Asi som bisexuálka
Ahojte asi som bisex.a neviem ako dalej
A na toto si ako prisla?
@ruzasipova rada sa pozerám na ženy a berie ma to
Jooj zase su stredoskolaci doma co?? To tu zase bude 🤣🤣
@lusinkaaa To je normalne, ze sa obzeraz peknych zenach. Mne robia problem vystrihy, neviem odtial odlepit zrak a to si nepridem ako bisexualka.
@klarissa25 33 ročná stredoškoláčka zs dieťaťom 😊
@lusinkaaa hej, urcite 🤣😉
@ruzasipova riešiš to niejak?
@lusinkaaa Co s tym chces riesit? Ja som heterosexualka a darmo ma pritahuju chlapi, mam toho svojho, takze po inych proste nejak extra pozerat nemozem, lebo vo vztahu ide o viac ako len o sexualitu, nemusim sa svojej sexualite poddat bez akychkolvek hranic. Takze ked si zadana, proste budes musiet odolavat nielen muzom, ale aj zenam, pre dobro vztahzu. Ked si nezadana, tak mas zase dvakrat vacsi vyber na hladanie partnera 😀 .
Dakujeme za info, no a? Chces cislo na nejakeho cirkevneho vymetaca alebo poradot bi zoznamku?
Pritahuju ta zeny sexualne? Lebo mne sa napriklad velmi pacia pekne zeny, rada sa na ne pozeram, ked su pekne oblecene, upravene, maju pekne vlasy, postavu, proste kocky. Na ulici sa skor obzriem za zenou ako za muzom, ale sexualne ma nepritahuju, do postele by som so ziadnou zenou nesla som vyhradne na muzov v tomto smere. Takze ak sa ti niektore zeny pacia, obdivujes ich na ulici neznamena to ze si automaticky bi.

kolko mas rokov?