Aký je normálny výtok pred menštruáciou?
Ahojte
Aký má byť vytok pred ms?
Nemusi byt u kazdej zeny rovnaky, po ovu by mal nastupit pocit sucha a ten pretrvava do prichodu ms, ale niektore zeny mozu pocitovat zvysenu produkciu hlienu pred ms
Pred ms som nikdy nemala výtok, až po druhom pôrode sa to zmenilo a mala som 2-5 dní hnedý, pomohla až antikoncepcia
@diaalex to mam tak isto aj ja 🫣 po druhom porode mavam pred menstruaciou 3-4 dni hnedy vytok,je to dost neprijemne..neviem co s tym..ale antiku nechcem a ani nemozem brat
@diaalex to mam tak isto aj ja 🫣 po druhom porode mavam pred menstruaciou 3-4 dni hnedy vytok,je to dost neprijemne..neviem co s tym..ale antiku nechcem a ani nemozem brat
@patrixxx23 ahoj, to moze byt znamkou nizkeho progesteronu - co moze znacit problem s kvalitou ovulacie alebo zlteho telieska
@patrixxx23 u mňa to trvalo 1,5r tak som nasadila jednozložkovú hak.. potom to prestalo.. lebo mať 10 dní v kuse, potom 2 dni neskutočné ovulačné bolesti bolo už na nervy

Pred ms som nikdy nemala výtok, až po druhom pôrode sa to zmenilo a mala som 2-5 dní hnedý, pomohla až antikoncepcia