icon

Asi som bisexuálka

lusinkaaa
14. okt 2020

Ahojte asi som bisex.a neviem ako dalej

snazilka_bio_mamka
14. okt 2020

kolko mas rokov?

ruzasipova
14. okt 2020

A na toto si ako prisla?

lusinkaaa
autor
14. okt 2020

@ruzasipova rada sa pozerám na ženy a berie ma to

klarissa25
14. okt 2020

Jooj zase su stredoskolaci doma co?? To tu zase bude 🤣🤣

ruzasipova
14. okt 2020

@lusinkaaa To je normalne, ze sa obzeraz peknych zenach. Mne robia problem vystrihy, neviem odtial odlepit zrak a to si nepridem ako bisexualka.

lusinkaaa
autor
14. okt 2020

@klarissa25 33 ročná stredoškoláčka zs dieťaťom 😊

klarissa25
14. okt 2020

@lusinkaaa hej, urcite 🤣😉

lusinkaaa
autor
14. okt 2020

@ruzasipova riešiš to niejak?

lusinkaaa
autor
14. okt 2020
cervenaruza123
14. okt 2020

@lusinkaaa Co s tym chces riesit? Ja som heterosexualka a darmo ma pritahuju chlapi, mam toho svojho, takze po inych proste nejak extra pozerat nemozem, lebo vo vztahu ide o viac ako len o sexualitu, nemusim sa svojej sexualite poddat bez akychkolvek hranic. Takze ked si zadana, proste budes musiet odolavat nielen muzom, ale aj zenam, pre dobro vztahzu. Ked si nezadana, tak mas zase dvakrat vacsi vyber na hladanie partnera 😀 .

queen_mary
14. okt 2020

Dakujeme za info, no a? Chces cislo na nejakeho cirkevneho vymetaca alebo poradot bi zoznamku?

magda15
Odpoveď bola odstránená
rooberta
14. okt 2020

Pritahuju ta zeny sexualne? Lebo mne sa napriklad velmi pacia pekne zeny, rada sa na ne pozeram, ked su pekne oblecene, upravene, maju pekne vlasy, postavu, proste kocky. Na ulici sa skor obzriem za zenou ako za muzom, ale sexualne ma nepritahuju, do postele by som so ziadnou zenou nesla som vyhradne na muzov v tomto smere. Takze ak sa ti niektore zeny pacia, obdivujes ich na ulici neznamena to ze si automaticky bi.

lusinkaaa
autor
15. okt 2020

@magda15 ano

lusinkaaa
autor
15. okt 2020

@rooberta ahoj nie len obzerať sa rada by som aj viac

anita6666
15. okt 2020

@lusinkaaa gratulujem,pekne ostan pri ženách,čo chlap to kkt,teším sa s tebou 😉