Je môj partner bisexuál?

monika156
26. sep 2014

Včera sa mi priznal môj partner že mal pomer s transexuálnou ženou ,číže chlapom . Dostal iba orálne uspokojenie . Je to pre mňa veľmi pohohoršujúce a hneť som odišla k rodičom . Naozaj neviem čí mu mam odpustiť pretože ma nepodviedol zo ženou . Vravel že to chcel iba vyskúšať . Som úplné rozpoložena . Stalo sa nejakej z vás?

arnika888
26. sep 2014

Aký je rozdiel v tom, či ťa podviedol so ženou alebo mužom? Je to podvod na rovnakej úrovni!

petulda333
26. sep 2014

No moment urobil to pocas vasho vztahu alebo pred nim??ak pocas,tak cau...podvod ako podvod...ak pred nim tak co?!!skusal,hladal sa.....

citronade
27. sep 2014

mne sa to nestalo, ale poznam typka, ktoremu sa stalo, ze mal traumu z vlastnej matky, neskor z toho, ze kazda co sa mihla v jeho zivote to zakoncila so slovami ,,ostaneme len kamaratmi,, dlho som ho nevidela, tazko povedat co s nim je, ale pocula som, ze mu drblo totalne, dnes chodi po nociach po internete a mysli si, ze je zena.

janinah
27. sep 2014

čo sledoval tým priznaním asi? na toto by som hľadala odpoveď....

adri266
27. sep 2014

@monika156 ten pomer bol vramci vasho vztahu ci predtym?
Ak to bolo pocas vasho vztahu, je to rovnako nevera, ako keby to bolo so zenou. Pre mna je nevera aj bozk, aj vsetky mozne typy sexu.
Mne sa zda, ze Ty si viac pohorsena tym, ze to bolo s chlapom, nez ze slo o neveru ako taku.
Najprv si poloz otazku, co by si robila, ak by slo o zenu. Potom sa skus zamerat na to, preco to spravil. Vedel, ze je to chlap? Spravil by to znovu?
Su zeny, ktore dokazu tolerovat muzom hocico, aj bitky, aj nevery, aj automaty, len nech maju muza doma. Tak porozmyslaj, co chces od svojho chlapa a od vasho vztahu. A tiez by ma zaujimalo, preco k tomu prezradeniu prislo.

No a co sa tyka mna, ak by som zistila, ze ma podviedol partner ci s muzom, ci so zenou, alebo aj papagajom, pre mna by to bol rovnaky koniec.
Skus si vyhladat starsie prispevky, lebo toto sa uz neraz riesilo a spytaj sa dotycnych, ako sa to u nich poriesilo.

mima4
27. sep 2014

@monika156
pre mna osobne ludia,ktori takto skusaju, ci hladaju sa (a aj ked je to pred vasim vztahom) su typy, s ktorymi by som nikdy si nevytvorila rodinu.
dovod? lahkovazny pristup k vlastnemu telu, k telu niekomu, s kym nemaju hlboky vztah... Aj ked je to dneska velmi "in", takto uvazovat a skusat, ma to extremne dosledky pre pary dobuducnosti.... a take vztahy s takymi ludmi su obycajne aj problematicke...
takze urcite prec od neho.

lucy125
27. sep 2014

@monika156 Utekala by som od neho a určite s nim nechcela deti,urobi to raz,urobi to aj druhy krat a je jedno či so ženou,chlapom,alebo mačkou.Pre mna je toto neodpustitelne.

tenerifka
27. sep 2014

Fuj.....

kofoluska
27. sep 2014

@monika156 Tak premyslam, co Ta stve viac a z coho si viac pohorsena. Ci z toho, ze Ti bol neverny alebo z toho, ze to nebola zena, ale chlap.
Riesila by som to rovnako ako keby to bola zena. V takomto pripade podla mna na pohlavi nezalezi, hoci chapem, ze to muselo poriadne ranit Tvoje ego. Predsa len sme naprogramovani na opacne pohlavie a mozno to poviem sprosto, ale vela zien by skor znieslo muzovu neveru so zenou nez s inym chlapom.

Takze ak by si sa s chlapom rozisla pre oralny sex s inou zenou, pristupuj k tomuto rovnako.

bonaqa2013
27. sep 2014

A nabudúce si to bude chcieť vyskúšať so susedovým psom.... ešte stále chceš s týmto cvokom dieťa?