icon

Beriem agresívne lieky a chceme bábo

pingu1
6. dec 2011

ahojte kocky. som mamina jedneho drobca a chceli by sme druhe, lenze problem je v tom, ze beriem agresivne lieky, ktore vysadit nemozem, a keby som otehu, tak by to mohlo byt pre dieta velmi nebezpecne. je tu niekto s podobnym problemom?

Strana
z4
werumka
3. mar 2013

@zvolsiinylogin Ahoj, v pohodě je Haloperidol (měla jsem kapky - 3x denně).

zvolsiinylogin
4. mar 2013

ale to si mala az v tretom trimestri...odkiakial mas psychiatricku? ja som zo ziliny a menim dokiho, lebo je to plesnivy dedo, ktory nechce menit liecbu a ze chcem otehotniet nechape.. ☹ ...nepoznas niekoho odtialto, kto by mi poradil, co smiem, ked chcem byt tehu?

ita111
4. mar 2013

Baby prosím Vás nič neberte,žiadnu chémiu,na trhu je kvalitná príroda,ktorú môžte brať stále a pomáha je to odskúšané.Prečo sa neopýtate lekára či by to svinstvo dal svojej dcére alebo vnučke-ved je to vaše zdravie a vaše dieťa a problémy s ním do konca života....nechápem,myslím že v tomto smere ste nezodpovedné....!!!!

simona_simi
4. júl 2017

@slniecnica Ahojky brala si počas tehu neurol ?

lennyka17
7. máj 2020

Ahojte babi🙂 uvidím ci to tu ešte žije... Je tu niekto kto bral počas tehu lexaurin a všetko bolo ok? AD sme s doktorkou úplne vysadila len občas (raz za týždeň alebo aj menej) pri ataku (mam PP) si dam lexaurin. Neublíži to babatku? Neviem si predstaviť ze by som bez toho fungovala...

Strana
z4