icon

Ako zvýšiť nízke amh?

martinam1812
9. jan 2017

Mám S-Anti-Müllerian hormón iba 0,03. Ako ho zvýšiť? Prosím poraďte mi. Ďakujem za každú radu.

Strana
z9
iveta57
16. okt 2025
@jankaropy

@iveta57 kvalitnymi vitaminmi, brala som este matersku kasicku chvilu, melatonin, macu, cinsku medicinu, jacmen, chlorellu, cvicila hormonalnu jogu.

@jankaropy od akeho vyrobcu? Vies poslat link?

smejka8
13. dec 2025
@martinam1812

Ďakujem, bolo toho viac. Materská kašička, D vitamín, NAC, zinok, Q10, melatonín, E vitamín, alchemilku. Veľa som čítala tu na fóre na modrom koníku. Skúšala som a vyšlo to.

@martinam1812 ahoj, viem že sú to roky dozadu, a ak dopíšeš budem rada ❤️ale aký vitamín D preverovala pri užívaní? 2000 alebo 5000. Dakujem ❤️ja mám 2000 lebo 5000 mi príde už asi príliš keď sa užíva raz týždenne

iveta57
19. apr 2026
@lucia150505

Dievcata chcem vás povzbudiť. moje amh minulý rok 0,02... Doktor nedával žiadnu šancu jedine umelé oplodnenie. Amh sa nezmenilo no dnes som 16tt modlíme sa a dúfame že to dotiahnem do úspešného konca.

@lucia150505 ako sa vam to prosim podarilo?

michaelahajasova
Včera o 04:44
@iveta57

@lucia150505 ako sa vam to prosim podarilo?

@iveta57 amh je len ukazovatel nemusi byt smerodajne, ja 2019 amh 0,39, potom na dalsom teste 0,8 a 2022 sa mi narodil po ivf syncek 2025 uplne prirodzene dcerka. Podla mna by som este v pohode mohla rodit 😀 vajicka stale mam na kontrolach u gyndy. Cize 6 rokov po udajnom amh 0,39 som prirodzene otehotnela 🤷‍♂️

iveta57
Včera o 21:32
@michaelahajasova

@iveta57 amh je len ukazovatel nemusi byt smerodajne, ja 2019 amh 0,39, potom na dalsom teste 0,8 a 2022 sa mi narodil po ivf syncek 2025 uplne prirodzene dcerka. Podla mna by som este v pohode mohla rodit 😀 vajicka stale mam na kontrolach u gyndy. Cize 6 rokov po udajnom amh 0,39 som prirodzene otehotnela 🤷‍♂️

@michaelahajasova brala ste prosim aj vitaminy?

michaelahajasova
Dnes o 07:02
@iveta57

@michaelahajasova brala ste prosim aj vitaminy?

@iveta57 Čo sa týka toho smh výšku neovplyvni nič len výsledky môže skreslit ak máte nízke zasoby vit d. U nás bol ten rozdiel 0,39 a 0,8 mesiac, takže to bola proste odchýlka v laboratóriu. No a pocas skusania som brala vsetko mozne matersku kasicku milion vitaminov. My sme mali problem s opakovanymi potratmi v zaciatkoch dokola. Nakoniec sa podaril syn hned po prvom po ivfku z jedineho embryjka, vtedy som brala len femibion a progesteton ( asi rok dme sa snazili ale 6-7 biochemickych tehotenstiev a potratov do 11 tt preto sme si povedali po konzultacii v centre ze ideme do ivf) a dcera sa podarila o 2 roky po synovi prirodzene (ako sa hovori po prvom porode je to telo uz mozno “rozbehnute” a tie druhe deti idu lahsie) nebrala som pri nej ziadne vitaminy a zila po prebdetych nociach s krpcom na kave a sladkostiach 🤦‍♀️

Strana
z9