Beriem agresívne lieky a chceme bábo
ahojte kocky. som mamina jedneho drobca a chceli by sme druhe, lenze problem je v tom, ze beriem agresivne lieky, ktore vysadit nemozem, a keby som otehu, tak by to mohlo byt pre dieta velmi nebezpecne. je tu niekto s podobnym problemom?
ale to si mala az v tretom trimestri...odkiakial mas psychiatricku? ja som zo ziliny a menim dokiho, lebo je to plesnivy dedo, ktory nechce menit liecbu a ze chcem otehotniet nechape.. ☹ ...nepoznas niekoho odtialto, kto by mi poradil, co smiem, ked chcem byt tehu?
Baby prosím Vás nič neberte,žiadnu chémiu,na trhu je kvalitná príroda,ktorú môžte brať stále a pomáha je to odskúšané.Prečo sa neopýtate lekára či by to svinstvo dal svojej dcére alebo vnučke-ved je to vaše zdravie a vaše dieťa a problémy s ním do konca života....nechápem,myslím že v tomto smere ste nezodpovedné....!!!!
Ahojte babi🙂 uvidím ci to tu ešte žije... Je tu niekto kto bral počas tehu lexaurin a všetko bolo ok? AD sme s doktorkou úplne vysadila len občas (raz za týždeň alebo aj menej) pri ataku (mam PP) si dam lexaurin. Neublíži to babatku? Neviem si predstaviť ze by som bez toho fungovala...

@zvolsiinylogin Ahoj, v pohodě je Haloperidol (měla jsem kapky - 3x denně).