Biely jogurt pri mykóze
Skúšala niektorá z vás na mykozu používať biely jogurt? Myslim na potieranie miest. Ak áno, zabralo vám to alebo ste museli prejsť na liečbu liekmi? Plus, máte nejake overené domáce liečby na túto hnusobu?
Jedine lieky, toto je blbost. Radsej ten jogurt zjedz a vyhod sladke zo stravy. Ale stale potrebujes lieky na mykozu
Pri predstave natierania jogurtu asi každá pricetna žena radšej navštívi dr.
Pri predstave natierania jogurtu asi každá pricetna žena radšej navštívi dr.
@nikha2809 keby mi asi zaberajú lieky a dostupné prostriedky tak tu nepíšem o jogurte a domácich kúrach
A to, ze je to mykoza, potvrdil vyter? Lebo to moze byt aj bakterialne.
Stravu a partnera už máš poriesenych?
Sedací kúpeľ v tea tree oleji. Par kvapiek som nakvapkala do lavora s vodou, chvílu som v tom posedela, takto asi 3 dni po sebe a zabralo mi to. Skús keď iné nezabralo.
A to, ze je to mykoza, potvrdil vyter? Lebo to moze byt aj bakterialne.
@simsalabim áno, mám potvrdené, že je to mykóza
Stravu a partnera už máš poriesenych?
@minenkaa stravujem sa celkom dobre, všetko čo treba a som sama, takže partnerov neriešim
Sedací kúpeľ v tea tree oleji. Par kvapiek som nakvapkala do lavora s vodou, chvílu som v tom posedela, takto asi 3 dni po sebe a zabralo mi to. Skús keď iné nezabralo.
@nikpa ďakujem ti, no, naozaj neviem čo mám robiť, lieky nezaberajú, krémy záberu len chvíľku a keď záberu tak po každej menštruácii po pár dňoch to mám znova. Keď mám mens. tak zrazu nič necítim, akoby to odišlo a pár dní po zase znova. Takto to mám už mesiac aj niečo
Vysad uplne cukor,ale že uplne
Píšeš, že či to zabralo, alebo niekto musel prejsť na liečbu liekmi, tak asi si ich ešte neskúšala
Probiotiká uzivas?
Píšeš, že či to zabralo, alebo niekto musel prejsť na liečbu liekmi, tak asi si ich ešte neskúšala
@nikha2809 pýtam sa lebo som už zúfalá, nič mi nezaberá a pýtam sa na domáce liečby
Ach chápem ta. Ľutujem ta. Zažívala som si presne toto iste. Xy liekov, u gynekologicky som bola každý druhý týždeň, partnera som nemala, vysadila som cukor, múku, bola som u imunologicky, alergologicky, spodné prádlo som si zehlila, mala len bavlnené, žiadne tangá a môžem pokračovať do aleluja. Nepomohlo nič. Len pôrod. Ono vyznie to smiešne, ale ako človek ktorý sa trápil od 14stich mykozou, bol pôrod vykúpenie. Každý mi hovoril, že to po pôrode prejde, a prešlo. Prečo, ako netuším. Držím palce, hádam niečo nájdeš co ti pomôže :(
Ahoj napis mi správu
Skús domáci kefír z Tibetskej huby, Extrakt z grepových jadier, šalviu, klinčekový čaj - vyvar v 1/2 litra vody 7- 8 klinčekov + štipku škorice...
Pridaj do stravy zdravé tuky + omega3... vylúč kávu, cukor, múčne jedlá, studené a surové jedlá, spracované potraviny...
Daj si predpisat gynoflor alebo skus nejake volnopredajne lokalne probioticke cipky.
Jogurt aj bez cukru obsahuje veľa mliečnych cukrov takže nič moc mne pomohli probioticke čipky .
Ja som to vyskusala, ten jogurt, tusim v tehotenstve, nechcela som lieky, ale nemalo to efekt. Ukludnujuci a schladzujuci, ale to na chvilu. Tiez som skusala aloe vera, ale tiez nemalo efekt. Ale vsetko len zvonku, tak som mozno nedodrzala odporucania 😀 ale, davnejsie som sa trapila, uzivala som tyzden Gynella Siver Caps, a nepomahalo. Tak uz som si aj myslela, ci tam nie je pridruzena bakterialna infekcia a nieco som riesila s cesnakom. A napadlo ma vyskusat cesnakovy smrad. Zabalila som rozpuceny do gazy a servitky, tak aby sa nedostal do kontaktu s pokozkou a som si nad tento balicek akoze sadla, v sukni bez spodneho pradla. Pana, velmi rychlo sa mi ulavilo. Pouzila som k tomu aj vyssie spominany extrakt z grepovych jadierok, za den a pol bolo po probleme. A ked sa da, nenosim spodne pradlo, to si tu vela zien pochvalovalo, pridavam sa k nim.
No mne ten jogurt odporučil gynekolog, ale len ako prevenciu, ako probiotika, ale bolo to dávno. Tiež som často mávala mykozu. Nepomohlo. Nakoniec mi predpisal lieky od spodu a aj zvrchu, vtedy to zabralo.
Vkladacie probio si skusala? Napr gynimun
Kup si lomexin zaberie hned
Skusil gynekolog 6 mesacnu profylakticku liecbu? Odoslal ta na dalsie vysetrenia? Gastro? Imunolog? Toto by som urcite ziadala.
Gynoflor, nevravím, že zaberie super na mykózu, ale lepšie ako jogurt
Mávala som často mykozi.. raz pred dovolenkou pri mori som sa s tým trápila možno aj 2 -3 mesiace vkuse, lekárka mi povedala “more vám to vyštípe” .. a vyštipalo… odvtedy, keď sa mi zas objavila, kúpila som si morskú soľ a robila sedacie kúpele ..
Treba sa vybrat na imunologiu ked liecba nezabera a stale sa to vracia a nie patlat jogurty do medzinozia
@autorka, kúpeľ so sódou bikarbónou pomôže, alkalizuje telo.
Počas menštruácie ti krv alkalizuje prostredie, má pH 7,4 preto sa príznaky vytratia.
Po krvácaní sa znovu pH zníži a problémy sa vrátia. Preto obmedz sacharidy, surové ovocie, zeleninu... na minimum, podporujú množenie kvasiniek a pliesní + vytvárajú príliš kyslé prostredie a toxíny, kde sa darí zápalom.
Pridaj spomínané tuky bránia kvaseniu, hlavne kokos, kokos a olive oleje...
Kefír obsahuje veľa probiotík a tráviacich enzýmov, očistí a ozdraví črevnú mikroflóru, od pliesní, zápalov, hnilobných baktérií... z čreva sa šíria zápaly do celého tela.
Skús mesiac držať Keto diétu, pomáha pri mykoze.

Prosim nie