Ako zvýšiť nízke amh?
Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.
Ďakujem, bolo toho viac. Materská kašička, D vitamín, NAC, zinok, Q10, melatonín, E vitamín, alchemilku. Veľa som čítala tu na fóre na modrom koníku. Skúšala som a vyšlo to.
@martinam1812 ahoj, viem že sú to roky dozadu, a ak dopíšeš budem rada ❤️ale aký vitamín D preverovala pri užívaní? 2000 alebo 5000. Dakujem ❤️ja mám 2000 lebo 5000 mi príde už asi príliš keď sa užíva raz týždenne
Dievcata chcem vás povzbudiť. moje amh minulý rok 0,02... Doktor nedával žiadnu šancu jedine umelé oplodnenie. Amh sa nezmenilo no dnes som 16tt modlíme sa a dúfame že to dotiahnem do úspešného konca.
@lucia150505 ako sa vam to prosim podarilo?
@lucia150505 ako sa vam to prosim podarilo?
@iveta57 amh je len ukazovatel nemusi byt smerodajne, ja 2019 amh 0,39, potom na dalsom teste 0,8 a 2022 sa mi narodil po ivf syncek 2025 uplne prirodzene dcerka. Podla mna by som este v pohode mohla rodit 😀 vajicka stale mam na kontrolach u gyndy. Cize 6 rokov po udajnom amh 0,39 som prirodzene otehotnela 🤷♂️
@iveta57 amh je len ukazovatel nemusi byt smerodajne, ja 2019 amh 0,39, potom na dalsom teste 0,8 a 2022 sa mi narodil po ivf syncek 2025 uplne prirodzene dcerka. Podla mna by som este v pohode mohla rodit 😀 vajicka stale mam na kontrolach u gyndy. Cize 6 rokov po udajnom amh 0,39 som prirodzene otehotnela 🤷♂️
@michaelahajasova brala ste prosim aj vitaminy?
@michaelahajasova brala ste prosim aj vitaminy?
@iveta57 Čo sa týka toho smh výšku neovplyvni nič len výsledky môže skreslit ak máte nízke zasoby vit d. U nás bol ten rozdiel 0,39 a 0,8 mesiac, takže to bola proste odchýlka v laboratóriu. No a pocas skusania som brala vsetko mozne matersku kasicku milion vitaminov. My sme mali problem s opakovanymi potratmi v zaciatkoch dokola. Nakoniec sa podaril syn hned po prvom po ivfku z jedineho embryjka, vtedy som brala len femibion a progesteton ( asi rok dme sa snazili ale 6-7 biochemickych tehotenstiev a potratov do 11 tt preto sme si povedali po konzultacii v centre ze ideme do ivf) a dcera sa podarila o 2 roky po synovi prirodzene (ako sa hovori po prvom porode je to telo uz mozno “rozbehnute” a tie druhe deti idu lahsie) nebrala som pri nej ziadne vitaminy a zila po prebdetych nociach s krpcom na kave a sladkostiach 🤦♀️

@iveta57 kvalitnymi vitaminmi, brala som este matersku kasicku chvilu, melatonin, macu, cinsku medicinu, jacmen, chlorellu, cvicila hormonalnu jogu.
@jankaropy od akeho vyrobcu? Vies poslat link?