokrát to vyjde.

@helga18 ale co ti povedala doktorka? Ze nevies zmenit kvalitu vajiciek? Mne povedali doktori, ze viem podporit kvalitu to mas ako vlasy a nechty napr…

helga18
22. sep 2025
@jankaropy

@helga18 ale co ti povedala doktorka? Ze nevies zmenit kvalitu vajiciek? Mne povedali doktori, ze viem podporit kvalitu to mas ako vlasy a nechty napr…

@jankaropy mne povedala že to nejde zlepšiť . že to je genetický kód aký nesú a to nejde zlepšiť

jankaropy
7. okt 2025
@helga18

@jankaropy mne povedala že to nejde zlepšiť . že to je genetický kód aký nesú a to nejde zlepšiť

@helga18 amh nejde zmenit ale kvalitu vies zlepsit, to mas ako vlasy a nechty

iveta57
13. okt 2025
@jankaropy

@helga18 amh nejde zmenit ale kvalitu vies zlepsit, to mas ako vlasy a nechty

@jankaropy ako sa da zvysit kvalita?

jankaropy
14. okt 2025
@iveta57

@jankaropy ako sa da zvysit kvalita?

@iveta57 kvalitnymi vitaminmi, brala som este matersku kasicku chvilu, melatonin, macu, cinsku medicinu, jacmen, chlorellu, cvicila hormonalnu jogu.