icon

Aký je normálny výtok pred menštruáciou?

11. máj 2025

Ahojte
Aký má byť vytok pred ms?

diaalex
11. máj 2025

Pred ms som nikdy nemala výtok, až po druhom pôrode sa to zmenilo a mala som 2-5 dní hnedý, pomohla až antikoncepcia

janetinka27
11. máj 2025

Nemusi byt u kazdej zeny rovnaky, po ovu by mal nastupit pocit sucha a ten pretrvava do prichodu ms, ale niektore zeny mozu pocitovat zvysenu produkciu hlienu pred ms

patrixxx23
17. máj 2025
@diaalex

Pred ms som nikdy nemala výtok, až po druhom pôrode sa to zmenilo a mala som 2-5 dní hnedý, pomohla až antikoncepcia

@diaalex to mam tak isto aj ja 🫣 po druhom porode mavam pred menstruaciou 3-4 dni hnedy vytok,je to dost neprijemne..neviem co s tym..ale antiku nechcem a ani nemozem brat

janetinka27
17. máj 2025
@patrixxx23

@diaalex to mam tak isto aj ja 🫣 po druhom porode mavam pred menstruaciou 3-4 dni hnedy vytok,je to dost neprijemne..neviem co s tym..ale antiku nechcem a ani nemozem brat

@patrixxx23 ahoj, to moze byt znamkou nizkeho progesteronu - co moze znacit problem s kvalitou ovulacie alebo zlteho telieska

diaalex
18. máj 2025
@patrixxx23

@patrixxx23 u mňa to trvalo 1,5r tak som nasadila jednozložkovú hak.. potom to prestalo.. lebo mať 10 dní v kuse, potom 2 dni neskutočné ovulačné bolesti bolo už na nervy